0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok memnun olurum hocam size zahmet bi denerseniz...
inşallah unutmam kafaya takılacak bir şey bence canınızı sıkmayın böyle şeylerle sonuçta hidrolik değil elektrik motorlu elektroservo direksiyon
Öncelikle hayırlı olsun ramazan bey. kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. benimde bir sorum olacak. değerli ve tecrübeli üyelerimizden yardım bekliyorum. 2012 avensis elgt extra aracım var. direksiyonu tam tur sağ veya sol kırdığım zaman 1. viteste hafifçe aracı hareket ettiriyorum ama direksiyon toplamıyor. hiç elimle direksiyonu toplamazsam araç olduğu yerde daire çizip duruyor. ama elimle bir tur toplarsam devamını araç topluyor. direksiyon tam tur kırılmışken en sonda bir boşluk var gibi..servise gittim gösterdim usta normal bu durum dedi. tam turda sen biraz elinle toplayacaksın direksiyonu dedi. biraz başından savdı gibi geldi içim rahat etmedi. başka marka araçlarda denedim aynı sorun yok. yakın çevremde avensiste yok. avensisi olan arkadaşlar ve hocalarım varsa bi deneyebilir misiniz? aynı sorun servisin dediği gibi tüm avensislerde var mı acaba? şimdiden herkese teşekkür ederim.
sağolun aydın bey cümlemize Allah kaza bela vermesin : ) .. yarın aklımdan çıkmazsa bende denicem size sonuçları yazarım benim yaşım daha genç sorunlu bi arabamız vardı ordan kalan bilgilerim var ama forumda daha tecrübeli abilerimiz var onlar sorunuzu çözecektir : ) Mesaj Birleştirildi: Nisan 24, 2014, 15:08:37bu sabah denedim belirttiğiniz problemi göremedim ben ustanıza bidaha sorun derim
arkadaşlar bugün servise gittim ve ısrarcı olunca sorun bulundu. rotlarda boşluuk varmış. rot ayarı yaptılar sorun çözüldü. herkese teşekkürler.