0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Video yok?
Radio veya teyp açıkkenmi bu sesi yapıyor
video açılıyor ama görüntü yok simsiyah...sadece müzik sesi ve birde o ses var...şunun için dedim hani görüntü olsa acaba daha net birşeyler diyebilirmiyiz diye...hızamı baglı başka birşeyemi baglı vs diye
Ogün gece çektiğim için ve telefonu vitesin oraya bıraktığım için görüntü yok...Ama görüntü olsa da birşey değişmez, herhangi bir şekilde hıza bağlı değil, bazen kırmızı ışıktan hareket ederken de yapıyor, 90-100 giderken de...
Bu yeni araçlardaki balatalardan kaynaklanan ses değil, başka bir ses. Servise gidip dinletirseniz daha iyi olur. Tespit etmek zor.
Abi benim de aklıma o geldi de servis maalesef net bir bilgi veremedi...Belki başka başına gelmiş olanlar da vardır hem burada...
Aracın kaç km de? bir müddet bekle istersen belki kesilir. Önemli derecede bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Aracınızda lastik basınç göstergesi var mı? Bir de yol bilgisayarında ses ile birlikte uyarı var mı?
bana park sensörü gibi geldi.. sollama falan yaparken ön park sensörü varsa o devreye giriyor olabilir.
abi heleki bu kasaya hic binmedim huyu suyu nedir bilmem hic gercekten.ama hani hep yazılıyor ya bir yag yakma vs olabilirmi.
valla ne yalan söliyim hayır demem yani ben begeniyorum o kasaları gerçekten çünkü.sana biraz belki iş olcak ama kitapçıkdan bi bakmayı denedinmi ne sesi olduguna dair..
Doğru söylüyorsun ya ben hiç bakmadım kitapçığa...Dur bi bakayım ben...
en sonda saat alarmı gibi bibibibib bibibibibib diyen ses dimi? Bu ses nerden geliyor hoparlörlerden mi yoksa göğüs kısmından mı?
Evet o ses...Nereden geliyor ben de anlamadım, göğüsten sanki...