0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aliexpresstten 07,03,2015 tarıhınde sipariş ettigim 8 parca urunun 2 parcası geldi, digerleri daha gelmedi,bu kadar geçmi geliyor ?
Bu aralar kargolar çok yavaş geliyor abi
Yakında kargolardan kaçak göçmen çıkarsa hiç şaşırmam
Önce flaşör sonra sinyaller değişti. Bence güzel oldu.https://docs.google.com/file/d/0BxCyf-F4IS-5dTZFbXlST0FJMzg/edit?usp=docslist_apiBu da aradaki fark.https://docs.google.com/file/d/0BxCyf-F4IS-5MHF3SjRwYXhKNmc/edit?usp=docslist_api
25 ocakta verdiğim sipariş geçen hafta geldi süreyi 1 ay uzatmıştı satıcı. mart başında verdiğim 3 sipariş de hala ulaşmadı
Direk ampul mu takiliyor yoksa ek birşey gerekiyor mu ?
Eyüp bey ile aynı noktada buluşmuşuz. Açılan bu faydalı konuyu baştan sona 28 sayfayıda takip ettim ve almak istediğim bir kaç malzeme var;Aracım 2011 model corolla comfort extra lpg li (benzin)1. Hız sabitleme kolu,2. Cam açma kaldırma düğmeleri için krom şerit (her neyse adı),3. Aracın çizilebilecek yerlerine yapıştırabilmek adına kabut koruma filmi,4. Kapı kolu içini çizilmesini engellemek için şeffaf film,5. Kapı kilit menteşesi dedikleri metali kapatan plastik aksam,6. Kapı iç direklerine yapıştırılacak reflektörlü AÇIK yazısı.7. Araç içi kamera, 8. Rerlektörlü TRD logoları, 9. Sibop kapakları,şimdilik liste bu kadar. Asıl sıkıntımız ise kredi kartının olmayışı ve öncesinde hiç yurt dışından ürün almamış olmam. Yurt dışından ürün almayla ilgili hemen hemen tüm konu başlıklarını en derinine kadar okudum bilgilendim. Özellikle bu konuda okuduğum kadarıyla fazladan sipariş veren arkadaşlar var eğer ki işlerine şuan için yaramayan, kullanmadığı parçaları emeklerinin karşılığını da gözeterek, bizlerinde böylesi güzel parçalara ulaşmasını sağlayacak olan olursa ben yukarıda sıraladığım malzemeleri almak istiyorum. Teşekkür ederim.
31 Aralık ta Ali Express den sipariş vermiş olduğum ürünler halen gelmedi 5. ayına girdi. Satıcıya mesaj attım ikincisini gönderdi 1 ay önce ondan da ses seda yok.
Kapi dili kapagi elimde mevcut abi. Ama seninkine olurmu bilmiyorum. Kapi dilinin fotosunu atarsan yardimci olurum. Birde bende kabartmali trd yazisida mevcut
Kredi kartınızın olmasına gerek yok. Bir bankanın internet bankacılığını kullanıyorsanız oradan da sanal kart oluşturup alışveriş yapabilirsiniz. Bu yazdıklarınızın fiyatı ne kadar tutar bilmiyorum ama yaptığınız alışverişin bir limiti var ve aşarsanız gümrüğe tabi oluyorsunuz.
Kabartmalı dediğin TRD ön ızgaraya takılanı mı diyorsun.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 01, 2015, 11:26:21O zaman işimiz daha kolay, internet bankacılığını bol bol kullanıyorum. Evet limitleri okudum, yıl içerisinde toplam 5 kez, en fazla 2 ayda 1 ve 75 euro üst limitli.
http://tr.aliexpress.com/item/16-PCS-Interior-car-trim-peach-wood-3D-sticker-for-TOYOTA-COROLLA-auto-repacking-auto-decoration/32316574408.htmlböyle bir ürün buldum e12 için arkadaşlar 120dolara satılıyor güzel bir set