0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.aliexpress.com/item/4pcs-wholesale-supply-of-car-audio-navigation-panel-door-disassembly-tool-disassembly-tool-car-tool/1733604656.htmlBöyle şeyler Türkiye'de ne isimle satılıyor, eğer siler aldınız ise link verebilirmisiniz?
e bayde açık artırmaya 2 dolara almıştım. aracın iç plastik aksamını smkerken iz bırakmıyor. örneğin bagaj korumasını bununla sökmüştüm hiç bir yerde iz yoktu.tabi bizler gibi arabayı çok kurcalayanlar için kesinlikle lazım
Sağolasın Talat hocam desteğin için. Fiyatı söylemesen daha iyi olurdu ama
Zamanında bende almak için çok niyetlendim daha sonra hep vazğeçtim.Hanımın mutfakta kullandığı tahta ispatulaları kullanıyorum bayağı işe yarıyor.Krom kapı butonlarım pazartesi elimde inşallah bugün ptt dağıtıma çıkmamış.23 kasımda çinden çıkan karbonlarım bu gün ancak ülkeye giriş yapmış nereleri dolaştıysa.Plaka altına yapacağım krom şeritler o bölğeye uymadı torpida gözünün ve sol taraftaki bozuk para çekmecesinin kapaklarına uyğuladım fena durmadı.Geçme oldugundan arkasında yapışkanı olmadığından söküp çıkartması çok kolay.
http://king-cobra.en.alibaba.com/product/1990508900-215225198/abc.html?err_biz_type=null&url_type=pro_mini_pic_url_2&biz_type=clc_ifm_buyer_19d&crm_mtn_tracelog_task_id=40fd0a64-d464-4c1a-9119-cf9e9aba3791&crm_mtn_tracelog_log_id=3460123509toyota cam kapatıcı diyor ne ki bu acaba?
Otomatik cam kapatma modülü, 2 veya 4 cam otomatik olanlar için. Üniversal ama Toyota ile uyumlu olduğu söyleniyor.
hmm avensise uyar mı ki? kumandadan kapatmaya
Toyota dediğine göre uyar gibi görünüyor.
ingilizcem yok hocam kumanda düğmesinden mi çalışıyor acaba
Karbonlarım gelmedi 23-11-2014 tarihinde çinden çıktı gözüküyor halen türkiyeye girmedi.Satıcıyla konuştum bekleyin gelecek dedi ürün koruma süresini uzattı.
Buğün arka sis farlarının arasına aldığım 25 mm.lik krom şeritim geldi.Paketi ilk açtığımda rulo yapılıp ambalaj yapıldığından parlak ön yüzeyinin kırışık olduğunu görünce bayağı korktum.Sonradan üzerinde koruyucu naylonu farkedip sıyırdığımda pürüzsüz yüzeyi ortaya çıktı.Buğün aracı servise bakıma götürdüğümden montajını yapamadım yarın hava iyi olursa uyğulamasını yapıp resimleri eklerim.