0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline emeğine sağlık Cavit Abi,Keşke biraz daha sabredip havaların iyi olduğu oraya 24 saat su değmeyecek bir zamanı seçseydin Yunus Emre Hocam, alıntınızdaki resimleri silebilirseniz iyi olacak
Vay anasını 14 günde ürün Çinden Denizliye gelmiş Ama Denizlide adrese daha 1 günde gelemedi Beklemeye devam, şu anda 3 ürün Denizlide görünüyor, onlardan önce Türkiye ye giriş yapan ayna kapama modülü daha piyasada yok ELM327,Mini VCI kablo vede Arka reflektörler Denizlide ama ulaşmadı daha
Kocaeli posta dağıtımı bayağı hızlı çalışıyor.Ellerine ulaştımi ertesi gün elimde oluyor.Sadece hafta sonu olursa 3 gün bekliyorum.Murat denizliye geldiyse en geç pazartesi elinde olur.
http://www.aliexpress.com/item/Clear-Lens-39-SMD-Rear-LED-Bumper-Reflector-Lamps-DRL-for-Toyota-Avensis-Alphard-Estima-as/32219304959.htmlBu ürünü bugün gittim PTT den teslim aldım, şarj aletine bağladım test ettim tüm lambaları yanıyor. Bu ürün tam 15 günde elime ulaştı süper yahu Takınca eğer takabilirsem, ki bir başıma kendim takabilecek gibi değilim, fotoları eklerim
İnşallah nasipse öncesi ve sonrası yapmayı düşünüyorum ama bakalım nasip artık. Zaten kendim yapamam, mutlaka bir yere gidip taktırmam lazım. Çinden ürün getirmek birşey değilde onu monte ettirmek meseleymiş ELM327 vede M-VCI kablom da geldi bugün. Süper oldu bu ELM327 yahu, ama MVCI kullanamadım daha.