0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eger motoru hic cevirmiyosa Mars motoru dislileri veya komurunden olabilirmi acaba atesleme sistemi ve aku elden gecmis dediginize gore.
Diğer konudaki MAF sensörü olayından dolayı olabilir belki.
evet abi yarın gündüz gözüyle bakacağım maf sensörünü nasıl temizlemeli bir sprey falan biliyormusunuz öneriniz varmı
Bujileri ve hava filtresini servisten almadıysan böyle aksamalar olabilir.
maf sensörü çok hassas bir parça dikkatli sökülmesi ve yağsız kontak sprey ile el veya bez değmeden temizlenmeli. Philips yağsız kontak sprey iyidir, ancak bilen birisine yaptırırsanız daha iyi olur. Maf sensörü problemlerinde rolanti düzensizliği ve yakıt tüketimi artışı görülür sizde bu belirtiler var mı?
özet : aracım geç marş alıyor neden olabilir ...merhaba herkese yaklaşık 1 ay önce 2000 yaris luna 1,3 tüplü aracımı aldım yaklaşık 2-3 gün sonra fark ettim ki araçta geç çalışma sıkıntısı var marş uzun süre basmam gerekiyor sanayide aracıma genel bir bakım yaptırdım bujıleri değiştittirdim filltreleri falan... ama geç çalışma sıkıntısı bitmedi usta ile konuştuğumda gaz kelebeğinin olduğu yer kir tutmuş ondan dedi temizlettim biraz düzelir gibi oldu ama sonra yine aynı aküyü ölçtürdüm elektrik ustasına oda inci aküden bu iyi değil mutlu akü al dedi. son olarak halen geç çalışma sıkıntısı devam ediyor hatta dahada kötüye gidiyor ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. saygılarMesaj Birleştirildi: Nisan 19, 2014, 13:22:10 yorum yazan öneri veren kimse yok neyse ben araştırayım en azından sonucunu buraya yazarım Mesaj Birleştirildi: Nisan 19, 2014, 20:04:44şimdi video yüklüyorum...belki bir kaç arkadaş yol gösterir sanayiye gösterim normal o diyor normal mi siz değerlendiringeç çalışma - geç çalışma @dailymotionTR aracılığıyla
Kesinlikle lpg ile alakalı
İsmail beyArabamın lastigi patladı.Acaba LPG ile alakalı olabilir mi? Ama arkadaşımın montaj atölyesinde yardım ederken gerçekten birisi geldi ve LPG takıldıktan sonra radyo çalışmıyor nedendir dedi?Meğersem adamın radyosu bozulmuş.Allahtan siz bozdunuz demedi.
Fatih würth enjektör temizleyici al ve yarım depo benzine tamamını dök, o benzin bitene kadar tercihen uzun yolda kullan, sanıyorum faydasını göreceksin.
dizel içinde böyle temizleyiciler kullanabiliyor muyuz?