0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birşey degil abi.1. Videomu yoksa 2.yimi tercih ettin?İkisininde kendine özgü güzellikleri vardı.
Tebrikler Ali böylece Pinokyo, fındık asker ve daha bir çok masal kahramanı odundan olsa da içinde dünyalara sığmaz bir yürek taşıdığının tekrar ispatı yapılmış oldu...
Tebrikler Ali böylece Pinokyo,fındık asker ve daha bir çok masal kahramanı odundan olsa da içinde dünyalara sığmaz bir yürek taşıdığının tekrar ispatı yapılmış oldu...
Vayyy be çok havalı yazmışsın abi böyle bir şeklim şemalim değişti sabah sabah Eyvallah abi, insanı güzel yapan ailesidir, çevresidir, arkadaşlardır.
Sana "odun" demiş ayol....
Size odunla dalarım ona göre
Yok arkadaş içinde olacak insanın..
içinde olmasa bile arada sırada üstüne giyecek
ali hocam süper düşünmüşsün...hande abla varda bizmi giymedik? okullu erenin ödevi; kendinizin,anne ve babanızın evdeki görevini yazınızanne; yemek yapar, temizlik yapar,bizi giydirirbaba; kırılanı tamir yapar,çamaşır asar, evi süpürür, yeri silereren; babama yardım ederizarkadaş nerede gördün de yazdın, o gün bugündür okula toplantıya gitmez oldum,öğretmen kıkır kıkır gülmüş
Dostlar bakış açısı diyelim biz buna; ama itiraf edeyim ben de sesli güldüm. Ali,sen bakma kardeşim ,doğru yoldasın.
Japonca güzel olur Ahmet Elimde olanlar;Potekizce, Rusça, İspanyolca, İngilizce (USA), Ambarca (Etihopya), Arapça (Irak)Arkadaşlarımdan beklediklerim;Farsça, Tai, Malayca, Azerice, Hollandaca
Antep şive si ile soylettıreyım sema abla kesin yabancı sanar .birde mardınde kürtçe yaptırabılırım.benim.adım hıdır bılıyon abi
Ali bey bu kutlama olayı çok güzel fikirmiş, bayağı video yapmışsınız şimdiden. Benim hanımın da doğum günü geliyor, acaba videoların işi bitince bize de gönderebilir misin?)
Buraya konu açarak değil mi?
ali bey şimdi siz bunu yaparsanız site üyeler kimbilir neler yapmak zorunda kalacaklar:) siz çıtayı yükseltiyorsunuz geride kalanları düşnmüyorsunuz:))) hadi bu sene bunu yaptınız seneye ne yapackasınız??? aşağısı kurtarırmı sanıyorsunuz?? )))
Valla eşini siteye üye yapan varsa o düşünsün ne yapacağını mevzu çıta yükseltmek değil fark yaratmak hocam Önemli olan ne yaptığınız değil, neden yaptığınızdır? Gelecek yıl hiçbir şey yapmama gerek olmayacak, sevgili eşim için söyleyeceğim güzel bir çift sözden öte