Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
@Talat Serkes (28471) geri vites için beni de yaz kardeşim.
Daha kimse bir şey söylemedi abi bir tek sen varsın. Toplanabilirsek fiyat almaya çalışırım insallah
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar geri vites ya da ön taraf için drl ve sinyal lambasi almak isteyen kaç kişi var? Ona göre satıcıya sorayım genelde indirim yapıyorlar. Toplu alıp farklı adreslere gönderim yapıyorlar. Sayı   alıp ona göre pazarlık yapabiliriz. Genelde liste fiyatları 30 dolar ama 20 dolara kadar dusurebilecegimizi düşünüyorum.
Seydi Ekici murat kose siz düşünüyoruz demiştiniz başka arkadaşlar olursa indirimli alma şansımız artar.
Bunlar ne oluyor talat abi?
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bunlar ne oluyor talat abi?
Onlere gündüz farı ve led sinyal arkalara ise led sinyal ve geri vites ışığı.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Murat abi kısa farlar için aldım uzunlara sonra alacağım. 18 şubatta sipariş verdim satıcının elinde 5000k olmadığı için 12 gün bekledim sonra kargoya verildi. Yaklaşık 1 aydır bekliyorum önümüzdeki hafta muhtemelen gelir diye tahmin ediyorum.
Heee sen o zaman hala daha ilk sipariş ettiğini bekliyorsun  :P

Talat yukarda yazmıştım ne diyon bu duruma?

Talat Elisa ile görüştüm, bizim arkalar 1156 150 derece BAU15S model, bunların soketleri 36 mm oluyormuş, önler 7440 lara 32 mm belki tam sığar ama arkaları ölçmek lazım 4 mm bizi kurtarırmı diye.

Bu arada aklıma başka bişi geldi, Geri vites için beyaz değilde FREN için kırmızı mı alsam ki diye :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Onlere gündüz farı ve led sinyal arkalara ise led sinyal ve geri vites ışığı.
Ön ve arkalara led sinyal istesek 30+30 dan 60 dolar mı yapıyor?

Mesaj Birleştirildi: Mart 15, 2016, 10:11:56
Heee sen o zaman hala daha ilk sipariş ettiğini bekliyorsun  :P

Talat Elisa ile görüştüm, bizim arkalar 1156 150 derece BAU15S model, bunların soketleri 36 mm oluyormuş, önler 7440 lara 32 mm belki tam sığar ama arkaları ölçmek lazım 4 mm bizi kurtarırmı diye.

Bu arada aklıma başka bişi geldi, Geri vites için beyaz değilde FREN için kırmızı mı alsam ki diye :)
Aynen Murat abi gelse uzunlarada sipariş vercem hala beklemedeyim :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Ön ve arkalara led sinyal istesek 30+30 dan 60 dolar mı yapıyor?

Mesaj Birleştirildi: Mart 15, 2016, 10:11:56
Aynen Murat abi gelse uzunlarada sipariş vercem hala beklemedeyim :)
İşte çoklu alınırsa tane 20 dolar civarına indirme şansımız var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Heee sen o zaman hala daha ilk sipariş ettiğini bekliyorsun [emoji14]

Ben şunu düşündüm py21w soket çapı standarttır. Ama py21w kullanan hiç biri uymadı dememis. Benim düşüncem bu adamlar sattığı malı tam bilmiyor. Hepsini aynı soket saniyor. Kullanıcı resimleri ekledim önceki mesaja ve bizimkinden arka kismi büyük geldi bana. Sen stop lambasına bağlama düşüncen var ama zaten aracın stoplari led.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Soket olayı farklı, o zaten hangi tip ise ona göre alınıyor. Ama bu ampulün gireceği kısım soketten bağımsız. Otomobil firmalarına göre değişir yani. Neyse kararsız kaldım ne yapacağımı bilemedim. Siz bir alın ben sonra alırım. Elisa'da kredim var zaten  :islik: :islik: :islik:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Makyaj çantası 2 tarafina istenilen resim yazı  basılıyor. Ben arabada ufak tefek şeyleri koyarım diye aldım. İçinde bir küçük göz daha var. 1 ayda geldi. Ürün bez naylon karışım. fiyat 0.99 dolar baskı çok iyi. Link özelden verilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '03
  • 62 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Makyaj çantası 2 tarafina istenilen resim yazı  basılıyor. Ben arabada ufak tefek şeyleri koyarım diye aldım. İçinde bir küçük göz daha var. 1 ayda geldi. Ürün bez naylon karışım. fiyat 0.99 dolar baskı çok iyi. Link özelden verilir

link yollayabilir misin Talat hocam?
İlâhî ente maksudî ve rızake matlûbî (Allahım! maksadım sensin ve isteğim senin rızândır)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
http://www.aliexpress.com/item/2014-New-powerful-2pcs-20LED-AUTO-DRL-10W-Yellow-amber-DRL-Car-Daytime-Running-Lights-with/1687623234.html

Link bu, şimdi RED kırmızı mı olsun White BEYAZ mı olsun  :wacko: :wacko: :wacko:

Niyetim geri vitese BEYAZ almaktı ama arkadaşın birisi abi toplasan 10 dakika geri geri gitmezsin dedi  :argh: :argh: :argh: hevesimi kırdı, KIRMIZI alıp Fren lambası gibi mi kullansam ki? Neden illa alacaksın ki diyen olursa cevabım yok  :D

THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Toplasan 10 dakika gitmezsin lakin 10 dakika içinde kör noktası en bol sürüsü yapmış olacaksın. Toplasan 10 dakika geri gitmezsin lafı bana aşırı saçma geldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Ya bende alt tarafta beyaz yanan reflektörler var iyide aydınlatıyor ama ben ışıl ışıl olsun arkası diyorum. Dediğin gibi resmen kör uçuşu oluyor, amma dandik bir ışık sistemi var. Sanki çok güçlü aydınlatıyormuş gibi birde siyahlamışlar geri vites lambasını.  :argh:

Bu arada benim geri vites kamerası var, reflektörler yere yakın olduğundan yeri daha iyi aydınlatıyor. Yakında 3 renkli modelleri çıkarsa ondan mı alsam ne :) AMBER-KIRMIZI-BEYAZ :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
http://www.aliexpress.com/item/2014-New-powerful-2pcs-20LED-AUTO-DRL-10W-Yellow-amber-DRL-Car-Daytime-Running-Lights-with/1687623234.html

Link bu, şimdi RED kırmızı mı olsun White BEYAZ mı olsun  :wacko: :wacko: :wacko:

Niyetim geri vitese BEYAZ almaktı ama arkadaşın birisi abi toplasan 10 dakika geri geri gitmezsin dedi  :argh: :argh: :argh: hevesimi kırdı, KIRMIZI alıp Fren lambası gibi mi kullansam ki? Neden illa alacaksın ki diyen olursa cevabım yok  :D

İtina ile çılgın hevesler kırılır  :rofl:
Abi birde beyaz alsan nası yanacaktı kırmızı parkın içinden beyaz renkte?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
İtina ile çılgın hevesler kırılır  :rofl:
Abi birde beyaz alsan nası yanacaktı kırmızı parkın içinden beyaz renkte?

:rofl: Heheheh hevesimi baltalayan, 10 dakika diyende gelmiş :)

Mehmet Sinyalin bulunduğu yer şeffaf bizde, kırmızı değil. Şeffaf olduğu için Beyaz geri vites şahane görünür. Hatta beyaz alıp, sen misal kırmızı film kaplatırsam da bu sefer frenlere bağlarım :) Beyaz almak daha mantıklı oldu bu durumda :) Beyaza çare var ama kırmızıyı beyaz yapamam :asikadam: :asikadam: :asikadam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
:rofl: Heheheh hevesimi baltalayan, 10 dakika diyende gelmiş :)

Mehmet Sinyalin bulunduğu yer şeffaf bizde, kırmızı değil. Şeffaf olduğu için Beyaz geri vites şahane görünür. Hatta beyaz alıp, sen misal kırmızı film kaplatırsam da bu sefer frenlere bağlarım :) Beyaz almak daha mantıklı oldu bu durumda :) Beyaza çare var ama kırmızıyı beyaz yapamam :asikadam: :asikadam: :asikadam:

Evet abi doğru dedin, film çekip ben kırmızı yapayım hepsini, amerikan arabalarında öyle. kızıyosun ama napalım, sökeriz en kötü.  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Car Styling! 1Set 1156 P21W BA15S 5730 20SMD Amber/White Switchback LED Bulbs SMD 1073 S25 DRL Turn Signal Light 12V Dual Colors
http://s.aliexpress.com/m2qYNFbu
(from AliExpress Android)

Ya şu ürün bizim önce 25 dolara aldığımız ürünle aynı değil mi?  5730 ledli. Amber yanan resmi de eklemişler. @murat kose bir bakar mısın arka lambalari uyar mı bizim acaba py21w soketi isteyince ondan gönderiyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Satıcı ile görüştüm bu gündüz farı ve sinyal lambasindan 5 adet alırsan 22 dolar yaparım dedi. Yav he he dedim bende. Onun için toplu almanın bir mantığı yok açıkçası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İlk göz ağrım 2007 Corolla HB SOL D4D MMT
  • Kan Grubu: 0+
  • 99 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
Satıcı ile görüştüm bu gündüz farı ve sinyal lambasindan 5 adet alırsan 22 dolar yaparım dedi. Yav he he dedim bende. Onun için toplu almanın bir mantığı yok açıkçası
@Talat Serkes (28471) geri vites aydınlatması ve arka sinyal olayını çözersek süper olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
@Talat Serkes (28471) geri vites aydınlatması ve arka sinyal olayını çözersek süper olur.
Ya işte dedim abi 27 dolar falan 4 tane alalım 20 dolar verelim tanesine dedim. 5 set alırsan 22 dolardan yaparım dedi [emoji6] geri vites lambasi bu şekilde çözülür inşallah abi tekli alıp takabilirsiniz hem de led sinyal lambasi olur