0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bütün ledler için aynı değildir bu değer. bir hesabı vs. var mı?
İlk linkte led markası philip yanlız [emoji28] örnek olarak vermişsin büyük ihtimal ama böyle 40 50 dolarlik ürünler genelde led chipine dikkat edin derim
SAMSUN gibi mi
Okulun interneti fotoları göstermedi şuan ama şunu belirtmek isterim. Aracınızın uzunları HB3 60w. Eğer normal bir led alırsanız bi-xenona pek katkısı olmaz. Arkadaşımda E60 520D var. Araçta hem bi-xenon hemde halojen uzunlar bir arada. Neden böyle olduğuna emin değilim ama yağmurlu havada uzunları açınca sarı ışıklar gerçekten işe yaradı Bunuda göz önüne almak lazım
@Kaan Kara (29002) Kardeşim, ben Bi-xenon'dan memnunum, amacım katkı sağlaması değil,ışıktaki sarılığı ve selektörde halojen ampulün tepki süresinin Bi-xenon'un etkisine olumsuz katkısı.Halojen çok yavaş kalıyor. Tabi katkı sağlarsa da iyi olur, sağlamazsa da canı sağolsun Mesaj Birleştirildi: Mart 18, 2016, 14:12:59@Talat Serkes (28471) @Murat Köse (28015) patladık galiba Nasıl çözeceğim ben bunu ya, halojeni sökeceğim bu sefer de oradaki boşluk gözüme takılacak. Keşke heryerine mercek yaptırsaymışım
Yav oraya osram yada philips yüksek performans beyaz ampul tak yeter. Benim daha hiç ampul patlamadı orjinal ampuller den maşallah [emoji16]
Konfor Selektör nasıl olur Tek dokunuşla 3 kere arka arkaya patlama offffffffff züperrrrrrr.....
Konfor Selektör nasıl olur Tek dokunuşla 3 kere arka arkaya patlama offffffffff züperrrrrrr.....Talat, Mehmet'in sarı renk ten yana da sıkıntısı olduğu gibi halojenin tepkime süreside yavaş kalıyor. bi-xenon selektörü bitirmişken halojen anca ısınıp ışık yayıyor
konfor sinyalle ilgili gelişme var mı?
Bilmiyorum ben, o işle Talat ilgileniyor. Yapılınca bize haber eder herhalde
Bende CoroLLa için, ufak tefek aksesuarlar aldım, gelince uygulayacağım bakalım, inşallah güzel olur.
Aynaya aldığın çok şık inşallah güzel olur. Diğerlerini anlayamadım, birisi kapı çizilmesin diye film herhalde. Ama çok uzun süreli dayanacağını sanmam, yıkamacıda tazyikli suya dayanırmı ki? Talat alıp uygulamıştı herhalde böyle birşey. Güle güle kullan
Benim bilgim ilgili konudaki kadar abi.
Benzinli araçlar için obd chip 5 dolar2016 New EcoOBD2 Benzine Chip Plug and Drive Eco OBD2 Benzine Chip Tuning Box Lower Fuel and Lower Emission Free Shippinghttp://s.aliexpress.com/M7zmauaU(from AliExpress Android)