0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeşim hanım siz hiç polis trafik kontrolünü saglamaya gelince trafigin dahada sıkıştıgını gördünüzmü peki.bizde çok sık olan birşeydir bu çekirdek ve kolanızla geldiginizde haber verin bizzat gösteriyim
bunları yapan kesin bayandır:)
Kırmızıda durursun kamera olur arkadan tak bi yunus siren çalar veya connet anons yapar yolu aç diye kirmizida geçersin 2 gun sonra kirmizida geçti diye ceza gelir
Sirenli araca yol verince ceza gelmez. gelsede odenmez odensede geri alinir.
Yan park edene azda olsa hak veriyorum . Benim başıma geldi bir otoparka aboneydim ve bir gün yanıma park eden şahin kapısını nasıl açmışsa kapıda göçük oluştu bende o günden itibaren otoparka aylık 2 araç parası vererek hep yan park ettim . Avm lerde ise biraz fazla yürür aracımı uzağa park ederim .
sizinki istisnai bir durum parasını vermissiniz istediginiz gibi park edersiniz o açıdan kimse sıkıntı çıkaramaz ama bu fotoya baktıgınzda durum öle gözükmüyor yani ama genede ahmet abinin dedigi gibi düşünceliymiş otopark giriş çıkışını kapatmamış ben zaten avmlerde en ucsuz bucaksız yerleri bulmaya çalışıyorum
Yeni yasa ile engelli araçlarının plakaları da normal olduğundan engelli yerlerindeki araçları ve parkediş şekillerini yadırgamamak gerekli diye düşünüyorum. Şu da bir gerçek Vale lere araç vermem Avm ve benzeri yerlerde de aracımı çapraz çekerim parası da neyse veririm park yerlerinde. Kendi bilmezlerin yüzünden kapıyı çarpmalar tampona sürtmeler gibi saçma can sıkan şeyler yaşamamak için.
Kimin ne olduğu belli olmayan güzel yurdumda parasınıda verip yan park etseniz bir psikopat gelip aracınıza bilerekte hasar verebilir.onun için her zaman kurallar nezdinde sınırları aşmadan ve tenha park yerleri bulup park etmek en mantıklısı.
Engelli konusunda yeni araçlar normal plaka fakat araçlara ön cama asmaları için kart veriliyor . Engelli aracı o kartı almamışsa da en azından ruhsatı açarak camın önüne katabilir . Plakaların normal olması da bence çok yerinde bir karar oldu . Parasını vererek yan park etmenize bir şey diyemem aynısını zamanında bende yaptım ama avm gibi ücretsiz park yerlerine yan park etmeniz haklı olsanız bile bence yanlış .Ben şahsen uzağa tenha yerlere park edip biraz yürüyorum .