0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaslar benım sorunum aracım ruzgar sesı ıcerıye alıyor bır turlu nerden geldıgını bulamadım dıyeceksınızkı kapı fıtıllerı ama oralarda hıc gelmıyo hava alan hıc bır yer bulamadım kafaya cok taktım bu yuzden aracımı sata bılırım
satıp e-serisi alın bütçenize göre, hiç böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmazsınız
ahmet bey ileti gönderemediğim için burdan soruyorum. acaba neden ileti gönderemiyorum ve konu açamıyorum?
Baba borç verseneee
Bu sitede bu konuda daha önce epeyce yorum yaptım sanırım.Benim araçta farketmiştim önce (Corolla). İnanılır gibi değil. Özellikle uzun yolda.Toyota yetkilileri ile de konuştum.Gürültü konusunda bana hak verdiler.İnternette araştırma yapınca da gördüm ki, Japon otomobil ekolünün tipik hastalığı bu.Yol gürültüsü.Ama ben bu problemin sadece Japon otomobillere ait olduğunu sanmıyorum.Büyük ihtimalle Wolksvagen'lerde de var bu problem.Mercedes , BMW de olmamalı tabi.
sen bu yasta e serısı bır aracta olmadıgınımı sannedıyorsun.......
Rav4 aracım var fena halde yol sesi alıyor ilave yalıtım yapılsa sorun çözülür mü yoksa buna katlanacakmıyız.Beğenmediğim doblo'da içeriye bu kadar ses almıyordu
Önce cam fitillerine bir baktırın, oralardan hava alıyor olabilir.
O araçların lastik yapısı da seste önemli derecede etkendir. Bu yüzden öncelikle sesi tam tanımlamak iyi olabilir. Aytaç arkadaşımızın da dediği gibi kapı fitilleri de kontrol edilebilir. Ayrıca gerekir ilave yalıtım da bir miktar fayda sağlayabilir.
Yeni Pirelli Scorpion Verde All Season lastik aldım sonuç aynı.
Bu lastikleri bilmiyorum ama sert mi yoksa yumuşak hamurlu mu? sertse sesi daha fazladır.