0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Antep şive si ile soylettıreyım sema abla kesin yabancı sanar .birde mardınde kürtçe yaptırabılırım.benim.adım hıdır bılıyon abi
Abi bir kalpli pasta al.Hepsınıde tek başına yersin.
Aynı zamanda senin içinde çelenk yaptıracağım abicim
Hangi diller elinde?Benden Japonca çıkar.Ama arka plana monte olurum.
Beypazarı şivesi ile diyecektim Tuncay benden önce davranmış....Sema hanımın doğum gününü kutlarız efenim.... gel de gelelim pencere önünde pankart açalım istersen
Gençler bi el atın bakalım bu konuya Bu yıl doğum günü kutlamasını video eşliğinde yapmayı düşünüyorum fakat geleneksel olarak arkadaşlarının videolarını çekmek istemediğim için farklı bir çözüm düşündüm.Farklı ülkelerden farklı dillerde doğum günü kutlaması videolarını bir araya getirip farklı bir çalışma olmasını düşünüyorum. Bunun için özellikle yurtdışında yaşayan arkadaşlardan ya da yurtdışında nazı geçecek yakınları olan arkadaşlardan küçük bir ricam olacak.Özetle "Doğum Günün Kutlu Olsun Sema" ifadesini kendi ana dili ile söyleyecek ve bunun videosunu çekip bana gönderecek arkadaşlara ihtiyacım var. Forum'dan Kadir'den rica ettim, en kısa zamanda halledecek 5-6 farklı dilde video elime geçmiş durumda ama ne kadar çok ve farklı video olursa o kadar güzel olur.Yardımlarınızı bekliyorum.Selamlar.
ali bey hata yapıyorsun:))) yapma....
Ali abiiii Harika düşünmüşsün gerçekten, Köse'yle takılsana biraz Diller konusunda bayağı ilerleme kaydedilmiş. Kalanlardan Hollanda ve Kore'ye bakacağım, yapabilirsem ne mutlu..
Rusçayıda olmuş bil abi bana emailini özelden yollarsan oraya atarız videoyuda yalnız ne zaman doğum günü onuda yazarsan
Japonca ve Flemenkçe'de tamam Nagihan ve Ahmet'e teşekkür ederim arkadaşlar.