Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '94
  • 272 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Ahmet bunu tavsiye ederim kapasitörlü model araca tak unut.Pilli olanların zamanla sıcaktan pili şişiyor ve değiştirmek zorunda kalıyorsun.Satıcıda çok iyi türkiyeden çok alan var.

http://www.ebay.com/itm/281348015029

Cavit abi teşekkür ederim.Satıcıda detaylı olarak anlatmış.Almak için 1 ay beklemem lazım(malum öğrencilik).Kesinleştiği zaman seni yine rahatsız ederim @Cavit YORDAM (26016)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
bu pedallardan alıp kullanan varmı ? vıda yerleri var pedalı mı delip montajlanıyor ?

adresi  http://www.aliexpress.com/item/Aluminum-Alloy-Foot-gas-pedal-accelerator-clutch-pedal-AT-MT-for-Yaris-L-RAV4-Highlander-camry/2010226105.html

açıkçası bulaşma pedallar aracın en önemli yeridir. metal kısmı var ayak ucuyla frene bastığımız zamanlar oluyor bunun karı kışı var. araç soğukken pedaldan ayak kayabilir
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota yolda kalmaz...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 10000
  • Model Yılı: '14
  • 37 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Cam açma buton kromlarım türkiyeye giriş yapmış iki gün içinde elimde olur.fiyatıda 6.43$ düşmüş.

http://www.aliexpress.com/item/Car-Windows-lift-switch-sticker-door-button-interior-chrome-trim-cover-decoration-accessories-suitable-for-Toyota/32231790789.html

Ben de sipariş ettim bundan 1 set. 5,94 $'a geldi. Sanırım 1 ay bekleyeceğim. Bakalım nasıl olacak..
Hayatta para kaybetmeye değecek en değerli iki özellik dürüstlük ve itibardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
http://www.aliexpress.com/snapshot/6452316508.html?orderId=65456333789653

trd reflektörlü logo 4 adet 0.91 dolar.

paçalıklara yapıştıracağım arka taraflarına. daha taktırmadım gerçi
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
http://www.aliexpress.com/snapshot/6452316508.html?orderId=65456333789653

trd reflektörlü logo 4 adet 0.91 dolar.

paçalıklara yapıştıracağım arka taraflarına. daha taktırmadım gerçi
Kirmizisini ben siparis vermistim. Silecek koluna yapistirdim cok guzel durdu abi :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
 :rofl:

Parasını görünce cidden yardımcı oldu Çinden sipariş geçmeme :) O ne yaaa, maşallah iyi fark koymuşlar.

Gereklimi bu , herkeste varda bendemi yok :)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 16, 2015, 23:15:45
Kapsamlı dediğin, benlik değil abim Pek faydalı şeyler yok, 4 lü ideal içerdeki parçaları sökmeyede bunlar 12 li ler 9-10 dolar ya, vay anasını millet boşuna böyle çinden mal getirmiyormuş.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 16, 2015, 23:24:39
http://www.aliexpress.com/item/Auto-Car-Radio-Panel-Door-Clip-Panel-Trim-Dash-Audio-Removal-Installer-Pry-Repair-Tool-set/1891670336.html

BU ÜRÜNÜ aldım gitti :) Bana lazım bir aparatmış gibi geldi :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
:rofl:

Parasını görünce cidden yardımcı oldu Çinden sipariş geçmeme :) O ne yaaa, maşallah iyi fark koymuşlar.

Gereklimi bu , herkeste varda bendemi yok :)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 16, 2015, 23:15:45
Kapsamlı dediğin, benlik değil abim Pek faydalı şeyler yok, 4 lü ideal içerdeki parçaları sökmeyede bunlar 12 li ler 9-10 dolar ya, vay anasını millet boşuna böyle çinden mal getirmiyormuş.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 16, 2015, 23:24:39
http://www.aliexpress.com/item/Auto-Car-Radio-Panel-Door-Clip-Panel-Trim-Dash-Audio-Removal-Installer-Pry-Repair-Tool-set/1891670336.html

BU ÜRÜNÜ aldım gitti :) Bana lazım bir aparatmış gibi geldi :)
Hocam nereyi sökeceksiniz? Çoğu yeri sökmek için gerek yok böyle şeylere.  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Hocam nereyi sökeceksiniz? Çoğu yeri sökmek için gerek yok böyle şeylere.  :tamam:

Burak Türk polisi gibisin yaaa, olay bittikten sonra intikal ediyorsun :) Neyse aldım artık, ben öyle bıçak falan kullanamam, kan tutar beni :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 67 kere teşekkür etti
Burak Türk polisi gibisin yaaa, olay bittikten sonra intikal ediyorsun :) Neyse aldım artık, ben öyle bıçak falan kullanamam, kan tutar beni :)
Sipariş vermenizi bekledim :P
Şaka bir yana, size gönderdiğim fotoğraflar arasında bıçakla açtığım yerler var ama şart değil; elinizle çekseniz bile çıkabilecek türden, ayrıca oraya bıçak bile zor giriyor bunlarla açmanız zor.
Tabi nereyi açacağınıza bağlı, hayırlı olsun  :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Sipariş vermenizi bekledim :P
Şaka bir yana, size gönderdiğim fotoğraflar arasında bıçakla açtığım yerler var ama şart değil; elinizle çekseniz bile çıkabilecek türden, ayrıca oraya bıçak bile zor giriyor bunlarla açmanız zor.
Tabi nereyi açacağınıza bağlı, hayırlı olsun  :saygi:

Allah razı olsun abim, madem sağını solunu açacağız aracın nizami olarak yapalım değil mi :)

Kasaturayı görünce korktum hacı :) Birde TR deki fiyatları görünce psikolojik olarak kaçırmayayım hemen alayım şeysi geldi birden üstüme  :islik:

Burak hocam, maşallah ya senin bazı konuların varmış hortaltılmıştı bugün, seninle aynı kafada sayılırız. Alarm sesi konusuydu birisi biride bu ayna kapatma modülü ile alakalı, bir arkadaşımız yardım bekliyordu senden. Bu arada bizim modül gelincede bende başına ekşiyeceğim :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Murat emin ol bende ekşiyeceğim.

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Murat emin ol bende ekşiyeceğim.

Cavit abi, hazırlıkları yapıyorum. Ürün gelene kadar lazım olacak malzemeleri tedarik etmeye çalışıyorum :) Sen yine şanslısın, çevren var, sağda solda tanıdıkların. Benim hiç çevrem yok hadi bunu takı verelim diyebileceğim, Burak Hoca olmazsa külliyen yandım yani  :olu:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 67 kere teşekkür etti
Allah razı olsun abim, madem sağını solunu açacağız aracın nizami olarak yapalım değil mi :)

Kasaturayı görünce korktum hacı :) Birde TR deki fiyatları görünce psikolojik olarak kaçırmayayım hemen alayım şeysi geldi birden üstüme  :islik:

Burak hocam, maşallah ya senin bazı konuların varmış hortaltılmıştı bugün, seninle aynı kafada sayılırız. Alarm sesi konusuydu birisi biride bu ayna kapatma modülü ile alakalı, bir arkadaşımız yardım bekliyordu senden. Bu arada bizim modül gelincede bende başına ekşiyeceğim :)

Arkadaş octavia aldı çok güzel bipliyor. Geçen aylarda bende özendim alarmın kilit sesi jumperini taktım. Bip-bip yerine cuk-cuk sesi olunca vazgeçtim.
Bipleyen alarmı ebayda buldum ancak fiyatı çok yüksek. VW alarmı olduğu için uygun soket bulamam düşüncesiyle vazgeçtim.
Ama bipleyen sirenden bulursam direk kilit açma-kapama kablolarına bağlarım  :lol:

Geri görüş kamerası da bekliyor soğuklardan takamadım. Ayrıca şu sıralar donma ihtimaline karşı modülü sigortasını çıkardım.
Ayrıca plastik aksamlar soğuktan kırılabilir diye de korkuyorum  :saygi:

Arabanın arka camına "Ayna kapatma modülü itina ile takılır" yazdırmayı düşünüyorum  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Valla bende burak hocama güvenerek aldım modülü.Tarif ederse kendim takmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Arkadaş octavia aldı çok güzel bipliyor. Geçen aylarda bende özendim alarmın kilit sesi jumperini taktım. Bip-bip yerine cuk-cuk sesi olunca vazgeçtim.
Bipleyen alarmı ebayda buldum ancak fiyatı çok yüksek. VW alarmı olduğu için uygun soket bulamam düşüncesiyle vazgeçtim.
Ama bipleyen sirenden bulursam direk kilit açma-kapama kablolarına bağlarım  :lol:

Geri görüş kamerası da bekliyor soğuklardan takamadım. Ayrıca şu sıralar donma ihtimaline karşı modülü sigortasını çıkardım.
Ayrıca plastik aksamlar soğuktan kırılabilir diye de korkuyorum  :saygi:

Arabanın arka camına "Ayna kapatma modülü itina ile takılır" yazdırmayı düşünüyorum  :lol:

Artık seninde BENİM GARAJIM diye konu açma vaktin gelmiş Burak hocam  :rofl: :rofl:

Kilit açma kapama kablosuna bağlayınca bu sefer araba giderken içerden kilitleyince yada otomatik kilitleyince ötmez mi?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 67 kere teşekkür etti
Murat hocam hiç aklıma gelmemişti, o zaman garajıma beklerim sizleri   :P
Merak etmeyin hocam bir aksilik olmazsa yapım aşamalarını fotoğraflayacağım inşallah.

Kilit açma kapama kablosuna bağlayınca bu sefer araba giderken içerden kilitleyince yada otomatik kilitleyince ötmez mi?
Ayna modülümüz var, onun çıkışlarına bağlarız. Sadece kontak kapalıyken öter  :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
Bu soguk havalarda plastik aksaamlar çatır çutur elinizde kalabilir lütfen dikkat  :kötü:

Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS