Gönderen Konu: bıktım bu ankaranın eşege biner gibi arabaya binen trafik canavarlarından  (Okunma sayısı 2226 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Böylelerini ata, eşşeğe, bisiklete dahi bindirmeyeceksin. Bizim Eskişehir'de de çok. Hoş sinyal ver gene yaranamıyorsun bazılarına :) Saygımı &90 oranında korur, baskı ve stresimi çok fazla kontrol eden birisi olarak, &10 payı yıl içinde yaşıyorum ne yazık ki. Özür bile dilemeyen afedersiniz davarlar var. Bunların topunun ehliyetini yakacaksın.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 10 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Birde Eskişehir'de öğrenci servis taşıtları çıktı başa bela.Geneli Volkswagen 19+1 uzun minibüsler.4-5 Adet aksesuarlı olanlar var hatta tam bir ölüm makinası görünce kaçın onlardan.İçinde öğrenci taşıyor lakin çevre yolunda makas atıyor.Sokak içlerinde hiç durmaksızın uçak gibi geçiyorlar.Kasislerden frene basmadan zıplıyorlar.Sokaklara bodozlama dönüyorlar vb... gibi bir sürü hataları var.Şahsım olarak konuşuyorum ben otomobilde bu hareketleri yapmam.Sen nasıl bir akıla sahipsin ki o kocaman arabayla o hareketleri yapıyorsun.Hemde içinde 20 tane can 20 tane anne kuzusu evlatlar varken.Anlamıyorum.
2008 Tata İndigo 1.4 TDI Marina SW
2004 Hyundai Starex
2001 Mazda E2200
2002 Kia Bango

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
Birde Eskişehir'de öğrenci servis taşıtları çıktı başa bela.Geneli Volkswagen 19+1 uzun minibüsler.4-5 Adet aksesuarlı olanlar var hatta tam bir ölüm makinası görünce kaçın onlardan.İçinde öğrenci taşıyor lakin çevre yolunda makas atıyor.Sokak içlerinde hiç durmaksızın uçak gibi geçiyorlar.Kasislerden frene basmadan zıplıyorlar.Sokaklara bodozlama dönüyorlar vb... gibi bir sürü hataları var.Şahsım olarak konuşuyorum ben otomobilde bu hareketleri yapmam.Sen nasıl bir akıla sahipsin ki o kocaman arabayla o hareketleri yapıyorsun.Hemde içinde 20 tane can 20 tane anne kuzusu evlatlar varken.Anlamıyorum.
İstanbul' dakiler de hiç farklı değil ki.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 10 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ne diyelim şöförlere acımamda o içindeki çocuklara acırım.Allah akıl fikir versin.
2008 Tata İndigo 1.4 TDI Marina SW
2004 Hyundai Starex
2001 Mazda E2200
2002 Kia Bango

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Trafik cezaları nefes aldırmaz hale gelmedikçe kimse akıllanmayacak, o kadar ölüm oluyor bir Allahın kulu "aman" demiyor. Bence cezalar ağır olacak ki-avrupada olduğu gibi-bakalım o zaman ne olacak...Tabi ceza çözüm değil ama eminim azaltacaktır trafik magandalarını...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
Bu cezaların yanında bir de ceza affı da olmayacak tabii ki. Daha alacak çok yolumuz var bu trafik konusunda maalesef.
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
çok ciddi yaptırımlar olması lazım.kimsenin gözünün yaşına bakmıcaksın.tabi bunu tespit etme oranımızda çok az yani hatalı sürücüleri.öncelikle tespit etme oranını arttırmaları lazım.dün daha facebookda biri arabasını satıyordu 2 senedir tüve girmemiş araba zamanını geçirmiş.demek istedigimi anlatabiliyormuyum.çok gerideyiz bu konuda çok.ankarada enka yolunda neler oldugunu zaten hiç sölemeye gerek duymuyorum
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Siz Ankaranın sürücülerine kurban olun. Erzurumda ikamet ediyorum ama geçici süre Diyarbakırda görevliyim, Ankaradan doğuya geldikçe şoförlerin araba kullanması ve trafik kuralları değişiyor resmen. Çok yerde araba kullandım ama bu Diyarbakırda ki kadar maganda sürücüler görmedim Erzurum-Elazığ- Malatya bu şehirlerde de gördüğüm şey aynı. Bu bölgelerde olanlar beni yanlış anlamasın ama durum böyle. Haklı olduğunuz bir anda uyarı için kornaya bastığınızda daha sert bir tepkiyle karşılaşmamak mümkün değil. Sürücüler çok saygısız ve kaba Ankaradan doğuya geldikçe. Ve şunu fark ettim zamanla sizde çoğunluğa uyuyorsunuz farkında olmadan.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Kimdi bilmiyorum ama forum üyelerinden birinin imzasında şöyle yazıyordu;
"Direksiyonun başındaki öküz olduktan sonra arabanın kaç beygir olduğu önemli değildir..." ya da bunun gibi birşey , konuyla uyumlu bir söz bence...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Kimdi bilmiyorum ama forum üyelerinden birinin imzasında şöyle yazıyordu;
"Direksiyonun başındaki öküz olduktan sonra arabanın kaç beygir olduğu önemli değildir..." ya da bunun gibi birşey , konuyla uyumlu bir söz bence...

aynen öle katılıyorum oldukçada güzel bir söz..araba önemli degil kim kullanıyor bu önemli
2002 corolla sol vvt-i