0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende bu aralar arabama bikaç küçük aksesuar alayım diyordum.
aynalara faydası olur mu bilemedim gerçi rezistansı açıyorum aynalar hemen kuruyor
Hangi butona basarak açıyorsunuz Ali bey?
ilk mesajlarda bahsettiğim trd sibop kapakları çalınmaya karşı korumalı
Ali Bey eski Corollama onlardan takmıştım çocuklar çıkartıyordu sürekli... ben bir kaç seferden sonra pes ettim... [emoji2]
bu çalınma korumalı bırak çocukları elinle sökebilirsen sana 2 set hediye ederim
Ben de koltuk klozet seti sipariş ettim. Buyrun linki http://www.aliexpress.com/snapshot/6319379799.htmlAcaba kaç günde gelir?
keşke ayın 11 inde siparişi verseydiniz yüzde 15 indirimli alacaktınızresim bekliyoruz iyi para vermişsiniz bu arada tanesi 13 dolar
Evet üstad böyle bir şey arıyordum. Bulunca hemen atladım. Bir de corolla lastik ve jantlarinin avensise uygunluğu açısından sizden bilgi rica ediyorum. 2009 model Corollanin fabrikadan gelen alüminyum jantının (205 55 16) 2014 model avensis e.extraya (17 ") uygun olup olmadığı ile ilgili... Buyrun Resimler
5x113.5 bijon aralığıysa uyuyor hocam offset yani yanak genişilği falan sıkıntı çıkarmıyor konumda var zaten takılı halde resimleri de var.birde ben size alınca arabada nasıl durduğu ile ilgili resim istiyorum demştim
Üstad gelince resimleri paylaşacağım. Yanlış anlamışım [emoji56] Sizin dediğiniz 5×113. 5 bijon aralığı için orijinal corolla bijonlari uymaz mı? Üstad kusura bakma bu bijon aralığı ile ne kastedildigini pek bilmiyorum.
Nizam Bey, sizin aracın bijon aralıkları 5x114,3 'tür. Bunun haricindekiler uymaz. Bahsettiğiniz Corolla'nın lastik ebatları 205/55/16 ise bijon aralıkları büyük ihtimal uyar.
Evet Aytaç bey lastik ebatları 205/55/16 kışlık Continental ve bijonlar da jantlar da Corollanin fabrikadan gelen elemanları... o halde söyle birşey yapsam doğru anlamış olur muyum? Bu lastik ve jantlari avensise takayım ama bijon olarak avensisin bijonlarını mı takayım?
Arkadaşlar http://www.aliexpress.com/snapshot/6102830242.htmlbunun ne yararı var acaba ? Kapılar mercedes bmw gibi mi kapanacak