0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bagajımda ızgara şiş bıçak su yağ tuz baharat waffle makinesi vb aletleri sürekli taşıyan birisi olarak 2 taş yeter biliyorsunuz ben varım abi her türlü aktiviteye açığım
waffle makineside mi var sana birşey diyimmi yanına semaverini çayını nargilesini vs de koysan hatta cezve kahve vs...o bagaj zaten dolar ankarada optimum ordaki alt geçitte sol şeritte durup karda mangal yapan insanlar görmüş biri olarak burası ankara diyorum valla şu ankarayı bir uyandırabilsek başka birşey istemiyorum seçkin çok güzel şeyler olacakda
arayı açarsak daha zor buluşuruz önümüzdeki hafta bişeyler düşünebiliriz mesela
masa tenisi ya da kort tenisi oynayalım desek aynı anda en fazla 4 kişi oynayabiliyor. basketbol desen herkese hitap etmiyor. bisiklet desen vakit gerek. topluca gerçekleştirilebilecek etkinliklerin başında malesef futbol var. şu organizasyonu gerçekleştirelim artık. daha önce sahayı, ulaşım seçeneklerini bile belirlemiştik; yarım kalmıştı. diğer buluşmaları etkilemeyecek bir tarih belirlenip yapılabilir.
Oh ohhh Bizim spor kaynamış olmuş mangalspor.Alayınızı şiş'e dizecem bak.
Kemerburgaz'da şişleri löp löp götürürken öyle demiyordun
hacı ikinci sınavlar gelmeden değerliendirelim o bagajı iyi bi spor yapalım
Orasını karıştırma.Ne zaman yapıyoruz tekrar?Izgaramızıda yaparız bisikletimizede bineriz.Hatta bisiklet ile gezerken sucukla gezeriz. Sucugu taşıyanıda en sona atarız kokmasın diye. O başka dünya onsuz olmaz.Ama sporsuzda olmaz.
Adama bak yaa.Netten indirmiş resimleri koymuş.
Foto orjinal bizde ekip olarak cok gezdik abi, cok farkli mekanda kendi fotolarjm var bisikletle ama itiraf etmeliyim ki rampa gordüm mu aaffetmem arabaya atlarım Daha o kadar pedal basacak seviyeye gelemedim
itiraf etmeliyim ki rampa gordüm mu aaffetmem arabaya atlarım Daha o kadar pedal basacak seviyeye gelemedim
olur hacı abi. Ben kırıkkaledeyim şimdi vizeler 13 ünde bitiyor hemen haymanaya geçiyorum 18 ine kadar ordayım ondan sonra ne derseniz