0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anlaşılan kitapçıkdan da birşey çıkmadı..
Kapıları açınca yada emniyet kemerini çıkartınca çıkan sesle benzer bir ses mi peki? (hareket halindeyken yapılan)
Buarada touch ekrandan fotoğraf gösterilebileceği yazıyor kitapçıkta...
Ses olurken ekstradan yanan yada yanip sonen bir lamba var mi arabada hiç baktin mi dikkatini cektimi
Kitapçıkta bu husus yazıyorsa uygun dosya uzantıları da yazıyordur, deneyin.
Yeni gelişme...Sorunun nerede olduğunu bulduğumda kendimden utandım resmen...O ses ogs cihazından geliyormuş, neden geliyor orası tartışılır tabi...Modlardan ricam konunun tarihin derinliklerine gömülmesidir, yoksa ben bu utançla yaşayamam...Ilgilenen, kafa yoran herkese çok teşekkürler.Esen kalın...
Aracın tam modeli nedir? bunu sorma sebebim şu; 1.4d m/m advance sahibiyim ve bir iki kere aracın vitesini yavaşlama amacı ile kendim direksiyon arkası kulakçıklıklardan küçülttüm fakat aracın devri yüksek olduğu için istediğim vitese küçültmedi ve bu uyarı sesine çok benzeyen bir ses ile karşılaşmıştım belki böyle bir durum olabilir sistemdeki bir arıza vites değişimi sırasında yanlışlıkla devreye girebilir. Aklıma gelen 2. şey ise ön park sensörü varsa onun yüzünden olabilir. seyir halinde aracın ön kısmı hali ile diğer kısımlardan daha çok kirlendiği için (sinek çamur vs.) sensörler çok yakında obje varmış gibi uyarı veriyor olabilir.