0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende de kumho kh27 var yeni taktırdım sayılır yazın hemen başında 2yada 1 aylık lastik.goodyeara rakip olabilcek bir marka bence.oldukça keyifli bir lastik sessiizligini zaten yaşıyan herkez yazıyor.benimkiler performa tasarruf lastikleri ecowing olarak geçiyor be gerçekten şuanlık tüm fonksiyonlarının hakkını fazlasıyla veriyor.güle güle kullan ali abi Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler hep inşallah.
Eğer adam direkt nitrojen basarsa inanmayın.Güvenilir yerlerde önce lastik havasını vakumlayıp sonra basıyorlar arkadaşlar.Ben bastırmadan soruyorum vakumluyormusun önce havayı diye aklınızda olsun.Selamlar.
Hayırlı olsun Ali hocam, Güle güle kazasız belasız kullan. Basınçları ne yaptırdın?Bu arada Kumholar güzel dimi, acayip bir görüntüsü var havayı değiştiriyor resmen. Yol tutuşu vb şeyleri süper ıslak yolda güven veriyor. Lastikleri o kadar bekledin neden eski tarihli çıktı 2013 1 ay? Ben 2013 10 ay gibi taktırdığımda yaklaşık 1 aylık belkide daha yeni bir lastikti Bu arada nitrojen olayını benim eski araçta yaptırmıştım farkı ne anlayamadım ama adamlar yeşil kapak takmışlardı ertesi gün çalındı dikkat çekiyor Lastikleri yenilerken siboplarıda değiştirtseydin benimkileri ücretsiz çelik sibop yaptılar. Büyük lastiklerde plastik pek emniyetli olmuyormuş Lastikçinin yalancısıyım
.....hatta takar takmaz ankarada bi kaç ani fren yapmak zorunda kaldım kuru zeminde abs devreye girmedi maşallah dedim.umarım 2-3 sene sonra da hala çok iyi diyebilirim
Bende de ABS devreye girmeyince sizin ABS ve VSC konularını okudukça acaba benim araçtamı problem var diyordum Şimdi taşlar yerine oturdu
hocam bana mümkünse forumda neden eski lastik aldın yenisi yok muydu falan demeyin önceki mesajlarımı okursanız bu konuıdaki bana hak vereceksiniz.
VSC'yi fazla zorlama ama müsait bir yerde ABS'yi ara sıra devreye sokmakta fayda var.
Allah komholarına zeval vermesin Ali hocam ))İyi günlerde kullanın.Selamlar