Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Mayıs 02, 2026, 14:43:40
Lütfen başlıklarda da
BÜYÜK HARF
kullanmayalım!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil
»
Konu:
bıktım bu ankaranın eşege biner gibi arabaya binen trafik canavarlarından
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
Gönderen
Konu: bıktım bu ankaranın eşege biner gibi arabaya binen trafik canavarlarından (Okunma sayısı 2733 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
T SPORT....
Araç: Corolla
Kan Grubu: ---
Kilometre: 190000
Model Yılı: '02
463 kere teşekkür etti
674 kere teşekkür edildi
«
:
Nisan 12, 2014, 19:31:44 »
bugun başıma geçen bir olayı anlatmak ve eger içimizde yapan varsada yapmamasını ricaetmek için bu konuyu açtım.eşege binmiyorum ilk aldıgımdan beri gözüm gibi baktıgım kazası boyası olmıyan 2002 model corollaya biniyorum ve gözüm gibi bakıyorum.eryaman göksu kavşagında yolu bilmedigini iddaa edip sinyal verdigini söleyip en sağdan en sola kavşaga geçmek isteyen bir bayan sürücüden milimle kurtuldum.lastiklerim yeni olmasa reflekslerim o an kuvvetli olmasa nolurdu bilmiyorum.eger bu tür şeyler yapanlar varsa lütfen yolu bilmesenizde hangi şeritteyseniz o şeritten devam edip geri dönmeniz gerekiyorsa en yakın dönemeçten dönün trafigi felç etmenin anlamı yok kaza sebebi olmanın anlamı yok.lütfen ricaediyorum.sag tarafta biri oturuyor olabilir ve kapıdan oldugu gibi vurabilirsiniz birinin canına sebep olabilirsiniz heleki günümüzde düşüncesiz sürücülerin oldugunu düşünücek olursak..
2002 corolla sol vvt-i
Toyota Club Türkiye
«
:
Nisan 12, 2014, 19:31:44 »
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
1.4
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: A+
Kilometre: 22000
Model Yılı: '12
62 kere teşekkür etti
286 kere teşekkür edildi
Ynt: bıktım bu ankaranın eşege biner gibi arabaya binen trafik canavarlarından
«
Yanıtla #1 :
Nisan 12, 2014, 19:37:16 »
valla bu tür sürücüler çok maalesef, o kavşaktan illa dönecek, kaçırdım diye bir sonrakine devam etmek, namusuna leke sürmek heralde, ben avrupa yakası e5 te geri geri gelen gördüm ya, emniyet şeridi olmayan yerde, bilmem şu an yaşıyormudur ama, yaşıyorsa allah uzun ömür versin.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T (2004-
) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
T SPORT....
463 kere teşekkür etti
674 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #2 :
Nisan 12, 2014, 19:39:59 »
emniyet kemeri takılı degil altında tempra gazı köklemiş ve en sağdan en sola geçiyordu gerçekten milimle kurtuldum.maalesef çok fazla biliyorum ama anlamıyorum atıp tutuyoruz can taşıyoruz lastik önemli diye atıp tutuyoruz can taşıyoruz bakımını aksatmıyalım diye ama bakıyoruz olmıcak birsürü haraketler yapılıyor.nekadarda önemliymiş gerçekten canımız.
2002 corolla sol vvt-i
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
Kilometre: 332000
208 kere teşekkür etti
421 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #3 :
Nisan 12, 2014, 19:43:48 »
Bu tarz muhabbetlerde benim aklıma hep bu gibi hayvanoğlu hayvanlar geliyor malesef... binbirime katılıyorum sanki ilerden dönse anasına bacısına birşey yapacaklar şeref yoksununun!
silivri'de ölümlü kaza
bmw tır'ın altına girdi 2 ölü
l
Bu da öküzün çinde yaşayıp toplu tasıma aracı kullanan hali!
Çinde ilginç otobüs kazası
youtube.com/watch?v=WTq-hl4rgWY
youtube.com/watch?v=-pxppg7RyKI
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
power of honda
Kan Grubu: 0+
Model Yılı: '11
26 kere teşekkür etti
121 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #4 :
Nisan 12, 2014, 19:56:55 »
Benzer bir durum ankara antares önünde benim başıma geldi.Bayan bir arkadaş en sağdan en sola önüme kırdı 1 2 cm kala durabildim.İşin kötü tarafı bayan camı açıp yavaş gel .....herif deyip küfretti
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
1.4
Kilometre: 22000
Model Yılı: '12
62 kere teşekkür etti
286 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #5 :
Nisan 12, 2014, 19:58:56 »
ondan sonra birde bunu lüks araç sürücüsü, sürat yaparken, önündeki tırı farketmediye bağlarlar, hepsine müebbet verecen ordaki tırcıların, veya benim elime verecekler, 2 saat istiyorum, yeterli.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T (2004-
) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
T SPORT....
463 kere teşekkür etti
674 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #6 :
Nisan 12, 2014, 20:25:50 »
valla agzımı bozmadım ahmet abi.annemden yaşlı birde bayan
ama duygularıma tercüman olmussun.bugun bayanla aramızda 1parmaklık boş yer kalmıştı sadece son anda anca okadar kırdım direksiyonu ve ben bu hamleyi yapana kadar napıcagını bile bilemedi işin vahim tarafı.bunun bir benzerini eryamandan çıkıp istanbul yolunda 70radarında sag taraftan giderken yaşadım o yüzden tak etti canıma artık ve yanımda dedim vardı hastahaneye götürüyordum dikişleri alıncaktı.adam milangaza girmek için orta şeritten tam sag kırdı direksiyonu ve kapımdan giriyordu içeri abs yi kitleyip direksiyonu kırmasaydın.bahanesi ise çok haklısın kardeşim ama çok şıkıştım tuvalete girmem gerekiyor oldu duyunca inanamadım.canımız birinin yolu bilmemesine birininde sıkışmasına baglı
2002 corolla sol vvt-i
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Kilometre: 257500
Model Yılı: '01
395 kere teşekkür etti
376 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #7 :
Nisan 12, 2014, 20:43:33 »
Abi böyle şey olmaz ya resmen şeref yoksunluğu.
3 ay önce benimde başıma geldi osmangazi üniversitesinin alt kapısı bilen bilir ordan hasan polatkana çıkıcam ordaki ışık sistemi bir saçma zaten neyse önümde beyaz clio duruyor ışık yandı görmedi ufak çapta kornaya bastım yürür gibi oldu durdu yine küçük şekilde dokundum kornaya neyse yürüdü bu neyse yola çıktık ama ayna kontrolü diye birşey yok orta şeritteyiz arkasındayım ne yaptığı belli değil tam sola kırıp geçip gidicem selektör yaptım sinyalide verdim derken sinyalsiz bir şekilde önümde atladı 60la falan gidiyorduk neyse öyle bir durumda kornaya abandım artık bir anda freni bir koydu cidden reflekslerim hayat kurtardı fren direksiyon falan derken sıyrıldım bir şekilde neyse ışıklarda durdum sinir küpü oldum kuduruyorum apartmandan arkadaşım vardı kızın suratından renk gitti kireç gibi oldu emniyet kemerini çözdüm o derece bir sinir geldi arkadaşım taktırdı açtı camı napıyorsun sen dedi asıl sen napıyorsun dedim yolumdan gidiyorum demez mi kan beynime sıçradı yaptıklarının hepsini söyledim hala konuşuyo yavaş gitmesini bileceksin acelen mi var diyo acelem vardı eğer orda o hareketi yapmasan ışıklardan geçiyordum diyorum insan bi özür dileri birşey yapar yavaş gitmesini bileceksin diyor çıldırdım resmen saygımıda bozmuyorum saçlar bembeyaz olmuş muhtemeln profesördü belli yani kılkuyruk birşey ilk trafik kavgamda kendi üniversitemden prof öldürüyordum. İşin özü insan olmayı bilmediğimiz sürece trafikte saygı beklemekte pek doğru değil. Hatırlatım yine sinirlendim bak ya bulun o adamı bana
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp
BENZİNLİYDİ
Artık Prins Technomaxlı
Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach
(Gizli Üye)
Eski Toprak Toyotacı
<<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
Kan Grubu: AB+
Kilometre: 48048
Model Yılı: '06
940 kere teşekkür etti
930 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #8 :
Nisan 12, 2014, 20:44:01 »
Geçen corolla club bulusmasina giderken sakarya yönüne girecegime navigasyonum yüzünden ankara yönüne girdim. Sırf temde riske girmemek icin 100metrelik yolu geri gitmek yerine 42 km yol gittim.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
T SPORT....
463 kere teşekkür etti
674 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #9 :
Nisan 12, 2014, 20:55:07 »
Anlayışın icin tesekkurederim ederim ilke eminol kendinide başkalarınıda kurtarmış oldun.bir can bir araba bukadar degersiz olamaz.ercument burda onlara alıştım ben solda yavas gidip mesaj atan isikda telefonla konusup gecmeyi unutan yada bianda onune kiran burda ganimet gibi. Ama bu soledigim ornek cok tehlikeli orta seritte yanimda bor araba var ve sag seritten geleni görmüyorum ve biranda kadin sinyal verdi diye ensagdan en sola gecmeye kalkiyorben absyi kitledim arkamdaki hizli olsa o da duramayacak vurdugu gibi sola savursa beni solumdan gelende vuracak kavsakta..trafige yas sinirlamasi ve her sene sinav gerekli
2002 corolla sol vvt-i
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Araç: ---
Model Yılı: -
100 kere teşekkür etti
425 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #10 :
Nisan 12, 2014, 20:55:30 »
Istanbulda ataköy yavsaği var hava askeriyesinin oldugu yerde müzede var şelali bi gòbek var simdi alt gecit yaptilar alt gecit yokiken yolumda gidiyorum en sagda duran bi araç kartal birden sola kirdi gobekten donmek icin duramadim kartalin arka kapiya bi koydum araba 2 lastige kalkti frene basmasam takla aticakti ya insan bu kadar düşüncesiz olur mu sagdan sola akan trafikte birden firliyosun az ileride ekip vardi da geldiler halletik korsan taksiydi polisler acidi bisey yapmadi ama benim arabada tampon boyandi camurlugun ucunda el ile duzeltilecek kadar tirnak ucu buyuklugundeki yamukluk nedeni ile boyandi far degisti ayagi kirilmis
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
Kilometre: 309280
Model Yılı: '93
500 kere teşekkür etti
705 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #11 :
Nisan 12, 2014, 21:42:13 »
Ne güzel açıklıyorsunuz arkadaşlar hangi birini saysakki sola dönecek üç şeritli yolda ışıkta ortada durup çift sıra oluşturarak trafiği karıştıranmı sağa sinyal verip aniden sola dönenmi kışın orta şeritte seyrederken sağ şeritten hafif ticari araç birden makas atıp önüme kırdı var gücümle frene yüklendim araba kızakladı lastikler ciyaklayınca adamın suratı değişti sol aynasından gördüm gözleri çıkacaktı bir kaç santim farkla kurtardım kışın ışıkta bana arkadan çarpan kamyonette şöyle diyor ben geçersin diye tahmin ettim diyor haydi ne dersen de nerye geçiyon dedim üç tane kırmızı yanıyor bunlar sokak lambası değil dedim geçenler mobesede haberlere konu oluyor
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
T SPORT....
463 kere teşekkür etti
674 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #12 :
Nisan 12, 2014, 22:14:53 »
Solencek o kadar cok sey varki.canim okadar sikildiki bu olaya.ya daha hizli gelseydim...lutfen eger dalginlik bile olsa bunlari yapanlar varsa birseferden neolcak deyipde yapanlar bile olsa lutfen birkezdaha dusunsun hayat ve okadar zor kazanarak verdigimz paralar karsiliginda aldigimiz arabalari kaybetmek bu kadar kolay olmasin lutfen demekten baska borsey yapamiyorum..kazalarin hep bole oldugunu canimizi bu kucuk kil payi dedigimiz olaylara kaybettigimizi unutmayalim ve bunu yayalim lutfen
2002 corolla sol vvt-i
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: Auris
5 kere teşekkür etti
1 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #13 :
Nisan 13, 2014, 14:16:40 »
Arkadaşlar; cem yılmaz diyor ya "eğitim şart", çok klişe ama eğitim şart, fakat bu konularda okullarda alınan eğitimden ziyade aileden alınan eğitim öne çıkıyor bence... Bende uzun süredir sinyal kullanmayarak karşısındaki sürücülerin kendi niyetlerini anlamalarını bekleyenlerin (yani sinyal kullanmayanların) o sinyal kollarının oraya niye konduğunu sandıklarını merak ediyorum....
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
onun ruhu japon...
Kan Grubu: B+
Kilometre: 29000
Model Yılı: '16
128 kere teşekkür etti
185 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #14 :
Nisan 13, 2014, 14:23:25 »
Ben artık normal karşılar oldum bu davranışları...
En az haftada 1 benzerini yaşıyorum...
Geçmiş olsun...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
100 kere teşekkür etti
425 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #15 :
Nisan 13, 2014, 14:33:48 »
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: Auris
5 kere teşekkür etti
1 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #16 :
Nisan 13, 2014, 15:31:53 »
Kardeşim süper olmuş...
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
100 kere teşekkür etti
425 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #17 :
Nisan 13, 2014, 16:12:32 »
Tam bu konuya özel bi resim
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
onun ruhu japon...
Kan Grubu: B+
Kilometre: 29000
Model Yılı: '16
128 kere teşekkür etti
185 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #18 :
Nisan 13, 2014, 16:21:02 »
Tek sorun sinyalsizlik değil ki...
Bir de son anda sinyal verip sonra üstümüze çıkmaya çalışanlar var...
Onlar da tam sopalık...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
Kilometre: 309280
Model Yılı: '93
500 kere teşekkür etti
705 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #19 :
Nisan 13, 2014, 21:24:21 »
Maalesef bugün sürat meraklısı bi vatandaş opel vectra aracı ile benim arkadaşın chevrolet cruze aracına arkadan çarpmış çok şükür kendinde bişey yok ama aracı perte gidecek galiba çarpmanın etkisiyle sağ arka kapı komple içeri çökmüş yandan çarpılmış gibi yan camlar patlamış ne kadar hızlı vurduysa arka tekerlerin ikiside yerinden kopmuş hergün bi vukuat hadi hayırlısı Allah hepimizi korusun
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil
»
Konu: