0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Talat Serkes (28471) geri vites aydınlatması ve arka sinyal olayını çözersek süper olur.
80W 1156 Osram Chip High Bright LED Reverse Lights, BA15S Turn Signals Light High Power P21W LED Rear Tail Bulbs Free Shippinghttp://s.aliexpress.com/iABzqYjY(from AliExpress Android)Sadece geri vites lambasını şununla değiştirip sonucu bir dene duzelmezse bakarsın abi
Talat hemen alacağım abicim,benim bulduklarımdan daha uygun,teşekkür ederim. Karartılmış geri vites camı nedir ya
Arkadaşlar benim avensiste multimedya navigasyon sistemi var geri görüş kameralı falan.ben bu sisteme park sensörü de eklemeyi düşünüyorum.araştırmalarım sonucunda şöyle bir park sensörü buldum ama üstadlara danismadan almak olmaz.Navigasyon sistemimhttps://www.navitech.com.tr/products.asp?id=51&pid=444Almayi düşündüğüm park sensörü.Ücretsiz Kargo Çift Çekirdekli Görsel Araç Video Park Sensörü Yedekleme Radar Sistemi Ters Dijital Ekran Step-up Alarm Için DVD TFThttp://s.aliexpress.com/vua6BNzi(from AliExpress Android)
Navigasyon bu cihazı destekler mi? İkincisi pek kaliteli bir kit gibi gelmesi sensörler. Yarın sensörleri boyamak icap edecek falan tampon da boyanmazsa sırıtır kötü görünür
Çok ışık veriyor ya bir de kararmış lar sen bu 80w ledi dene abi. 1500 lümen yazıyor doğruysa kısa far kadar ışık verir demektir. Ben zamanında 30w sini aynı fiyata almıştım keşke bilseydim bunu alirdim30w bile gözü alıyor sen al bir dene abi foto atarsın baktın ben de alırım belki en kötü arkamda sis lambasiyla yanaşan tek hücrelileri geri vitese takarak kör edebilirim <img src="http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji6.png" />
Arka geri vites lambası kodu bu mu? BAU15S değil mi? 180 ve 150 derece diye değişiyor haberiniz olsun Mesaj Birleştirildi: Mart 17, 2016, 19:03:08Seydi hocam bunlardan biliyorum. Eğer senin multimedia da sadece tek kamera girişi varsa iş görmeye bilir. Diğer türlü hem kamera hemde bunun girişinin bağlanacağı bir kablosu olması lazım. Paket içeriğine bakmadım. Varmı böyle bir sistemi. Senin kamera bunun kutusuna girecek, kutudan çıkan da senin multimedia ya girecek Mesaj Birleştirildi: Mart 17, 2016, 19:04:59Mehmet bu arada sen zaten geri vites lambası alıp takmamışmıydın?
Alıcam inşallah Talat,gelince fotosunu atarım buraya.Ben arkamdan sisfarı ve uzunlarla yaklaşana , arka sis farını açıyorum ama anlayan kim,yalnız önüme geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla , Sonra "karşımdan gelen yoksa" 30 snlik bir şok yaratıyorum arkadaşta Bi-xenon uzun+halojen uzun +sis , çok değil max 30 sn direnebiliyor. Bizim ne çektiğimizi anlamadan adam olmayacaklar çünkü. Arka sisi de güçlendirmek lazım aslında, sisli havada gerçekten çok işe yarar, Bizimki biraz sönük kalıyor hatta belli olmuyor.
Sanki sinyal ampulu konusunda geri vites ampulu ile aynı dendi gibi hatırladım da uyarayım dedim
Evet bende baktım şimdi P21W 1156 180 DERECE o zaman diğer adıda. TALAT sen de geri vites lambası almamışmıydın? Memnun kalmadın mı?
Galiba söküp bakmam gerekiyor.benden önceki sahibi taktiği icin ne kutusu var nede kullanma klavuzu.
Abi o patladı ya. Bir de 30W idi.
hadi ya demek ki ömrü çok kısaymış. Talat yani aydınlatması iyi yani, göz alması başka aydınlatma başka benim açımdan. Tek ampul ile yeterli bir aydınlanma elde ettin mi?
Eskisine göre kesinlikle çok iyi ama tek lambayla öyle aracın arkası uzun farlar yanmış gibi olmaz orası ayrı. sende zaten kedi gözü lambaları var bir de cree led alırsan sorun kalmaz diye düşünüyorum ama bu öznel bir durum bana iyi geleni sen beğenmeyebilirsin. alacaksan 2 adet al derim geri sis lambasına kesinlikle iyi oluyor güvenlik açısından
Şimdi PC den bağlanınca baktım, montaj şekli var aynı dediğim gibi. Senin kameranın şu anda multimedya ya giren kısmı bu alacağın sesnörün kutusuna girecek oradan da kutudan çıkan senin mültımedyaya girecek. Bunu göze alman lazım. Arkadaşım bunun ekranlısını almıştı. Güzel aynen resimlerdeki gibi sağ sol şeklinde yakınlık olayını ekranda gösteriyor. SPACE marka mı neydiMesaj Birleştirildi: Mart 17, 2016, 22:17:52Ya eskisine göre ne taksan iyi olur ama tek taraflı olması bana her yeri aydınlatmaz gibi geliyor. Sis farları nerede onu bile bilmiyorum Pek kullandığım birşey değil. Neyse belki Elisa bana bunlardan hediye yollar