0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
olay gittikçe büyüyor farkındamısın abi...
Gençler bi el atın bakalım bu konuya Bu yıl doğum günü kutlamasını video eşliğinde yapmayı düşünüyorum fakat geleneksel olarak arkadaşlarının videolarını çekmek istemediğim için farklı bir çözüm düşündüm.Farklı ülkelerden farklı dillerde doğum günü kutlaması videolarını bir araya getirip farklı bir çalışma olmasını düşünüyorum. Bunun için özellikle yurtdışında yaşayan arkadaşlardan ya da yurtdışında nazı geçecek yakınları olan arkadaşlardan küçük bir ricam olacak.Özetle "Doğum Günün Kutlu Olsun Sema" ifadesini kendi ana dili ile söyleyecek ve bunun videosunu çekip bana gönderecek arkadaşlara ihtiyacım var. Forum'dan Kadir'den rica ettim, en kısa zamanda halledecek 5-6 farklı dilde video elime geçmiş durumda ama ne kadar çok ve farklı video olursa o kadar güzel olur.Yardımlarınızı bekliyorum.Selamlar.
dua edelim de arkadaşlarımızın hanımları bu konu başlığını görmesin yoksa çoğunun başı çok ağrıyacak çok.
Atilla bey amca doğru bir noktaya değinmiş. Ali beyin fikri, sevgisi, ifade etmesi güzel, yanlış anlaşılmasın. Çıtayı bir noktaya çıkartınca umarım ve dilerim başka sorunlar ortaya çıkmaz. Sonra "sadece pastayı görünce başıma fırlattı" diye konular açılmasın...
Rahat olun arkadaşlar iş bitince konuyu kapatırım Eşimin doğum günü ya da evlilik yıl dönümü gibi konularda beklentisi olmadığı gibi kutlamaları da çok sevmez aslında, lakin bu yıl içimden geldi bir kutlama yapayım dedim.
Allah bu güzelliği ömrü boyunca devam ettirsin İnşaallah.