Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146569 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 114 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
Ben aliexpress den cep telefonu bile aldım. Bakalım gelecekmi diye bi kumar oynadım ve geldi. Ama bu her zaman gelecek anlamına gelmez. Alışveriş limitini herkes bilsin de gidip gümrükte memura dert anlatmak zorunda kalmasın kimse.

Zaten artan dolar yüzünde Aliexpress fiyatları eski avantajını kaybediyor.
196.000 de yenilendik.
195 binde geldin 201 binde gittin. 1996 corolla GLİ
2013 Hyundai İ20 kusura bakma sana ısınamadım.
2013 Fluence 1.5 dci EDC hoşgeldin.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra, Kar Beyaz
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
Dediğiniz gibi Türkiye'de bulunan ürünler arasında çok fark yok gibi duruyor ama, aksesuar anlamında en basitinden stickerlar ve akla hayale gelmeyen ürünler maalesef yurt dışında satış yapan sitelerde mevcut ve sanırım çoğu kişide fiyattan ziyade bulunabilirliğinden dolayı yurt dışı sitelere yöneliyor.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 114 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi

Dediğiniz gibi Türkiye'de bulunan ürünler arasında çok fark yok gibi duruyor ama, aksesuar anlamında en basitinden stickerlar ve akla hayale gelmeyen ürünler maalesef yurt dışında satış yapan sitelerde mevcut ve sanırım çoğu kişide fiyattan ziyade bulunabilirliğinden dolayı yurt dışı sitelere yöneliyor.

Evet çok haklısınız istediğinizi bulabiliyorsunuz ve çeşit çok. Aliexpress in avantajı aslında bu ve daha sonrada fiyat avantajı geliyor.
196.000 de yenilendik.
195 binde geldin 201 binde gittin. 1996 corolla GLİ
2013 Hyundai İ20 kusura bakma sana ısınamadım.
2013 Fluence 1.5 dci EDC hoşgeldin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 35000
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ben aliexpress den cep telefonu bile aldım. Bakalım gelecekmi diye bi kumar oynadım ve geldi. Ama bu her zaman gelecek anlamına gelmez. Alışveriş limitini herkes bilsin de gidip gümrükte memura dert anlatmak zorunda kalmasın kimse.

Zaten artan dolar yüzünde Aliexpress fiyatları eski avantajını kaybediyor.

kardeş hangi satıcıdan aldın isim verde bizde sipariş geçelim..malum her satıcı göndermiyor türkiyeye telefon..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
1 dolara alıp plakalıklara taktığım led ampuller 6 ayda söndü hepsi patladı. Haliyle bagaj korumasını söküp eski sarı lambaları taktım.

1 dolarlık dandik ledlere para vermeyin. ama bagaja aldığım canavar gibi yanıyor sürekli yanmadığı için o kolay kolay patlamaz.

led olarak photon en kalitelisi galiba biraz pahalı ama bence buna değer...
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
1 dolara alıp plakalıklara taktığım led ampuller 6 ayda söndü hepsi patladı. Haliyle bagaj korumasını söküp eski sarı lambaları taktım.

1 dolarlık dandik ledlere para vermeyin. ama bagaja aldığım canavar gibi yanıyor sürekli yanmadığı için o kolay kolay patlamaz.

led olarak photon en kalitelisi galiba biraz pahalı ama bence buna değer...

3 sene once aldigim 10 tl lik ledler canavar gibi calisiyor abi [emoji14]
Parkları yanık gezen biriyim normalde :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
3 sene once aldigim 10 tl lik ledler canavar gibi calisiyor abi [emoji14]
Parkları yanık gezen biriyim normalde :)

sen 10 tlye almışsın ben ikisini1 dolara almıştım 5 ledli  :)
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
sen 10 tlye almışsın ben ikisini1 dolara almıştım 5 ledli  :)

Şimdi soru şu, ikisi bir dolara alınan ledler 6 ay dayanıyorsa 10 TL ye alınan ledler kaç ay dayanır  :islik: :islik: :islik:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
Şimdi soru şu, ikisi bir dolara alınan ledler 6 ay dayanıyorsa 10 TL ye alınan ledler kaç ay dayanır  :islik: :islik: :islik:
basit bi kerat cetveli hesaplamasıyla daha uzun gidecek gibi gözüküyor. ya da tok satıcı cebini dolduruyor :lol: ben ön parklara paraya kıyıp 25 tl'ye photon aldım. iç aydınlatma ve plakalarda 9 ledli çifti 1 dolara ledler var. 5 ay önce almıştım demekki 1 ay ömrü kalmış. yeni sipariş geçme vakti gelmiş anca gelir zaten :rofl:  evde yarım metre şerit led vardı. bi iş için almıştım artan parçaydı. onu da bagajın tavanına yapıştırmışım ortalık şıkır şıkır. geri viteste bagajı açsam yeridir o derece  :D
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
3 seneyi doldurdu abi :D Cifti 10 tl idi bu arada

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
3 seneyi doldurdu abi :D Cifti 10 tl idi bu arada

O zaman eli kulağındadır :) 3 sene önce dolar 1.8 TL desek 10/1,8= yaklaşık 6 katı , 6*6=36 ay/12=3 yıl  :islik: :islik: :islik:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
O zaman eli kulağındadır :) 3 sene önce dolar 1.8 TL desek 10/1,8= yaklaşık 6 katı , 6*6=36 ay/12=3 yıl  :islik: :islik: :islik:
Ahahahaha abi eninde sonunda sondurcen yani [emoji14]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Ahahahaha abi eninde sonunda sondurcen yani [emoji14]

:rofl: :rofl: :rofl: Yok beee işimiz latife :) Alın verin ekonomiye can verin  :islik:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
aldığım karbon fiberleri de kapladım potluklarını resim çektikten sonra aldım. dikkat edin sıcak bir günce yapıştırın yoksa yapışmıyor.

plaka ledleri aldım açık mavi renkte. @Cavit YORDAM (26016)  umarım seninkiler gibi uzun süre gider

http://www.ebay.com/itm/400900100954?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=670443496987&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Talat inşallah kalitelidirler.Yine biraz ucuzuna kaçmışın gibime geldi.Ucuz etin yahnisi yavan olur hesabına dönmesin sonra.Benim karbon fiberlerde duruyorlar bir ara bende kaplayayım bu bölğe ve emniyet kemerinin tokasının değdiği yerler  maalesef çok çabuk çiziliyor benim arabada çizik dolu.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Talat inşallah kalitelidirler.Yine biraz ucuzuna kaçmışın gibime geldi.Ucuz etin yahnisi yavan olur hesabına dönmesin sonra.Benim karbon fiberlerde duruyorlar bir ara bende kaplayayım bu bölğe ve emniyet kemerinin tokasının değdiği yerler  maalesef çok çabuk çiziliyor benim arabada çizik dolu.

abi ucuzu derken 5 dolarlık olanlarda aynı değişen bir özelliği yok ki hem senin aldığında 2 dolarlık değil miydi @Cavit YORDAM (26016)  abi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
abi ucuzu derken 5 dolarlık olanlarda aynı değişen bir özelliği yok ki hem senin aldığında 2 dolarlık değil miydi @Cavit YORDAM (26016)  abi.

Benim en son aldığım ve memnun kaldığım bunlardı talat.Dediğin gibi aslında hepsi çin işi üçüde beşide aynı yüksek fiyatlı cree ledler daha iyi

http://tr.aliexpress.com/item/2-pcs-T10-5050-Smd-12-Volt-Auto-White-Led-Bulbs-Super-Bright-White-Lamps-for/1792900167.html?recommendVersion=1

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Benim en son aldığım ve memnun kaldığım bunlardı talat.Dediğin gibi aslında hepsi çin işi üçüde beşide aynı yüksek fiyatlı cree ledler daha iyi

http://tr.aliexpress.com/item/2-pcs-T10-5050-Smd-12-Volt-Auto-White-Led-Bulbs-Super-Bright-White-Lamps-for/1792900167.html?recommendVersion=1

Cavit ağabey boşver ledi falan sen ayna kapatma modülünden bahset :) Memnunmusun :) Bazı arkadaşlarımız LED lerle hevesini alıyor işte böyleeeeee
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Cavit ağabey boşver ledi falan sen ayna kapatma modülünden bahset :) Memnunmusun :) Bazı arkadaşlarımız LED lerle hevesini alıyor işte böyleeeeee

Murat bütün gün arabayla gezdim modülden şimdilik memnunum.Siğortasınıda elimin kolay ulaşabileceği bir yere monte ettim istediğim zaman devre dışı bırakabilirim. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Murat bütün gün arabayla gezdim modülden şimdilik memnunum.Siğortasınıda elimin kolay ulaşabileceği bir yere monte ettim istediğim zaman devre dışı bırakabilirim. :D

İşte bunu yapamazsın :) Sigortayı çıkarttığında ne olacağını birebir yaşadın :) Ne içeriden nede dışarıdan hiç bir şekilde aynalarını kapatıp açamazsın  :islik: :islik:
THE END