0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel fikir. Futbol olursa katılabilirim, eski lisanlı futbolcuydum Sarıyer takımında.
Süper, Sarıyer zamanında alt yapısı vs. ile çok iyi bir takımdı. Yeterli katılım olur ve bu organizasyonu gerçekleştirisek güzel olur.
Lütfen spor denildi maç degil. Güzel yurdumda maalsef spor=futbol.Bisiklet turlarıma önümüzdeki hafta başlıyorum katılmak isteyenleri beklerim.Günlük 150 km menzil yemeli içmeli.Tempo herzaman en yavaşa göre ve asla yarış degil.
Bisiklet olursa olabilir aslında Eskişehirde
Eskişehirede bisiklet ile gittim geldim.Hertürlü bisiklete varım.
Hakan abi hiç gerçekleşemeyen bir istanbul halısaha maçı konusu vardı diye hatırlıyorum Adam bisiklet diyince bile aşka geliyor, gaza gelip iki kere yazmış Abi bizde geçen haftasonu yaptık sezon açılışını, Akçakoca Ereğli yaptık ama biraz erken açmışız Alaplıda 8-9 tane tünel var aslında çoook zevkli tünel geçişleri ama tüneller buzhane gibiydi Rampa aşağı affetmem sollarım
bunu birde ankara ekibinde yapabilsek aslında
benim en büyük sporum mangal yakarken yellemek isteyen olursa 7/24 beklerim
ehh tabi ankara klasiği diyorsun aslında en güzeli devamlı bir halısaha organizasyonu yaz kış..herkes hem spor yapmış olur hem formda kalır.arasıra paintball bowling karting bilardo vs birşeyler yapabilsek aslında.mangal saymıyorum seçkin zaten mangalsız gezmiyoruz sagda durup bile yakarız yani