Ahmet bunu tavsiye ederim kapasitörlü model araca tak unut.Pilli olanların zamanla sıcaktan pili şişiyor ve değiştirmek zorunda kalıyorsun.Satıcıda çok iyi türkiyeden çok alan var.
http://www.ebay.com/itm/281348015029
Cavit abi teşekkür ederim.Satıcıda detaylı olarak anlatmış.Almak için 1 ay beklemem lazım(malum öğrencilik).Kesinleştiği zaman seni yine rahatsız ederim
@Cavit YORDAM (26016)
Hocam nereyi sökeceksiniz? Çoğu yeri sökmek için gerek yok böyle şeylere. 
Burak Türk polisi gibisin yaaa, olay bittikten sonra intikal ediyorsun

Neyse aldım artık, ben öyle bıçak falan kullanamam, kan tutar beni
Burak Türk polisi gibisin yaaa, olay bittikten sonra intikal ediyorsun
Neyse aldım artık, ben öyle bıçak falan kullanamam, kan tutar beni 
Sipariş vermenizi bekledim

Şaka bir yana, size gönderdiğim fotoğraflar arasında bıçakla açtığım yerler var ama şart değil; elinizle çekseniz bile çıkabilecek türden, ayrıca oraya bıçak bile zor giriyor bunlarla açmanız zor.
Tabi nereyi açacağınıza bağlı, hayırlı olsun
Sipariş vermenizi bekledim 
Şaka bir yana, size gönderdiğim fotoğraflar arasında bıçakla açtığım yerler var ama şart değil; elinizle çekseniz bile çıkabilecek türden, ayrıca oraya bıçak bile zor giriyor bunlarla açmanız zor.
Tabi nereyi açacağınıza bağlı, hayırlı olsun 
Allah razı olsun abim, madem sağını solunu açacağız aracın nizami olarak yapalım değil mi

Kasaturayı görünce korktum hacı

Birde TR deki fiyatları görünce psikolojik olarak kaçırmayayım hemen alayım şeysi geldi birden üstüme

Burak hocam, maşallah ya senin bazı konuların varmış hortaltılmıştı bugün, seninle aynı kafada sayılırız. Alarm sesi konusuydu birisi biride bu ayna kapatma modülü ile alakalı, bir arkadaşımız yardım bekliyordu senden. Bu arada bizim modül gelincede bende başına ekşiyeceğim
Murat emin ol bende ekşiyeceğim.
Murat emin ol bende ekşiyeceğim.
Cavit abi, hazırlıkları yapıyorum. Ürün gelene kadar lazım olacak malzemeleri tedarik etmeye çalışıyorum

Sen yine şanslısın, çevren var, sağda solda tanıdıkların. Benim hiç çevrem yok hadi bunu takı verelim diyebileceğim, Burak Hoca olmazsa külliyen yandım yani
Allah razı olsun abim, madem sağını solunu açacağız aracın nizami olarak yapalım değil mi 
Kasaturayı görünce korktum hacı
Birde TR deki fiyatları görünce psikolojik olarak kaçırmayayım hemen alayım şeysi geldi birden üstüme 
Burak hocam, maşallah ya senin bazı konuların varmış hortaltılmıştı bugün, seninle aynı kafada sayılırız. Alarm sesi konusuydu birisi biride bu ayna kapatma modülü ile alakalı, bir arkadaşımız yardım bekliyordu senden. Bu arada bizim modül gelincede bende başına ekşiyeceğim 
Arkadaş octavia aldı çok güzel bipliyor. Geçen aylarda bende özendim alarmın kilit sesi jumperini taktım. Bip-bip yerine cuk-cuk sesi olunca vazgeçtim.
Bipleyen alarmı ebayda buldum ancak fiyatı çok yüksek. VW alarmı olduğu için uygun soket bulamam düşüncesiyle vazgeçtim.
Ama bipleyen sirenden bulursam direk kilit açma-kapama kablolarına bağlarım

Geri görüş kamerası da bekliyor soğuklardan takamadım. Ayrıca şu sıralar donma ihtimaline karşı modülü sigortasını çıkardım.
Ayrıca plastik aksamlar soğuktan kırılabilir diye de korkuyorum

Arabanın arka camına "Ayna kapatma modülü itina ile takılır" yazdırmayı düşünüyorum
Valla bende burak hocama güvenerek aldım modülü.Tarif ederse kendim takmayı düşünüyorum.
Murat hocam hiç aklıma gelmemişti, o zaman garajıma beklerim sizleri

Merak etmeyin hocam bir aksilik olmazsa yapım aşamalarını fotoğraflayacağım inşallah.
Kilit açma kapama kablosuna bağlayınca bu sefer araba giderken içerden kilitleyince yada otomatik kilitleyince ötmez mi?
Ayna modülümüz var, onun çıkışlarına bağlarız. Sadece kontak kapalıyken öter
Bu soguk havalarda plastik aksaamlar çatır çutur elinizde kalabilir lütfen dikkat