0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yararı olmaz ki, sistemde auto komutu yokken ona bu konutu göndererek işlev bekleyemeyiz malesef.sadece sıkışma sistemi değil. Kendi işini kendi yapıyor
ürünleri yeni aldıysan sisteme hemen düşmez 3 - 5 gün geçmesi lazım.http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php
Aldığınız yerden nereden takip edeceğinizi belirtmiştir. Muhtemelen PTT tarafından desteklenmeyen bir sistemden yollamışlar.
yok abi 30-40 lira bişeydi...kaydı olmayınca gelmicek anlamına mı geliyor..?
Yok abim öyle birşey bana denk gelmedi. 3 kuruşluk şeyde bile tokatlamadılar. Benimde bazı ürünlerim böyle takipsiz geldi ama elime er yada geç ulaştı. Ama sıkıntılı kısım Çinden gelmesi değil Türkiye içinde PTT pek uğraşmıyor bu takip kodu olmayanlarla, sallıyorlar.Bende bu işlerde yeni sayılırım ama şunu gördüm eğer Free Shipping kısmında China Post Registered Air Mail varsa bunlar takip kodlu geliyor. Diğer Free shippinglerde normal mektup gibi geliyor. Şu anda Singapur POST olan bir ürünüm var onunda takip nosu var gibi görünüyor ya bakalım durum ne olacak. Gerçi dün 3 dolara bir ürün aldım China Post Registered Mail di gönderimi ama pek kayıtlı gibi gelmedi bana demek ki farklı bir durum var yada üçkağıt var
Hocam takip nosu olmayan ürünleri posta kutusuna bırakıyorlar. Diğerlerini ben elden imza atarak almıştım. Sağolsun Posta görevlisi iyi bir hanım çıktı. Hatta telefon numaramda olduğu için arayıp haber veriyor.
Benim led sinyal ve flaşörüm geldi, inşallah yarın takıcam.