0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzerin almıştım 5630 samsung ledli. 6bay falan olmuştur sıkıntısız çalışıyor. Işığı da güzel. Aslında ucuz olsa 80w cree ledli alsan fena olur kısalar kadar ışık verir neredeyse namussuz [emoji6] ama bunlar da güzel tavsiye ederim
işe yaramayan ne ilke passatmi LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu t10 parklarda geri vites lambasi ve plaka lambarinda kullaniliyormu.Düzenleme.Araç 2011 corolla
Ilkecim detailin turkeyde bu ilposan 5 ltr ve 2 ltr pompalari modifiye ediyorlar bende onlardan yapayik diyorum.Seckin her hafta bir nobetim var ilk nöbetim olmadığında arabaya polisajla girisecem.
Bende düşündüm ama resimli anlatım bulamadım detail Türkiye de. Neresi deliniyir nereye sünger konuluyor. Çok güzel olur aslında. Benzinlik lerde 1 liralık köpükler hiç sıkmıyorum araca.
Bi ara eve gitsem 5 litrelik yapacağım abi Ama işte zalim kader beni Antepten çıkartmıyor
Kaan sınavların bitsin de resimli anlatım. Bekliyoruz. Elle kopuk yapıp araba silmekten sıkıldık yav[emoji6]
Şahdık şahbaz olacaz diyon yani benim araba hiç yıkanmıyor kirle mumyaladım arabayı resmen. Çocuklar beni yıka yazıyor oda bir hafta sonra kirden yine kayboluyor
kaan sen biliyormusun metroda 5 litrelik var onu modifiye etsene.Talat bey konusu vardi en ustun 1 2 cm altina delik aciyorlardi.birda alta ve uste bulasik süngeri kecesi varya ondan koyuyorlar di.ben 3 ltr atas dls 150 v e 3 ltre car wash cilalı sampuan aldim ama daha kullanmak kismet olmadi.suana kadar polisaj makine ile 750 tl harcadım daha da alinacaklar var.bezler ve demir sökücü dış trimler icin kaldiLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen. Ama sen iste Resim göndermiyorsun halaYanlış konuya yazdım [emoji23]
Marşpiyeli sürttüm yahu, kirden sürttüğüm yerde belli olmuyor [emoji1] [emoji1] [emoji1] Sent from my E5303 using Tapatalk
Benimki aldığımda hafif sürülmüştü sorun yok[emoji28]
Ule hacı öyle bir ses çıktı ki dedim kapı mapı lastik falan gitti korkuma inip bakmadım bile şimdi arabayı yıkattım elhamdülillah şükür hiç bişi belli değil. Siyah olunca demek ki belli olmadı