0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O kalkış anlarında patinaj çekme olayı bende de mevcuttu Şahlanıyor gibi teker nerdeyse zıplar gibi oluyordu. Alışmayla alakalı bir durum hocam, zamanla kullandıkça geçiyor. Birde ben lastikleri komple yeniledim sırf bu durumdan dolayı ama hatırladığım kadarı ile yine bir kaçö defa bu olay oluştu. Şimdilerde böyle bir durum olmadı. Araba yerinde duramıyor Debriyaj ve gaz verme ile alakalı alışma meselesi sonuç olarak.Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah
bu gün aracın arka koltuğunu temizlerken alt kısmına bez sokmaya zorladım ve alt koltuğun tırnağından birini çikardım bastırınca geri takıldı Arka koltuğu tamamen sökmek aslında zor değil yukarıya doğru çekince tırnakları hemen atıyor böylece orijinal kılıfını çıkarıp yıkayabiliriz yani döşemeciye para vermeye gerek yok. Toyotada artık şunu biliyorum aracın tüm aksamı basit yapılmış kalitesiz demiyorum basit.... sökmesi de takmasıda basit haliyle basit olunca sorun da çıkarmıyor Ne demiş atalarımız ne kadar teferruat o kadar müşkülat ...Toyota da bizden örnek almış belli 3 ayda toyotanın ruhunu çözdüm beee mühendis olacak adammışım
Ali Bey, bu aralar araçla yatıp araçla kalkıyorsunuz heryerini ezberlediniz artık
insanın ilk aracı olunca her yerine kurcalamak geliyor aklına işte aslında araştırmacı bir kişiliğim her yerini bilmek her özelliğini kullanmak isterim aldığım her şeyde bu böyledir.Yakında motoru parçaladım fotoğraflı ... diye konu açarsam biri hemen polisi arasın anlaştık
Ben hemen ihbar ederim yalnız dağıtmak kolay da toparlayamazsan o kötü
Ali hocam sayende arabamızı öğreniyoruz. O koltuğun arkasından çıkan şey bu rayın bitimindeki plastik kapak ise takması baya zorladı beni çift tırnak olayı var kastırmak gerekiyor birde ööle arabanın içine yatabilecek milletin göremeyeceği bir otopark
Sorma o plastik kapağı benim oğlan nasıl çıkardıysa çıkarmış denedim takamadım öyle duruyor.
Araba apartmanın yanındaki açık garajda benim. Çok ilgilenmiyorum, yoksa görmemişin arabası olmuş bütün gün içinde diyecekler
Ben bugün toyota gn merkeze yazdım.Bundan sonra çıkaracakları modellerde Ali hocamı tester olarak kullanmalarını önerdim.Arabanın her yerini biliyor artık test sürüşleri ve donanım hakkında Ali beyden daha iyi test eden olmaz:)Keyifli sürüşler dilierim
Öncelikle hayırlı olsun ramazan bey. kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. benimde bir sorum olacak. değerli ve tecrübeli üyelerimizden yardım bekliyorum. 2012 avensis elgt extra aracım var. direksiyonu tam tur sağ veya sol kırdığım zaman 1. viteste hafifçe aracı hareket ettiriyorum ama direksiyon toplamıyor. hiç elimle direksiyonu toplamazsam araç olduğu yerde daire çizip duruyor. ama elimle bir tur toplarsam devamını araç topluyor. direksiyon tam tur kırılmışken en sonda bir boşluk var gibi..servise gittim gösterdim usta normal bu durum dedi. tam turda sen biraz elinle toplayacaksın direksiyonu dedi. biraz başından savdı gibi geldi içim rahat etmedi. başka marka araçlarda denedim aynı sorun yok. yakın çevremde avensiste yok. avensisi olan arkadaşlar ve hocalarım varsa bi deneyebilir misiniz? aynı sorun servisin dediği gibi tüm avensislerde var mı acaba? şimdiden herkese teşekkür ederim.