0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok teşekkürler fikir verirseniz sevinirim mesela ne olabilir.
bazı teyp lerin yanında verilen direksiyona monteli kumandaların içini çıkararak onlara yapsanız daha iyi olur görsel olarak. Ben direk kumandalı direksiyon alıp taktım yeni deri kaplanmış 200 tl tuttu.
Eski dreksiyonu naptınız Gökhan bey
Serkan güle güle kullan.Tüm fonksiyonların çalışması güzel ancak buton grubu emanet gibi duruyor.Belki biraz çalışmak lazım.
Satılığa çıkardım http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-corolla-hb-ve-sedan-uyumlu-orjinal-direksiyon-160273994/detay/
Cok tesekkurler ahmet bey sayenizde oldu. Yaptığım kolun aslında emanet gibi durduğunun farkındayım. aklıma direksiyon etrafına takılan kollardan bağlamak gelmişti zaten arkadaşlardan gökhan beyde bunu demiş şimdilik problemsiz çaliyor elime geçince bu kumandayla degiştiririm fakat sizce bu kumanda kolunun içindeki tuşlar sıkıntı çıkarır mı hani basınca direnç artar mı çünkü benim taktığım butonlar sıfır yada 1 ohm direnç gösteriyor bundan dolayı gayet güzel çaılışıyor ama bu tarz kumandaların iç kısmındaki tuşların altında tv kumandaların gibi siyah kömür gibi şeyler var bunlar ölçtüğümde farklı omajlar çıkıyor sizce ne olur çalışırmı Ahmet bey. Mesaj Birleştirildi: Nisan 12, 2014, 18:19:11Gökhan bey hürriyettemi oturuyosunuz ben hergün öğle yemeğine hürriyete gidiyorum.
Anladım abicim. ben büyükşehir belediyesinde çalışıyorum öğlenleri kerim ustanın oraya gidiyoruz çoğu zaman. Bu arada sen orjinal direksiyon aldığında airbag işini nasıl çözdün airbagde mi aldın yoksa kullanlarınımı kestin.