Bana sorun anahtarsız akıllı giriş sisteminden kaynaklı olabilir gibi geldi.
Akıllı giriş sistemi illa ki aküden durmadan enerji çeken bir şey sanırım, o yüzden 15 gün gibi bir sürede sıkıntı yaratmış olabilir belki? (konuya detaylı hakim değilim mantık yürütüyorum)
Benim aracım da cool konfor ve bazen 4-5 gün kullanmadığım oluyor sorunsuz çalıştırdım ama 15 gün denemedim daha...
Akünüzün normal ölçtümlerinden sonra kutup başına seri olarak avometreyi amper ölçümü modunda baglayarak herşey kapalı iken enerji tüketimini gözlemlemek lazım.
Belki arızalı olan bir ECU akım çekiyordur.
Elektronik arabalarda bilgi olmadan deneme yanılma ile sonuca ulaşmak çok zor.
Akünüzün normal ölçtümlerinden sonra kutup başına seri olarak avometreyi amper ölçümü modunda baglayarak herşey kapalı iken enerji tüketimini gözlemlemek lazım.
Belki arızalı olan bir ECU akım çekiyordur.
Elektronik arabalarda bilgi olmadan deneme yanılma ile sonuca ulaşmak çok zor.
Bu da iyi fikir. Yalnız avometre bağlıyken asla ve asla marşa basmayın avometrelerin geneli 10 amperden fazla akim geçirmez ustunden
Aküyü şarj ettikten sonra kablolarıni sökün bu şekilde bekletin. Calistirmak istediginiz zaman tekrar bağlayın eger marş düzgün basarsa aküde sorun yok durdugu yerde akım çeken başka bir şey var demektir.
Servisi aradim, daha once olan sorundan behsetmeden aracim 3 hafta calismayacak yapmam gereken bir seyler varmi dedim, aracta pasif alarm oldugunu, yani immobilizer, bundan dolayi surekli elektrik cekecegini soyledi. Ayni seyler yani..
İsterseniz aku kutup baslarindan birini sokun, yalniz pasif alarm kapali olur ve hirsizliga karsi korunmasiz olur dedi, isterseniz de geldiginizde araciniz calismazsa yol yardimini arayin, kisa surede yardim ederiz dedi..
Hangisini tercih edecegimi bilemedim..
Bu arada, aracin akusunun kutup basini cikarirsam, ki cikarmayi dusunmuyorum merakimdan soruyorum, aracim calinirsa kasko karsilar mi?
Arkadaşlar çok güzel cevaplamış zaten.
Akünüz kaç amper saat? Araç çalışmaz durumda ve sizin kontrolünüzdeki aksamlar kapalı iken kaç amper çekiyor. Buradan sağlıklı bir akünün toplam ne kadar dayanacağı hesabı rahatça çıkar. Sonuçta akünüz oldukça yeni.
Ya bu immobilezer çok elektirikle çalişiyor bizim arabada da var 2 hafta çalismadigi oluyor hiç bisey olmuyor böyle saçmaliga bak teknolojisini mi geliştirdiler çok elektirik harciyor
Bahsettiğim aynı sorunu yaşayan arkadaşım 1 yıl kadar servis servis gezerken tüm aksamlar orjinal demişti. Gerçektende öyleydi. Ancak aracındaki teyp yetkili serviste orjinal cd calar ile değiştiği ortaya çıkınca bunu devre dışı bırakınca sorunu çözülmüştü.
Bu manada belki sigorta kutusundan bi defa teybin sigortasını devre dışı bırakırsınız. Eğer sorun devam ederse demekki ondan değilmiş. Sonra başka sigortaları deneyebilirsiniz. Uğraştırıcı gibi görünebilir ama sigorta takıp çıkarmak 5dk almaz.
Selamlar
Tesekkur ederim cevap icin.
Evet, 1 haftada akumu biter diye cikistim serviste ama anlamayacagim icin belkide boyle bir cevap verdiler..
Aracima sonradan takilan herhangi bir aksesuar yok yalniz. Orjinalinde boyle bi sorun olabilir mi sizce?
Mesaj Birleştirildi: 25 Nis, 2014 21:18
Tesekkur ederim cevap icin..
1 yillik bir aku 3 hafta beklemeye dayanmasi lazim. Benim arac 2 hafta calismadigi oldu sorun yok. Aracta anfi ve tesisat varsa veya baska bir kaçak varsa akü boşalır, immobilizer veya alarm fazla akim cekmez.
Mutlaka bir sorun var...
O kadar kısa sürede Hiçbirşey olmaz...
Hele ki 2-3 günde bir çalıştırın demeleri resmen saçmalık olmuş...
pas if alarm 50 miliamper çekse günde 1.2 amped saat çekmiş olur, yirmi günde 24 amper saat sarfeder, akü 40 amperlik olduğundan geriye 16 amper saat kalır ki marş basmaz. ya 10 12 günü geçmeyeceksin yada arabayı güvenli bir yere bırakıp akü başını sökeceksin başka çare yok ama istersen benim 1975 2002bmw yi vereyim altı ay beklese bile tek marşta çalışıyor!!!!!!