0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AlperEskiden Toyotada kemer takılı değil ise airbag patlıyordu.Ancak airbag hiç bir zaman asıl olamaz yardımcı olur.Neyin yardımcısı?Emniyet kemerinin.Emin ol gelişen olaylar sonrasında kemer takılı değil ise airbagin patlaması daha mantıklı gelmiştir.Ayda 1 defa patlatılırken izliyorum (passenger airbag) emin ol rengim değişiyor.O nasıl bir ses o nasıl bir hız (350 Km) Eğer az önde isen kafana arka camdan el sallarsın.Kemer takılı ve kaza sırasında önde duruyorsan ne oluyor? (radyo ayarı yapıyor isen mesela)Önce kemer fişekleri patlayarak seni koltuk sırtına sıkı sabitliyor, airbag patlayıncada tekrar airbag e salıyor.Yapılan sistem gerçekten doğru.
https://www.facebook.com/pages/SAKIN-Mitsubishi-ALMA/522413867827912?ref=streamlancer araştırırken şöyle bir hesap görmüştüm adam 100 ile önde giden araca çarpmış hiç aırbagler açılmamıştı bu adam geldi aklıma ama sizin açılmaması normal
Kırşehir inanç köy mevkiinde yoğun hava akımının olduğu bi bölge var. Orada rüzgar akımına kapıldık ve bi anda sağa attı aracı sonra kurtarmak amaçlı sola direksiyon kırıp frene basılınca orta refüje düşüp takla attık. Rüzgar akımı çok kuvvetli geçen sene aynı mevkiide bi yolcu otobüsü devrildi. Hız pek önemli değil önemli olan o an direksiyonun kontrolünü sağlayabilmek.
çok çok geçmiş olsun.. rüzgar arabayı savurdu demek... vallaha ilk defa böyle bir şey duydum