0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hafiften bir yayla tadından yenmez diye düşünüyorum abi
Hayırlı olsun,Nakamichi nereden geldi aklınıza çok çok iyi bir seçim yapmışsınız. Nakamichi sonrası Bewith'e geçiş yaparsınız
Gayet güzel makina kazasız belasız. Nakamichi mid ve anfilerden memnunmusunuz?Mid takımı ve amfi düşünüyorumda.
Hayırlı uğurlu olsun..Maşallah..Yay kesinlikle tavsiye ediyorum vogland falan düşünebilirsiniz buralarda bir tane vardı görüntü +2 vites artmıştı
Güle güle kullan Yiğit kardeşim.
Yiğit Hocam merhaba,Başlığı yeni gördüm siteye pek giremediğim için.Aracınıza güzel bakıyorsunuz hoşuma gitti bir kaç uygulamanız. AKlımda bir çok soru var . İzninizle bir kaçını size sormak istiyorum.Teşşekür Ederim Sorularınızı Tek Tek Cevaplıcam..Az çok takip eden bilir, skypack araçlar ses sıkıntısı yapıyor. Bunun için serviste ekstra bir yalıtım yapılıyor. Bunun yanı sıra kronikleşmiş ön göğüs-yan direk gibi bir çok ses mevcut. Bunlar başınıza geldimi ? Bu ilk sorun ikinci sorum ise ses sistemizin bunları tetiklemiyor mu ? Skypack Kullanıcısıyım Ama Benim Şuana Kadar Cam Tavandan Bir Ses Filan Gelmedi Bu Değilki Gelmicek Ama Şuanlık Bir Sıkıntım Yok Ön Göğüs Yan Direklerdende Aynı Şekil Sadece Oda 1 Gün Aracı Dinlerken Bir Sinyal Sesi Geldi Çözemedim Sesi Ne Olduğunu Oda Şuan Yok Sadece Sıkıntım Benim Araçda Mazot Deposu Dolu İken Lokurtu Sesi O Kadar...Açıkçası bassın cam tavan üzeirne etkileirni çok merak ediyorum. Araçın Basını Özellikle 25 Cm Kullandımki Cam Tavanda Basınçdan Dolayı Bişey Olmasın Diye O Yüzden Şuanlık Bir Sıkıntı Yok..Nakamichi aslında iyi ama TR de pek duyulmayan bir marka. Kendim Kicker-Pioneer-Sony-Infinity-Vibe-PowerBass-JBL-Magnat gibi markaların midrange tonlarını dinledim ve bir kaç serisni eski aracımda kullandım. Bu Nakamichi nasıldır tonlaması nasıldır ? 50w rms Aurisin içini dolduruyor mu ? Bunları soruyorum çünkü ben de kendi aracıma ses sistemi düşünüyorum çünkü Japonların araçlara koydukları ses sistemi tam bir rezalet. Eğerki araçtaki yalıtım iyi olmasa bırakın müzüği cızırtı bile çıkmaz. İnsanlar anlamak istemiyor ama 2004 model essentia(baz donanım) araçta 4+2 hoparlör ve çok ciddi bir ses varken aynı sayıdaki hoparlör ile 2013 auristen aynı kaliteyi alamıyorum. Belki benim kulağıma göre değil ama tweeterın bass vurduğu tek ses sistemi ben aurisin sistemini gördüm. Bundan Önceki Aracımda Focal k2 Kullandım Ve Hiç Beğenmedim Sonra İnfinitiy Kullandım Bunlarım Hepsi Üst Seri Olmak Şartı İle Çok Hoşuma Gitti Bu Sefer Nakamichi Kullandım Piyasada Cin Çok Var Belli Yerlerde Japon Var Ben Bu Japon Olanlarından Aldım Ses Konusu Şöyle Diyebilirim Kaliteli Ses Veriyor Şarkının Kalitesine Kadar 56 60 Kadar Çıkarıyorum Sesi Ama Genel Olarak Şarkılarda 51 Kullanıyorum Sesde Sıkıntım Yok Şunda Var Tiz Yok Bu Nakamichide Akım Çok Geldiği İÇin 40 Dan Sonra Kesiyor Tizi Onu Korumaya Alıyor Hemen Onada Şöyle Bir Çözüm Buldum Pionner Ts-s20 Aldım 2 Takım Onları Kullanıyorum.. Birde 4 Kapı Bagaj Da İki Kat İzalasyon Yaptım Komple Sadece Midlerin Arkasına Değil Tamamen Saça Yaptım Camlar Kapalı Dışarıya Ses 0 Denilecek Kadar Az Geliyor Sadece Arka Silecek Titriyor Camı Az Bişey Açttımıda Dışarıya İyi Ses Veriyor.Araçdaki Ses Sisteminin Maliyetide 3Bin TL Tuttu..Burdada Videoya Çektiğim Arabesk İçin https://www.facebook.com/photo.php?v=1464339503783278&set=vb.100006217260401&type=3&theaterBuda Akustik İçin Çektiğim https://www.facebook.com/photo.php?v=1464338807116681&set=vb.100006217260401&type=3&theaterTelefon Sallandığı İçin Tam Belki Anlaşılmıyor Olabilir..Bir diğer mevzu ise çok konuşulan xenon mevzusu. Aracın üzeirndeki mercekler halojen tip olduğu için xenon ampülde iyileşme beklerken aksine 55w balast ve ampül kullanamam rağmen performansta düşüklük oldu. Araştırmalarım sonucu ise bunun mercekle alakalı olduğunu, halojen merceği ile xenon merceği arasında farklar olduğunu ve bunun yanı sıra orjinal bir xenon kitle oem bir kitinde çok fark ettiğini gördüm. 2011 Model Aurisimde Mercekler 5 Para Etmezdi Ama Bu Kasada İyileştirmeye Gitmişler Saten Biliyorsunuz Yeni Kasalar bi-xenon Özelliği Var Ama Helojen Ampul Kullanılmış Yada Türkiyede Sökülmüş Yurd Dışında Belkide Bi-xenonlu Dur Diye Tahmin Ediyorum..Siz nasıl bir çalışma yaptınız ? Ne tip ampüller kullandınız ? Hem far hem sisin ampül varyasyonu kısıtlı. Far ampülleri 9012 diye bulunabiliyor ama Sİs ampülleri piyasda h16 diye geçen nam-ı diğer 5202 veya psx24w ile tamamen alakasız. Bu işide çözebilmiş değilim. H16-psx24w diye adlığım ampül bir öneci aracıma cuk diye oturdu ama aurisin sisfarının uzaktan yakından alakası yok.Ben Şöyle Bir Çalışma Yaptım Diyebilirim.. Dediğiniz Gibi Yeni Kasada Çok Farklı Kullanmışlar 9012 Ye Uyan Başka Yani 2 Tırnağının Birinin Yerini Değiştirmişler Bunu Biz Kırıp Kullandık shield markalı 4300 Gün Işığı Bixenon Olarak Kullandım Gayet Memnun Bir Şekilde Kullanıyorum Ama Sis ler İçin Baya Bekledim Forumları Dolaştım Çünkü Sis Farlarından Çıkan Ampül biliyorsunuz 19 W Acaba Dedim Oranın Kromunu Ona Göremi Yaptılar Uzun Süre Takmadım Yolda Bi Aurisde Sislerde Xenon Gördüm Hemen Durdurup Markasına Ve Nasıl Yaptırdığını Öğrendim Onuda Sierra 6000 K Taktırdım..Erime Filan Yapmıyor Şuanlık Hiç Bir Sıkıntı Yok..Aracınızla ilgili olarakta umarım kazasız belasız kullanırsınız. Ses sisteminin ekipmanlarını koltuk arkası yerine stepne üzeirne koymayı düşündünüz mü ? Hali hazırda sınıfının en küçük bagajına sahip olan aursin bagajı bu şekilde ölüyor.İlk Yaptırıken Tesisatı Düşünüyordum Ama Maddi Yönden Biraz Sıkıntım Vardı Bu Hafta Onuda Çözdüm Ama Geçen Hafta İzmire Giderken Lastiğim Patladı Ve İstetmenin Önemini Orda Anladığım İçin Gerek Duymadım O Yüzden Bende Port Aldım Bagaj İçin Onu Kullanıcam İyi Dilekleriniz İçin Teşşekür Ederim Tekrar..İstanbul Buluşmasında Gelmek Nasip Olursa Ordada İnceleyebilirsiniz..
Süper görünüyor, nazar değmesin.
maşallah
Yay dedik oldu Yılan gibi olmuş maşallah.. Bide şöyle detaylı fotoğraflar gelse güzel olur
muhteşem olmuş bir şeyi anlamadımamerikan park ne demektir?
Amerika’da üretilen araçların ön sinyalleri gündüz farı gibi sürekli yanmak suretiyle trafikte dikkat çekici olarak düşünülmüş ve güvenlik nedeni ile araçlarda standart hale getirilmiştir. Sağ ve sol sinyallerin, farları açınca belli bir şiddette devamlı yanması. Aynı zamanda sinyal verilmesi durumunda sinyal işlevi de normal görevini yerine getirmektedir.