0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Talat Serkes (28471) geri vites için beni de yaz kardeşim.
Arkadaşlar geri vites ya da ön taraf için drl ve sinyal lambasi almak isteyen kaç kişi var? Ona göre satıcıya sorayım genelde indirim yapıyorlar. Toplu alıp farklı adreslere gönderim yapıyorlar. Sayı alıp ona göre pazarlık yapabiliriz. Genelde liste fiyatları 30 dolar ama 20 dolara kadar dusurebilecegimizi düşünüyorum. Seydi Ekici murat kose siz düşünüyoruz demiştiniz başka arkadaşlar olursa indirimli alma şansımız artar.
Bunlar ne oluyor talat abi?
Murat abi kısa farlar için aldım uzunlara sonra alacağım. 18 şubatta sipariş verdim satıcının elinde 5000k olmadığı için 12 gün bekledim sonra kargoya verildi. Yaklaşık 1 aydır bekliyorum önümüzdeki hafta muhtemelen gelir diye tahmin ediyorum.
Onlere gündüz farı ve led sinyal arkalara ise led sinyal ve geri vites ışığı.
Heee sen o zaman hala daha ilk sipariş ettiğini bekliyorsun Talat yukarda yazmıştım ne diyon bu duruma?Talat Elisa ile görüştüm, bizim arkalar 1156 150 derece BAU15S model, bunların soketleri 36 mm oluyormuş, önler 7440 lara 32 mm belki tam sığar ama arkaları ölçmek lazım 4 mm bizi kurtarırmı diye.Bu arada aklıma başka bişi geldi, Geri vites için beyaz değilde FREN için kırmızı mı alsam ki diye
Ön ve arkalara led sinyal istesek 30+30 dan 60 dolar mı yapıyor?Mesaj Birleştirildi: Mart 15, 2016, 10:11:56Aynen Murat abi gelse uzunlarada sipariş vercem hala beklemedeyim
Heee sen o zaman hala daha ilk sipariş ettiğini bekliyorsun [emoji14]Talat yukarda yazmıştım ne diyon bu duruma?Talat Elisa ile görüştüm, bizim arkalar 1156 150 derece BAU15S model, bunların soketleri 36 mm oluyormuş, önler 7440 lara 32 mm belki tam sığar ama arkaları ölçmek lazım 4 mm bizi kurtarırmı diye.Bu arada aklıma başka bişi geldi, Geri vites için beyaz değilde FREN için kırmızı mı alsam ki diye
Makyaj çantası 2 tarafina istenilen resim yazı basılıyor. Ben arabada ufak tefek şeyleri koyarım diye aldım. İçinde bir küçük göz daha var. 1 ayda geldi. Ürün bez naylon karışım. fiyat 0.99 dolar baskı çok iyi. Link özelden verilir
http://www.aliexpress.com/item/2014-New-powerful-2pcs-20LED-AUTO-DRL-10W-Yellow-amber-DRL-Car-Daytime-Running-Lights-with/1687623234.htmlLink bu, şimdi RED kırmızı mı olsun White BEYAZ mı olsun Niyetim geri vitese BEYAZ almaktı ama arkadaşın birisi abi toplasan 10 dakika geri geri gitmezsin dedi hevesimi kırdı, KIRMIZI alıp Fren lambası gibi mi kullansam ki? Neden illa alacaksın ki diyen olursa cevabım yok
İtina ile çılgın hevesler kırılır Abi birde beyaz alsan nası yanacaktı kırmızı parkın içinden beyaz renkte?
Heheheh hevesimi baltalayan, 10 dakika diyende gelmiş Mehmet Sinyalin bulunduğu yer şeffaf bizde, kırmızı değil. Şeffaf olduğu için Beyaz geri vites şahane görünür. Hatta beyaz alıp, sen misal kırmızı film kaplatırsam da bu sefer frenlere bağlarım Beyaz almak daha mantıklı oldu bu durumda Beyaza çare var ama kırmızıyı beyaz yapamam
Satıcı ile görüştüm bu gündüz farı ve sinyal lambasindan 5 adet alırsan 22 dolar yaparım dedi. Yav he he dedim bende. Onun için toplu almanın bir mantığı yok açıkçası
@Talat Serkes (28471) geri vites aydınlatması ve arka sinyal olayını çözersek süper olur.