0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi de kış lastiği bakıyorum.kumho ve petlas baktım fiyatları aynı gibi. petlsın frenleme performansı daha iyine dersiniz arkadaşlar?
model olarak yazarsan abi daha mantıklı yorumlar yapabiliriz
Valla sorma abim ya, 215/55 R17 ler çok pahalı bide her istediğinde de bulunmuyor meret. Her modelinde bu ebattaki lastiği olmuyor. Bak mesela senin verdiğin sitede senin lastikle Ali hocanın verdiği lastik arasında 100 TL fark var 4 lastikte 2 lastik parası gidiyor
ali abi yorumları okudunmu peki inceledinmi hiç lastikleri.kışlık lastik yazlıkdan önemlidir benim gözümde.sana bunların yanına koyman ve incelemen için 2 tane daha öneriyim.kışlıkS petlas kumhodan senin önerdiginden daha iyi bence.http://www.lastikcim.com.tr/Yokohama-V905-21555R17-98V-Kis-Lastigi,PR-14714.htmlhttp://www.yokohama-online.com/Tyres/Car-Tyres/Passenger-Car-Winter-Tyres/(product)/V905bu yokohamayı incele derim bi araştır derim.hiç bilgim yok şuanlık ama lassa snowaysera mı ne var bi de.murat abi internette sizin lastik fiyatları fena yaa..bunlar gene iyi kalıyor yanlarında
ali abi kumho petlasa göre daha yumuşak bir hamur.kış için dogru tercih olurmu bilemedim ki biliyorsun bende kumhocuyum(ne kadar yumuşak ise okadar sertleşme payı vardır sonuçta).abi çok net bilgim yok ama kormoran lastik var.benim kışlıklar onlar.michelin a3 desenli alpin serisi lastiginden.aynısı desen olarak ve kalite olarak çok memnunum.bi kendin içinde araştırsana fiyatlarıda makul.dik yokuşlar dahi çıktım indim rahatlıkla karda.ben petlas tercih etmen taraftarı olurum etiketide daha iyi.ama birde yokohama için araştırıp fiyat alman taraftarıyım.aykut bey sölediginiz lastik yazlık bir lastik ve petlasın en çok tutulan modellerinden biri.memnuniyet dereceside yüksek bir lastik.
kormoran yan sanayi mi ?
michel lastik ile aynı fabrika çıkışlı.2.lastigi diyebiliriz michelin.yan sanayi sıfatına koymazlar genelde çünkü en iyisi.ama söledigim konu önemli michel firmasının kendi fabrikasından çıkıyor.ben araştırmadan iş yapmam eminolabilirsin abi.a4 desenlere göre çok çok iyi lastik.
Ali hocam bende burada sorayım Arkadaşlar bende erzurumdayım kış lastiği konusunda kararsızım gerçi taksicilere falan soracam ama kış lastiği ne önerirsiniz erzurumda avensis kullanan var mı?