Gönderen Konu: Benim arabam senin arabanı döver.Hadi buyurun sidik yarışına  (Okunma sayısı 5898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
 bi kaç gündür tv lerde dönen astra reklamını görenleriniz vardır arkadaşlar.. resmen toyotanın o bir Toyota.. Toyota asla yolda kalmmaz repliğini araklama yapmış opel:)) len ne biçim bi firma özgün bi reklam yapamaz mı insan yada biz Türkleri aptal mı sanıyorlar ki. toyotaya ait değil bu söz onun tekelinde değil ama bu kadar da kopyala yapıştır olmaz yanlış mı düşünüyorum??? bu arada yeni corollanın reklamıda hoş olmuş. az önce d smart fox crime da izledim hoştır:))))

Konunun bu noktadan sonra açan ile bir ilgisi kalmamıştır.Şimdi dökün içinizde ne varsa
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota reklamı çalınmış!!!!!!!!
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2014, 22:43:55 »
1.6 136hp dizel  hoşuma gitti :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2014, 23:45:15 »
yolda kalmayabilir dogrudur ama yolda duzgun gidemiyor :D arkadasin astranin beyni arizalandi , beyinde bagajda :D neyse cocuk dondum diyor her sabah hayrola dedim ,-abi beyin bozuk , klima kendi kendine aciliyor :) 4 luler yaniyor kendi kendine , bagzen stoplar bi gidiyor bi geliyor diye yakiniyordu :) servis 1400tl demis

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 11, 2014, 00:01:12 »
astra, astra'dır. en azından başka markaların parçalarını kopyalayıp yapıştırmıyorlar araçlarına. reklam kopyalamak daha masum gibi.

bu arada yeni 1.6 lt 110 hp dizelin verileri de çok iyi duruyor. motoru incelemek lâzım. bu arada opel'in uzun dönem testlerini takip eden varsa markanın stratejisinde artık "dayanıklılık" hususunun da göz önüne alındığı görülebilir. yine gelip benim kaynımda astra var, başına şu işler geldi diyecekler olacaktır.

kıssadan hisse, umarım opel eski toyota modelleri kadar dayanıklı araç üretmeyi başaramaz çünkü o zaman toyota almak için herhangi bir neden kalmaz. ne tasarım, ne malzeme kalitesi, ne işçilik, ne fiyat vb. toyota'nın tarafında değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1412 kere teşekkür etti
  • 901 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 11, 2014, 00:40:26 »
Reklam benimde dikkatimi çekti bende aynı tepkiyi verdim evde:))Eşimin aracı astra ilk alındığında 2. ayda ecu göçmüştü :))
Yolda kalmaz malmaz hikaye bence japonlardan başkası kalıyor
Toyota candır gerisi yalandır , Avensis kraldır.(Ali beye ithaf olsun buda )
Keyifli sürüşler dilerim.
İstanbul'dan selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 11, 2014, 06:30:58 »
astra, astra'dır. en azından başka markaların parçalarını kopyalayıp yapıştırmıyorlar araçlarına. reklam kopyalamak daha masum gibi.

bu arada yeni 1.6 lt 110 hp dizelin verileri de çok iyi duruyor. motoru incelemek lâzım. bu arada opel'in uzun dönem testlerini takip eden varsa markanın stratejisinde artık "dayanıklılık" hususunun da göz önüne alındığı görülebilir. yine gelip benim kaynımda astra var, başına şu işler geldi diyecekler olacaktır.

kıssadan hisse, umarım opel eski toyota modelleri kadar dayanıklı araç üretmeyi başaramaz çünkü o zaman toyota almak için herhangi bir neden kalmaz. ne tasarım, ne malzeme kalitesi, ne işçilik, ne fiyat vb. toyota'nın tarafında değil.

kaynimda astra var basina neler geldi neler :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 11, 2014, 08:20:24 »
Reklamın -O bir alman, opel astra, asla yolda kalmaz- temasının dışında kompozisyon olarak eski toyota reklamına benzetemedim. Ama ana fikirde bir esinlenme olduğu aşikar.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2014, 08:23:27
yolda kalmayabilir dogrudur ama yolda duzgun gidemiyor :D arkadasin astranin beyni arizalandi , beyinde bagajda :D neyse cocuk dondum diyor her sabah hayrola dedim ,-abi beyin bozuk , klima kendi kendine aciliyor :) 4 luler yaniyor kendi kendine , bagzen stoplar bi gidiyor bi geliyor diye yakiniyordu :) servis 1400tl demis

Mesut Bey bahsettiğiniz kaç model bir astra.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2014, 08:27:47
Objektif bir yorum yapmak gerekirse f hb kasayı yaklaşık 2 yıl kullanmış biri olarak aslında gayet konforlu, olabildiğince sessiz ve yakıt konusunda cimri araçlardır. Astralar o kadar da çok arıza veren araçlar değildir, genellikle. Ama şu da bir gerçek, şahsi kanaatim Almanya'da ve dünya pazarında VW gurubunun gerisinden gelir. LPG ye supaplarından dolayı çok uyumlu olduğu söylenemez fakat yol tutuşu, izolasyonu ve konforu bana göre güzeldir, biraz da kasislerde sert bir araçtır. Ancak oldukça güvenlidir, teneke ya da boş bir araç hissiyatı vermez, tok bir araçtır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 11, 2014, 08:53:59 »
servise gidip güncelleme yaptırsaydı bütün sorunlardan kurtulurdu. 4'lü yakma cam indirme sorunu var ancak klimayı kendi kendine açmaz. arkadaşınız auto konumunda bıraktıysa sabah ilk çalıştırmada sonuna kadar hava verir. çünkü aracı o sıcaklığa getirmeye çalışır.
100 bin km testlerini inceleyebilirsiniz astranın. 1.6 136'lık dizel motoru tam bir performans canavarı. corolladan çok çok üstün bir araç kendisi.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2014, 08:57:34
Reklam benimde dikkatimi çekti bende aynı tepkiyi verdim evde:))Eşimin aracı astra ilk alındığında 2. ayda ecu göçmüştü :))
Yolda kalmaz malmaz hikaye bence japonlardan başkası kalıyor
Toyota candır gerisi yalandır , Avensis kraldır.(Ali beye ithaf olsun buda )
Keyifli sürüşler dilerim.
İstanbul'dan selamlar
2.ayda beyin göçmez. opel arabasının dilinden herkes anlamaz. basit değildir elektrik aksamı. karmaşıktır. örneğin direksiyon kumandasında kablo vs yoktur. cim modülünden haberleşir. elektroniktir gırtlağına kadar teknolojiktir. illaki sorun yaşarsınız ama sorunu bilmeyen ustalara denk geldimi çığ gibi büyütürsünüz. yapamadıkları zamanda dedikleri beyin bozuk. çok başıma geldi. pug ve opelde. vectra c vardı gösterge kadranında hız saati çalışmıyordu . kastamonuda herkes beyin bozuk veri gönderemiyor dediler. ama ben sorunu biliyordum . bunun gibi çok örnekleri var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 11, 2014, 09:06:26 »
Haşmey bey haklı olabilirsiniz belki ama 2 aylık arabanın dilinden anlamak kavramı pek uymadı sanki.Zira 2 aylık aracın arıza verme hakkı yoktur.Hangi marka olursa olsun kabul edilemez.Usta konusunda %100 aynı fikirdeyim
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Nisan 11, 2014, 09:09:50 »
Bu arada yeni kasa sedan astralar çok heybetli ve güzel araçlar. Motor olarak da dizelleri malum çok sağlam ve ekonomik, benzinlileri ise dillere destan ecotec motor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 11, 2014, 09:26:53 »
Haşmey bey haklı olabilirsiniz belki ama 2 aylık arabanın dilinden anlamak kavramı pek uymadı sanki.Zira 2 aylık aracın arıza verme hakkı yoktur.Hangi marka olursa olsun kabul edilemez.Usta konusunda %100 aynı fikirdeyim
opel arabasının en büyük sorunu servisleri zaten olanada beyin olmayanada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 11, 2014, 09:39:46 »
ya forum yine opel mi Toyota mı muhabbetine dönmüş:)) evet reklam bence Toyota'dan çalınma..
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Nisan 11, 2014, 10:25:05 »

Mesut Bey bahsettiğiniz kaç model bir astra.

2011 astra classic

servise gidip güncelleme yaptırsaydı bütün sorunlardan kurtulurdu. 4'lü yakma cam indirme sorunu var ancak klimayı kendi kendine açmaz. arkadaşınız auto konumunda bıraktıysa sabah ilk çalıştırmada sonuna kadar hava verir. çünkü aracı o sıcaklığa getirmeye çalışır.
100 bin km testlerini inceleyebilirsiniz astranın. 1.6 136'lık dizel motoru tam bir performans canavarı. corolladan çok çok üstün bir araç kendisi.

valla güncellemeyle olmaz o iş , çünkü arkadaş servise gitti ve 1400tl beyin değişecek dediler , bende ebay üzerinden almanyadan çıkmasını aldım getirttim 200 dolara , TR de çıkmasına 900 1000tl istiyorlar, klima sorunu konusunda ise araca bindim gerçekten böyle birşey varmı diye ama AC düğmesine bassamda değişen hiçbirşey olmadı klima çalışmaya devam etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Nisan 11, 2014, 10:34:38 »
2011 astra classic

Olayı opel toyota diye ayırmak istemiyorum ancak, toyotanın dünyanın en çok satan aracı unvanını hala elinde bulunduran markadır ve en değerli markalar klasmanında beş markadan biridir. Ancak bazen problemli araçlar banttan çıkabiliyor. Nitekim toyota'da da dizel motorlar ile alakalı birçok problemli araç üretti. Buna rağmen toyota daha az sorunlu bir marka olarak düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 11, 2014, 10:59:31 »
valla reklam çalıntımı bilemem ama adamlar canavar gibi motor üretmişler toyota hala 90 beygirlik kağnı motorunu sürdürmeye devam etsin, şunu kabul etmek gerekiyor toyotalar eskisi gibi sorunsuz araçlar değiller opellerde eskisi kadar sorunlu değil.
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Nisan 11, 2014, 11:03:56 »
Olayı opel toyota diye ayırmak istemiyorum ancak, toyotanın dünyanın en çok satan aracı unvanını hala elinde bulunduran markadır ve en değerli markalar klasmanında beş markadan biridir. Ancak bazen problemli araçlar banttan çıkabiliyor. Nitekim toyota'da da dizel motorlar ile alakalı birçok problemli araç üretti. Buna rağmen toyota daha az sorunlu bir marka olarak düşünüyorum.

Mustafa bey ben zaten opel sorunludur vs demiyorum elbetteki her markanın belirli kusurları ve eksikleri var, sadece konu opel sorunsuz olunca , gördüğüm bir olayı yazmak istedim, banttan çıkan her araçta aynı sorun olacak diye birşey yok, benimki yaşanmış olayı paylaşmaktı sadece.

toyotanın sorunlu dizel motoru konusundada kesinlikle haklısınız, bende dizel MMT yaris kullanıyorum 44.000 km ye geldi ama Rabbime şükürler olsunki hiç yağ eksiltmiyor servisten servise gidiyorum sadece, hatta bazen servis zamanını 3000 km geçirdiğimde oluyor yani 10 bin değilde 13 bin km de bakıma götürdüğümde oluyor, ki 2009 2011 arasında üretilen D-4D lerde yağ yakma sorunu olanlarda , yağ ışığı 6 7 bin km de yanıyormuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Nisan 11, 2014, 11:09:03 »
Mesut bey, anlıyorum mesele opel değil galiba bu sefer ben yanlış anlaşıldım. :) Ama gerçekten opel de böyle bir elektronik arızanın olması biraz garip geldi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1412 kere teşekkür etti
  • 901 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 11, 2014, 12:16:28 »
Beyler 2 aylık arabada bal gibi ecu göçtü.2 aylık sıfır alınmış arabayı ustaya götürecek kadarda cahil değildik.
Dilinden anlamak vs yazmışsınız ama normal çalışan araç akşam her şey normal stop edilip sabah marş basmıyorsa direkt servis çağırdık servisi baktı çekici ile gitti ve beyin değişti bizede servis fişi verildi.Sanki arabadan anlamayan biri gibi yazmışsınız benim için ama dediğiniz gibi değil.Asta nın çok güzel yönleride var ama problemleride var kaç arkadaşım sorun yaşadı bilseniz.
En azından astranın sinyal lambasını bile değiştirmek büyük derttir bilmem sinyal lambası hiç değiştirdinizmi???
Lütfen yorumlarımızı karşımızdakini küçük görmeyecek,herşeyi ben bilirim havasında yapmayalım...
İstanbul'dan selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 11, 2014, 12:31:37 »
Ümit bey lütfen sakin olunuz!Şahsınıza yönelik hiç bir hakaret yada ima yok ama sizin cümlelerinizde bu bol bol var.Bu kadar alıngan olmayınız lütfen.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Nisan 11, 2014, 12:42:57 »
Her zaman ki gibi araç kıyaslamaları  maalesef kırıcı noktalara gelmiş yine. Birbirimizi üzmeye,kırmaya değmez arkadaşlar.  :(
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.