0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
astra, astra'dır. en azından başka markaların parçalarını kopyalayıp yapıştırmıyorlar araçlarına. reklam kopyalamak daha masum gibi. bu arada yeni 1.6 lt 110 hp dizelin verileri de çok iyi duruyor. motoru incelemek lâzım. bu arada opel'in uzun dönem testlerini takip eden varsa markanın stratejisinde artık "dayanıklılık" hususunun da göz önüne alındığı görülebilir. yine gelip benim kaynımda astra var, başına şu işler geldi diyecekler olacaktır. kıssadan hisse, umarım opel eski toyota modelleri kadar dayanıklı araç üretmeyi başaramaz çünkü o zaman toyota almak için herhangi bir neden kalmaz. ne tasarım, ne malzeme kalitesi, ne işçilik, ne fiyat vb. toyota'nın tarafında değil.
yolda kalmayabilir dogrudur ama yolda duzgun gidemiyor arkadasin astranin beyni arizalandi , beyinde bagajda neyse cocuk dondum diyor her sabah hayrola dedim ,-abi beyin bozuk , klima kendi kendine aciliyor 4 luler yaniyor kendi kendine , bagzen stoplar bi gidiyor bi geliyor diye yakiniyordu servis 1400tl demis
Reklam benimde dikkatimi çekti bende aynı tepkiyi verdim evde:))Eşimin aracı astra ilk alındığında 2. ayda ecu göçmüştü )Yolda kalmaz malmaz hikaye bence japonlardan başkası kalıyor Toyota candır gerisi yalandır , Avensis kraldır.(Ali beye ithaf olsun buda )Keyifli sürüşler dilerim.İstanbul'dan selamlar
Haşmey bey haklı olabilirsiniz belki ama 2 aylık arabanın dilinden anlamak kavramı pek uymadı sanki.Zira 2 aylık aracın arıza verme hakkı yoktur.Hangi marka olursa olsun kabul edilemez.Usta konusunda %100 aynı fikirdeyim
Mesut Bey bahsettiğiniz kaç model bir astra.
servise gidip güncelleme yaptırsaydı bütün sorunlardan kurtulurdu. 4'lü yakma cam indirme sorunu var ancak klimayı kendi kendine açmaz. arkadaşınız auto konumunda bıraktıysa sabah ilk çalıştırmada sonuna kadar hava verir. çünkü aracı o sıcaklığa getirmeye çalışır.100 bin km testlerini inceleyebilirsiniz astranın. 1.6 136'lık dizel motoru tam bir performans canavarı. corolladan çok çok üstün bir araç kendisi.
2011 astra classic
Olayı opel toyota diye ayırmak istemiyorum ancak, toyotanın dünyanın en çok satan aracı unvanını hala elinde bulunduran markadır ve en değerli markalar klasmanında beş markadan biridir. Ancak bazen problemli araçlar banttan çıkabiliyor. Nitekim toyota'da da dizel motorlar ile alakalı birçok problemli araç üretti. Buna rağmen toyota daha az sorunlu bir marka olarak düşünüyorum.