0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,Sahibinden de tesadüfi dolaşırken bir ilan gördüm ve eski efsane kasa toyota kullanıcısı olarak bu ilanı sizlerle paylaşmak istedim. Eğer efsane kasa sahibi almak istiyorsanız bence bunu inceleyiniz. İlanla herhangi bir ilgim ya da bir çıkarım söz konusu değildir sadece toyota severleri bilgilendirmek istedim. Eğer araç denildiği gibiyse bu araç için Bingöl'e bile gidilir.İyi çalışmalar.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-marse-auto-dan-toyota-corolla-1997-model-1.6-gli-75000-km-de-161904354/detay/
Aynen. Çok temiz duruyor zaten İstanbul plakalı. Fiyatı biraz fazla ama gerçekten denildiği gibiyse değer.
Atilla abi bizdede efsane kasa vardi ama abartilacak bir araba kesinlikle degil motor eyvallah ic malzeme kalitesi eyvallah ta gerisi ? guvenlik zayif , yalitim zayif , donanim zayif , frenler zayif
Atilla amca sunu neden atliyor bu ulkedekiler ? bu efsane kasa sadece TR de efsane , dunyada buyuk bir efsaneligi yok , ha bende efsane severim ama abartikiyor bizim ulkemizde fiyat olarak , yurtdisinda 1940 model tamamen orjinal klasik araba buluyorlar adamlar 5 10 20 bin dolarlara satin aliyorlar , bastan assagi restore edip 30 40 50 bin dolarlara satiyorlar , yani bu adamlar neyin efsane oldugunu bilmiyormu ? bizim insanimizin yapisi bu kolayyoldan parayi vurmak , 3 kurusa alayim 33 kurusa satayim mantigi hep , simdi her aracin efsane oldugu bir ulke olabilir , discowery channelda whealer dealer var biomem hic izledinizmi ? adam dunyaca nam salmis klasikleri alip biraz iyilestirme ile 500 1000 dolar karla satiyor , mesela 72 model bir arac almisti kendi ulkesinde cok degerli olmadigi icin araci baska bir ulkeye goturdu ve orda satti yanlis hatirlamiyorsam ulkeye sokmak trafige cikartmak ve plaka almak icinde toplam 528 dolar harcadi konik bi rakam bizde olsa otv kdv aractan pahaliya cikarda neyse , daha sonra araci bu ulkede satti ve kendi ulkesine gore 2000 dolar daha pahalaiya satti yani o ulkede efsane olan arac abartiki bi fiyatla satilmiyordu bilmem anlatabildimmi ?benim burdaki takildigim nokta fiyatin abartilmasi , kesinlikle bu fiyat etmez