0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dediğiniz gibi Türkiye'de bulunan ürünler arasında çok fark yok gibi duruyor ama, aksesuar anlamında en basitinden stickerlar ve akla hayale gelmeyen ürünler maalesef yurt dışında satış yapan sitelerde mevcut ve sanırım çoğu kişide fiyattan ziyade bulunabilirliğinden dolayı yurt dışı sitelere yöneliyor.
Ben aliexpress den cep telefonu bile aldım. Bakalım gelecekmi diye bi kumar oynadım ve geldi. Ama bu her zaman gelecek anlamına gelmez. Alışveriş limitini herkes bilsin de gidip gümrükte memura dert anlatmak zorunda kalmasın kimse. Zaten artan dolar yüzünde Aliexpress fiyatları eski avantajını kaybediyor.
1 dolara alıp plakalıklara taktığım led ampuller 6 ayda söndü hepsi patladı. Haliyle bagaj korumasını söküp eski sarı lambaları taktım. 1 dolarlık dandik ledlere para vermeyin. ama bagaja aldığım canavar gibi yanıyor sürekli yanmadığı için o kolay kolay patlamaz.led olarak photon en kalitelisi galiba biraz pahalı ama bence buna değer...
3 sene once aldigim 10 tl lik ledler canavar gibi calisiyor abi [emoji14] Parkları yanık gezen biriyim normalde
sen 10 tlye almışsın ben ikisini1 dolara almıştım 5 ledli
Şimdi soru şu, ikisi bir dolara alınan ledler 6 ay dayanıyorsa 10 TL ye alınan ledler kaç ay dayanır
3 seneyi doldurdu abi Cifti 10 tl idi bu arada
O zaman eli kulağındadır 3 sene önce dolar 1.8 TL desek 10/1,8= yaklaşık 6 katı , 6*6=36 ay/12=3 yıl
Ahahahaha abi eninde sonunda sondurcen yani [emoji14]
Talat inşallah kalitelidirler.Yine biraz ucuzuna kaçmışın gibime geldi.Ucuz etin yahnisi yavan olur hesabına dönmesin sonra.Benim karbon fiberlerde duruyorlar bir ara bende kaplayayım bu bölğe ve emniyet kemerinin tokasının değdiği yerler maalesef çok çabuk çiziliyor benim arabada çizik dolu.
abi ucuzu derken 5 dolarlık olanlarda aynı değişen bir özelliği yok ki hem senin aldığında 2 dolarlık değil miydi @Cavit YORDAM (26016) abi.
Benim en son aldığım ve memnun kaldığım bunlardı talat.Dediğin gibi aslında hepsi çin işi üçüde beşide aynı yüksek fiyatlı cree ledler daha iyihttp://tr.aliexpress.com/item/2-pcs-T10-5050-Smd-12-Volt-Auto-White-Led-Bulbs-Super-Bright-White-Lamps-for/1792900167.html?recommendVersion=1
Cavit ağabey boşver ledi falan sen ayna kapatma modülünden bahset Memnunmusun Bazı arkadaşlarımız LED lerle hevesini alıyor işte böyleeeeee
Murat bütün gün arabayla gezdim modülden şimdilik memnunum.Siğortasınıda elimin kolay ulaşabileceği bir yere monte ettim istediğim zaman devre dışı bırakabilirim.