Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146553 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Hocam bunlarla ilgili arastirma yapmıştım.youtube da videosu da var.işe yaramiyor yani çöp bunlar.para vermeyin.
Hocam zaten almadım ilginç geldi böyle bir şey olmasi imkansıza yakın zaten ise yaramasi [emoji1]
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
Aynaya aldığın çok şık  :tamam: inşallah güzel olur.  Diğerlerini anlayamadım,  birisi kapı çizilmesin diye film herhalde.  Ama çok uzun süreli dayanacağını sanmam,  yıkamacıda tazyikli suya dayanırmı ki?  Talat alıp uygulamıştı herhalde böyle birşey.  Güle güle kullan  :tamam:

Hemşerim, teşekkür ederim, içerdeki tweetter için halka parlak krom , birde Corolla stickerı onlarda kapıda ki hoparlör üstlerine yapıştırmak için, diğer ikisini de silgi kollarına yapıştırmayı düşündüm ama tam emin değilim, diğeri de kapı kol yuvalarının çizilmesini engellemek için film, diğeri de ayna kromajı.  :tamam:
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-Avensis-T27-ab-2014-Touch-Display-Radio-86140-05180-DAB-6-Lautsprecher-/231813712850?hash=item35f92c8bd2:g:ZwwAAOSwX~dWl5Vb

@Ahmet Güve (8047)  abi şu 2014 lerin touch 2 sini alsak bizim makyajsız kasaya tam uyum sağlar mı? bilgin var mı? kargo dahil 900 liraya falan geliyor gümrükten geçerse tabi. navigasyona gerek yok teyp geri görüş kamerası bluetooth kumanda tuşları yeter. zaten alırsam senin elinden öpecek :alkis: :rofl:
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İlk göz ağrım 2007 Corolla HB SOL D4D MMT
  • Kan Grubu: 0+
  • 99 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-Avensis-T27-ab-2014-Touch-Display-Radio-86140-05180-DAB-6-Lautsprecher-/231813712850?hash=item35f92c8bd2:g:ZwwAAOSwX~dWl5Vb

@Ahmet Güve (8047)  abi şu 2014 lerin touch 2 sini alsak bizim makyajsız kasaya tam uyum sağlar mı? bilgin var mı? kargo dahil 900 liraya falan geliyor gümrükten geçerse tabi. navigasyona gerek yok teyp geri görüş kamerası bluetooth kumanda tuşları yeter. zaten alırsam senin elinden öpecek :alkis: :rofl:
Talat alırsan Android tabanlı 4 çekirdekli bir şey al derim.Android telefon kullanıyormuşsun gibi olur.Bir yerlerde okumuştum bir arkadaş almış,sadece telefon görüşmelerinde ses düşük gidiyormuş,onu da arkasındaki mikrofon girişine mikrofon takıp bir yere saklamış ve çözmüş,çok memnunmuş. O da tüm tesisat dahil 1200 TL gibi bir rakama almış.( İç kayıt kamerası,geri görüş kamerası vs.)Ayrıca kapılar açık uyarısı vs gibi özellikler de varmış ya da o özellikleri sağlamış.Elm ile cihaza bağlanıp verileri monitörden kontrol etme vs sayamacağım çok özellik yazmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Talat alırsan Android tabanlı 4 çekirdekli bir şey al derim.Android telefon kullanıyormuşsun gibi olur.Bir yerlerde okumuştum bir arkadaş almış,sadece telefon görüşmelerinde ses düşük gidiyormuş,onu da arkasındaki mikrofon girişine mikrofon takıp bir yere saklamış ve çözmüş,çok memnunmuş. O da tüm tesisat dahil 1200 TL gibi bir rakama almış.( İç kayıt kamerası,geri görüş kamerası vs.)Ayrıca kapılar açık uyarısı vs gibi özellikler de varmış ya da o özellikleri sağlamış.Elm ile cihaza bağlanıp verileri monitörden kontrol etme vs sayamacağım çok özellik yazmış.
Hocam doğrudur da bir çok özelliği kullanmayacağım ses kalitesini radyo çekim kalitesini bilmediğim ürünlere pek para verme niyetim yok. Önceliğim kaliteli sesi kaliteli radyo çekimi ve araca tam uyumlu olması. Geri kalanı yolda giderken ya da araç içinde ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum. Aslında tr de bulabilsem böyle çıkma touch ya da touch 2 ekran güzel olacak ama bakalım belki bir denk gelir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Touch ve Touch 2 nin ses kalitesi süpermiymiş  :asikadam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Touch ve Touch 2 nin ses kalitesi süpermiymiş  :asikadam:
Aynı olması lazım bizim cihazlarla ikisi de Panasonic üretimi çünkü belki sadece çıkış gücü farklıdır. Şimdi japon malı Panasonic ile Android ses işlemcisi Alakasız bir teybi karşılaştırmak komik olur :)  ben hem eski teyp ses kalitesi hem de geri görüş kamerası vs oyuncaklar için istiyorum açıkçası yoksa 1000 liraya bir sürü navigasyonu oem teyp ler var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Deneyip görmeden yorum yapılmaz ama ;) benim için ses kalitesi çok fark etmiyor çünkü malesef müzik falan dinletmiyorlar arabada.

Talat, şimdi arabadan geliyorum. Arka sinyalleri ölçtüm kumpas ile 36 mm geliyor dışı.  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Deneyip görmeden yorum yapılmaz ama ;) benim için ses kalitesi çok fark etmiyor çünkü malesef müzik falan dinletmiyorlar arabada.

Talat, şimdi arabadan geliyorum. Arka sinyalleri ölçtüm kumpas ile 36 mm geliyor dışı.  :tamam:
Anladım abi benim için farkediyor ama müziksiz duramam [emoji1]  ee neye karar verdin arka sinyaller icin
80w cree amber led alıp arkadan gelene ambulans canavarı gibi görünmek mi yoksa gündüz farı ve sinyal lambalari ile çok fonksiyonu bir arada yaşamak mi[emoji16]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Çok fonksiyonlu olandan düşünüyorum. Bir taş ile iki kuş vurmak en güzeli. Geri vitese de alırsam kırmızı led alırım onuda sislere bağlarım diye düşünüyorum.  Gerçi sisle pek alakam yok ama olsun boşta durmasın. Çok fonksiyonlu alırsam o geri vites ampulünü iptal edeceğim çünkü.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Çok fonksiyonlu olandan düşünüyorum. Bir taş ile iki kuş vurmak en güzeli. Geri vitese de alırsam kırmızı led alırım onuda sislere bağlarım diye düşünüyorum.  Gerçi sisle pek alakam yok ama olsun boşta durmasın. Çok fonksiyonlu alırsam o geri vites ampulünü iptal edeceğim çünkü.
Bence iptal etme 3 tane yanmasinin ne zararı olabilir ki? Sürekli geri Gitmiyoruz kimseyi rahatsız etmez hem senin kameraya da faydası olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bence iptal etme 3 tane yanmasinin ne zararı olabilir ki? Sürekli geri Gitmiyoruz kimseyi rahatsız etmez hem senin kameraya da faydası olur

Benim şu anda geri vites lambası hattına bir kamera, iki adet reflektör, park sensörleri bağlı.  Birde bu sinyalleri bağlarsam çok olur.  Gereksiz olacak olan o normal geri vites halojen ampulü sökmem daha iyi olur.  :tamam:
Birde simetriyi bozar, yeni takılanlar çakma gibi görünür.  Kırmızı film olursa yada kırmızı led daha hoş olur.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Benim şu anda geri vites lambası hattına bir kamera, iki adet reflektör, park sensörleri bağlı.  Birde bu sinyalleri bağlarsam çok olur.  Gereksiz olacak olan o normal geri vites halojen ampulü sökmem daha iyi olur.  :tamam:
Birde simetriyi bozar, yeni takılanlar çakma gibi görünür.  Kırmızı film olursa yada kırmızı led daha hoş olur.
Bence geri vitese led aldıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum çok az akım çekiyorlar zaten park sensörü hariç ama iyisini sen bilirsin tabi [emoji6]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Acaba Tüv de nasıl belirtiliyor?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Acaba Tüv de nasıl belirtiliyor?

Tüv'de basık arabalar nasıl kontrol ediliyor? Arabanın yerden yüksekliğini kontrol ettiklerini görmedim hiç, ediyorlar mı acaba?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi

Tüv'de basık arabalar nasıl kontrol ediliyor? Arabanın yerden yüksekliğini kontrol ettiklerini görmedim hiç, ediyorlar mı acaba?
Tüv de coilover yada yay olan araçların muayenede kaldığını görmüştüm başka forumlarda. Modifiye yapanlar jantına kadar orjinalini takıp gidiyorlar. Amerikan sinyaller iptal ediliyor , led farlar çıkarılıyor
Tüv de arka aydınlatma standartlarına uygun uygulama olmalı. Şu yüzden söylüyorum belki sök tak kolay muayene öncesi ama uygulama kafa karışıklığına sebebiyet verebilir
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Tüv de coilover yada yay olan araçların muayenede kaldığını görmüştüm başka forumlarda. Modifiye yapanlar jantına kadar orjinalini takıp gidiyorlar. Amerikan sinyaller iptal ediliyor , led farlar çıkarılıyor
Tüv de arka aydınlatma standartlarına uygun uygulama olmalı. Şu yüzden söylüyorum belki sök tak kolay muayene öncesi ama uygulama kafa karışıklığına sebebiyet verebilir

Valla standartı var mı merak ettim, kimi arabada 2 tane geri vites lambası var kimisinde tek. Kimi arabada 2 tane geri sis lambası var kimisinde tek. Kullanıcı fonksiyonu iptal etmeden güzelleştirme yaparsa yani kötüyü daha iyi ile değiştirirse itiraz edeceklerini sanmıyorum.

Bu siyah cam filmlerini yakalayan polis amcalar acaba bu basık arabaları da değerlendiriyorlar mı merak ettim. Bizim evin önünde mazgallar var yolu boyuna kesen, nerede basık araba varsa acı acı fren basıp arkadaki sürücüleri tehlikeye sokuyorlarda merak ettim.Şikayet edilebiliyorlar mı ki diye. Yasal bir dayanakları var mı ki bu basık arabaların
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Aliexpress.com da Android uygulaması üzerinden kupon kazanımı ve ciddi indirimler var. İşine yarayan olursa. Alipay ile ödemeye 40/5 dolar vs. Ayın 29 unda 1 gün indirim Olacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
1 Pc Car Rearview Mirror Small Round Mirror Side Mirror Wide-angle Adjustable Visual Convex Surface with Rotating Base
http://s.aliexpress.com/3uqq6ryE
(from AliExpress Android).

Kör nokta aynası. Ben 2 adet alıp yere doğru konumlandiracagim. Yol kenarına park etmek ciddi soru n oluyor bazen. Hatta çok yanasinca benim pacaliklar sürtuyor.en ucuz çözüm bu galiba.ayna indirme işi pek randıman vermeyecek gibi. Ucuz ve etkili yöntemi murat abi akıl etti sağolsun ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Benim ledlerim türkiyeye geçen hafta cumartesi geldi o günden beri istanbulda. Biran önce gelsede taksam artık
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma