Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146568 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Bugün hava yağmurlu olmasına rağmen kromları uyğuladım.Yapıştırdığım yer kuru ve plastik olduğundan problemsiz yapıştı.

Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
Hava şartlarından dolayı Fotoğraf çok güzel çıkmamış ama yakışmış abi :)  Normal hava şartlarında fotoğraf isteriz yine fakat biraz uzaktan :)
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Eline emeğine sağlık Cavit Abi,

Keşke biraz daha sabredip havaların iyi olduğu oraya 24 saat su değmeyecek bir zamanı seçseydin  :tamam:

Yunus Emre Hocam, alıntınızdaki resimleri silebilirseniz iyi olacak  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Abi çok yakışmış Güle güle kullan. Ama sankim tampondaki sislerin üstündeki siyah olan yerleride yapsaydin daha iyi bi görüntü olurmuydu?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Teşekkür ederim elimde bir defa daha yapacak kadar mevcut şimdilik iyi yapıştı ayrışma olursa tekrar uyğulayabilirim.Araç gümüş gri olunca siyah yerleride yaparsam tampon komple boyalı duracak diye sislerin üzerine uyğulamadım.

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
Eline emeğine sağlık Cavit Abi,

Keşke biraz daha sabredip havaların iyi olduğu oraya 24 saat su değmeyecek bir zamanı seçseydin  :tamam:

Yunus Emre Hocam, alıntınızdaki resimleri silebilirseniz iyi olacak  :tamam:

Tamamdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
güzel olmuş abi. Ben yazın sıcakta yapıştıracağım araca hava katmış resmen
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Vay anasını 14 günde ürün Çinden Denizliye gelmiş :) Ama Denizlide adrese daha 1 günde gelemedi :) Beklemeye devam, şu anda 3 ürün Denizlide görünüyor, onlardan önce Türkiye ye giriş yapan ayna kapama modülü daha piyasada yok :( ELM327,Mini VCI kablo vede Arka reflektörler Denizlide ama ulaşmadı daha :(
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Vay anasını 14 günde ürün Çinden Denizliye gelmiş :) Ama Denizlide adrese daha 1 günde gelemedi :) Beklemeye devam, şu anda 3 ürün Denizlide görünüyor, onlardan önce Türkiye ye giriş yapan ayna kapama modülü daha piyasada yok :( ELM327,Mini VCI kablo vede Arka reflektörler Denizlide ama ulaşmadı daha :(
Kocaeli posta dağıtımı bayağı hızlı çalışıyor.Ellerine ulaştımi ertesi gün elimde oluyor.Sadece hafta sonu olursa 3 gün bekliyorum.
Murat denizliye geldiyse en geç pazartesi elinde olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Cavit abi, resimlere laptoptan baktımda, bir daha ki sefer eğer uygulayacak olursan bu resimde çizmeye çalıştığım gibi sonlandrımaları kavisletirsen daha güzel olacak gibi. Ama kesmeden önce iyi bir şablon yapmak lazım  :tamam:

Mesaj Birleştirildi: Ocak 29, 2015, 23:08:12
Kocaeli posta dağıtımı bayağı hızlı çalışıyor.Ellerine ulaştımi ertesi gün elimde oluyor.Sadece hafta sonu olursa 3 gün bekliyorum.
Murat denizliye geldiyse en geç pazartesi elinde olur.

:( İşin kötü yanıda bu ya abi, ben Pazartesi gününden itibarek hatta yarından itibaren nasipse Denizlide olmayacağım :( Yarın bir gidip şehiriçindeki PTT müdürlüğüne uğrayayım mı ki? Orada elden teslim ederlermi ki? Kargocular veriyordu, bu PTT ile ilk defa işim olacak :(
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Acılarını ters yapmışım arka tarafındaki bantlar gözüküyor hava açsın uçlarını V şeklinde yaparsam daha tatlı duracak ve bantlar gözükmeyecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Benim çizdiğim gibi alttaki hattı takip eden bir şekilde kavis verebilirsen de çok şık durur abi... ÖZellikle o reflektörün üstündeki siyahlık seksi olacak

Mesaj Birleştirildi: Ocak 29, 2015, 23:14:40
Bu PTT hafta sonuda çalışıyor mu abi? Dağıtım yapıyorlar mı?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Yağmurlu havada üstün körü oldu deneme amaçlı uyguladım orjinali de çizdiğin gibi daha açılı zaten.Elimde bir seferlik daha var çizdiğin gibide yapabilirim.
Cumartesi getirdikleri oluyor pazar dağıtım yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
http://www.aliexpress.com/item/Clear-Lens-39-SMD-Rear-LED-Bumper-Reflector-Lamps-DRL-for-Toyota-Avensis-Alphard-Estima-as/32219304959.html

Bu ürünü bugün gittim PTT den teslim aldım, şarj aletine bağladım test ettim tüm lambaları yanıyor. Bu ürün tam 15 günde elime ulaştı süper yahu  :tamam: Takınca eğer takabilirsem, ki bir başıma kendim takabilecek gibi değilim, fotoları eklerim
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Resimleri bekliyoruz benimde sağ taraftaki sis lambası kenarı yuvasından çıkmış servise gittiğimde söylemeyi unuttum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
E12 corolla için ışıklı kapı eşiklerimi teslim aldım bugün :) Montajı yaptıktan sonra fotoğrafları atarım :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
Bekliyoruz İlke ve Murat abi  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://www.aliexpress.com/item/Clear-Lens-39-SMD-Rear-LED-Bumper-Reflector-Lamps-DRL-for-Toyota-Avensis-Alphard-Estima-as/32219304959.html

Bu ürünü bugün gittim PTT den teslim aldım, şarj aletine bağladım test ettim tüm lambaları yanıyor. Bu ürün tam 15 günde elime ulaştı süper yahu  :tamam: Takınca eğer takabilirsem, ki bir başıma kendim takabilecek gibi değilim, fotoları eklerim

gözün aydın abi.
Parlaklıkları nasıl foto koymamışsın:(
bu arada cavit abi ve sana da sorayım bizim arka tampon kedi gözleri etrafına hazır krom bulabilir miyiz acaba?  corollalara var ama.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
İnşallah nasipse öncesi ve sonrası yapmayı düşünüyorum ama bakalım nasip artık. Zaten kendim yapamam, mutlaka bir yere gidip taktırmam lazım. Çinden ürün getirmek birşey değilde onu monte ettirmek meseleymiş :)

ELM327 vede M-VCI kablom da geldi bugün. Süper oldu bu ELM327 yahu, ama MVCI kullanamadım daha.

THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
İnşallah nasipse öncesi ve sonrası yapmayı düşünüyorum ama bakalım nasip artık. Zaten kendim yapamam, mutlaka bir yere gidip taktırmam lazım. Çinden ürün getirmek birşey değilde onu monte ettirmek meseleymiş :)

ELM327 vede M-VCI kablom da geldi bugün. Süper oldu bu ELM327 yahu, ama MVCI kullanamadım daha.

adam kink beyler. :P :saygi: :islik: :foto: :lol: