0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet abi Şu fitting olayını nasıl yapılıyorsa yazsan da kurtulsam şu rüzgar sesinden malum bende dertliyim .Hatta eğer sorun olacağını düşünüyorsan bana özelden mesaj olarak atarsan oda olabilir .Yeter ki anlat
Ahmet abi Ankara buluşmasına felan gelirsen veya benim yolu Sakarya ya düşerse görüşüp halledelim inşallah.Birde bu fitting işinden başka kimler anlar onlara göstereyim
Eskilerden hatırladığım fitil içerisine serum lastiği koyuluyordu sertlik yapsın diye onu denemek lazım.
O serum lastiği olayını bizim ustada söyledi ama zamanım yoktu şimdi kendi şehir dışında benim arabanın sol ön biraz daha fazla rüzgar sesi arkalarda stabilize yollarda kapı eşiklerinin orya toz birikiyor hortum olayını düşünüyorum uygularsam paylaşırım tabi Şener Şen ve Kemal Sunal'ın hortum işine dönmez ise
Kapı fitillerinin karşısına yani kapı kapandığında fitillerin öpmesi gereken yerlere sabunlu su veya parlatıcı olarak kullandığınız yağ cinsi birşeyler sürün (sade su ile ıslatmayın hava sıcak anında buharlaşır). Kapıyı çok yavaş kademeli bir şekilde kapatın (sertçe kapatırsanız fitiller anlık karşıya değip gelebilir). Sonra kapıyı açıp fitiller üzerinde sıvı takibi yapınız. Temas az olan yerleri kontrol ediniz. hatanın kapıda mı yoksa fitilde mi olduğu bulunuz. sonrada kafayı çalıştırıp çözüm üretiniz. En azından ben olsam böyle yapardım.