0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam bunlarla ilgili arastirma yapmıştım.youtube da videosu da var.işe yaramiyor yani çöp bunlar.para vermeyin.
Aynaya aldığın çok şık inşallah güzel olur. Diğerlerini anlayamadım, birisi kapı çizilmesin diye film herhalde. Ama çok uzun süreli dayanacağını sanmam, yıkamacıda tazyikli suya dayanırmı ki? Talat alıp uygulamıştı herhalde böyle birşey. Güle güle kullan
http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-Avensis-T27-ab-2014-Touch-Display-Radio-86140-05180-DAB-6-Lautsprecher-/231813712850?hash=item35f92c8bd2:g:ZwwAAOSwX~dWl5Vb@Ahmet Güve (8047) abi şu 2014 lerin touch 2 sini alsak bizim makyajsız kasaya tam uyum sağlar mı? bilgin var mı? kargo dahil 900 liraya falan geliyor gümrükten geçerse tabi. navigasyona gerek yok teyp geri görüş kamerası bluetooth kumanda tuşları yeter. zaten alırsam senin elinden öpecek
Talat alırsan Android tabanlı 4 çekirdekli bir şey al derim.Android telefon kullanıyormuşsun gibi olur.Bir yerlerde okumuştum bir arkadaş almış,sadece telefon görüşmelerinde ses düşük gidiyormuş,onu da arkasındaki mikrofon girişine mikrofon takıp bir yere saklamış ve çözmüş,çok memnunmuş. O da tüm tesisat dahil 1200 TL gibi bir rakama almış.( İç kayıt kamerası,geri görüş kamerası vs.)Ayrıca kapılar açık uyarısı vs gibi özellikler de varmış ya da o özellikleri sağlamış.Elm ile cihaza bağlanıp verileri monitörden kontrol etme vs sayamacağım çok özellik yazmış.
Touch ve Touch 2 nin ses kalitesi süpermiymiş
Deneyip görmeden yorum yapılmaz ama benim için ses kalitesi çok fark etmiyor çünkü malesef müzik falan dinletmiyorlar arabada. Talat, şimdi arabadan geliyorum. Arka sinyalleri ölçtüm kumpas ile 36 mm geliyor dışı.
Çok fonksiyonlu olandan düşünüyorum. Bir taş ile iki kuş vurmak en güzeli. Geri vitese de alırsam kırmızı led alırım onuda sislere bağlarım diye düşünüyorum. Gerçi sisle pek alakam yok ama olsun boşta durmasın. Çok fonksiyonlu alırsam o geri vites ampulünü iptal edeceğim çünkü.
Bence iptal etme 3 tane yanmasinin ne zararı olabilir ki? Sürekli geri Gitmiyoruz kimseyi rahatsız etmez hem senin kameraya da faydası olur
Benim şu anda geri vites lambası hattına bir kamera, iki adet reflektör, park sensörleri bağlı. Birde bu sinyalleri bağlarsam çok olur. Gereksiz olacak olan o normal geri vites halojen ampulü sökmem daha iyi olur. Birde simetriyi bozar, yeni takılanlar çakma gibi görünür. Kırmızı film olursa yada kırmızı led daha hoş olur.
Acaba Tüv de nasıl belirtiliyor?
Tüv'de basık arabalar nasıl kontrol ediliyor? Arabanın yerden yüksekliğini kontrol ettiklerini görmedim hiç, ediyorlar mı acaba?
Tüv de coilover yada yay olan araçların muayenede kaldığını görmüştüm başka forumlarda. Modifiye yapanlar jantına kadar orjinalini takıp gidiyorlar. Amerikan sinyaller iptal ediliyor , led farlar çıkarılıyor Tüv de arka aydınlatma standartlarına uygun uygulama olmalı. Şu yüzden söylüyorum belki sök tak kolay muayene öncesi ama uygulama kafa karışıklığına sebebiyet verebilir