0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Usb den mp3 klasörüne sağ tıklayıp albüm resmini seç yapıp istediğiniz bir fotoğrafı (boyutu küçük olmalı, fotoğraf da o klasörün içinde olmalı) yapıp deneyip sonucunu paylaşabilir misiniz.
Mp3 tag tarzı bir program kullandın mı?Bu arada Dvd'ye müzik kaydedip dinleyenler var mı?
Album kapak resmi Toyota Touch 2 with Go da çıkıyor,yani navigasyonlu olarak aracı satın almanız gerekiyor. Bizde hiç problem yok Usb ve İphone da aracı alırken bi ileriyi görmüşüm böyle problemlerimiz yok
eminmisiniz siz her hangi bir işlem yaptınızmı mp3 lereeğer dediğiniz gibiyse album kapağını görmek için navigasyon mu almam gerekiyor yani davlumbaz ve ambians ışığından sonra bir toyota saçmalığı daha
Eminim, Usb den Neşet Ertaş ve Orhan Gencebay dinliyorum, eskilerden yenilere kadar bütün albümlerinin kapağı var. Gözüküyor. Telefonum İphone , araca bağlayınca İpod olarak tanıyor, albüm kapakları çıkıyor navigasyon almakla olmuyor malesef, cihazın yazılımı farklı davlumbaz aldık biz, ambiyans ışığı derken? Torpidonun orda mı?
evet galiba alt donanımlarda yokmuş. davlumbazı bende aldım. yazılım farklı diyorsunda orada album art yazısı çıkıyor yani orası onun için ayrılmış gibi. bu kadar basit bir şeyin olmamasını aklım almıyor.servise sorsak .... diyecektim ki büyük ihtimalle onlarda bilmiyodur
Şöyle söyleyeyim, yazılım farklı, birini Windows 7 düşünün diğeri 8.7 ye güncelleme artık yok değil mi? Ama 8 e var. Touch 2 ile with Go da böyle, güncellemesi var Go nun, içide farklı özelliklerde mevcut. Ama normal Touch 2 eksik kalıyor
ozaman touch 3 & go deselermiş yatouch 2 ile touch 2 & go arasındaki fark navigasyonmuş gibi geliyor benim toyotanın navigasyonunu almamamın sebebi navigasyon yazılımını beğenmediğimdendipiyasadaki 100-200 liralık cihazların bile yazılımı türkiye için daha uyumlu
Touch 2 wit Go Plus var Şöyle söyleyeyim, uyumluluk ve takip olarak araçtaki navigasyon diğer navigasyonlardan daha iyidir, gerek anteni gerek çekim gücü çok farklı çok güçlü herşey yazılım değil orjinallik daha iyidir