0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya neden 3 markaya takılı kaldınız anlamadım? Ben bu sefer Nokian 'ı deneyeceğim. 350-370 tl arasında fiyatları var ve çok iyi lastik olduğu söyleniyor. 1 ay sonra taktıracağım.GoodYear, Dunlop ve Michelin kullanmış biri olarak (genelde Michelin aldım) bu sefer farklı marka denemek istiyorum. Goodyear ve Dunlop'u 1'er kere aldım ancak hiç memnun kalmadım. Bu aldığım cinsten de kaynaklanmış olabilir. Lastikler sert idi. Michelin de de çok farklı bir yumuşaklık yoktu.O yüzden bu sefer Nokian diyorum.
kumho nun distirbütörünü de aradım ellerinde benim ebattan yokmuş 1 aya gelir dedi bende bekleyeyim o zaman dedim acelem yoktu. Koreden direk kokusu üzerinde lastik alacağız anlaşılan 4 lastik 920 tl ye anlaştık peşin.... ku 31 di galiba 215-55-17 yağmurda fren değeri A Kuruda C
E E lastik alınır mı ?
ku 31 di galiba 215-55-17 yağmurda fren değeri A Kuruda C
Kurudaki fren değerini vermiyorlar bildiğim kadarı ile. Yakıt sarfiyatı vede ıslak zemin frenleme değeri ile ses desibel değerleri olması lazım.
KU31 ise araştırıp alın. Testlerde çok başarılı değil KU31ler... Ancak ecowing için değerlerin iyi olduğunu biliyorum.Mesaj Birleştirildi: Nisan 28, 2014, 10:02:01A'lar B'ler dururken E almak tamamen tercih ve ucuza kaçmaktır herhalde Anıl....
hangi tesler olduğu paylaşılırsa iyi olur gerçekten.çünkü girdiği tüm testlerden özellikle ıslak koşullarında herkesi şaşırtan bir özelliğe sahip bir lastik.ecowing ku31 e göre daha farklı bir lastiktir herşeyden önce.ecowinge göre daha performansa dayalı bir lastik ku31.daha sert bir lastik.ama viraj ıslak performans frenleme vs açısından daha iyi durumda olan bir lastik.sadece tek birşeye dikkatedilmesi gerekiyor zamanı geldiginde hemen çıkarılmalı.lastik soguk hava kar vs asla görmicek iyi saklancak.
kışa çıkarsak birde ış lastiği düşünüyorum kumhodan 8 tanesi inşallah 3-4 sene gider
kış olarak ölçülerinize uygun olarak hiç baktınızmı peki şimdiden araştırdınızmı.varsa aklınızda model olarak yardımcı olabilirim ona göre gene bildigim kadarıyla.ama dedigim gibi yaz sonu geldiği gibi ku31lerinizi iyi saklamanızı tavsiyeederim.zaten 3 sene sonra bridgestone er300 kadar olmasada sertleşcek ve fonksiyon kaybı olucak çok büyük ihtimalle.
aytaç abinin dedigine katılıyorum onu en kısa sürede halletmek lazım bencede.benim size tavsiyem üstündağ lastikle tekrar konuşmanız size ne önericekler kumhodan kışlık lastik olarak merakediyorum.kışın belki farklı bir markaya bakmak durumunda kalabiliriz hankook olabilir bence.ne önericekler bir bakalımdaMesaj Birleştirildi: Nisan 28, 2014, 14:47:49http://www.lastiknokian.com/lastikdetay.aspx?urunId=27 kış için bu ürünüde incelemesini tavsiyeederim.marka rus çıkışlı bir marka bu arada onuda belirtiyim.testleri en sert hava koşullarında yapılıyor.
Avensis' e lastik alanlar bu köşede izlenimlerini paylaşmaya devam ederse sevinirim.
2 aydır tr de 215-55-17 kumho lastik yok