0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o siyah şeyler hoparlör mü ? sparco koltuk başlıkları hoparlörden dahada kötü. siyah çizgiylede kokarcaya dönmüş araba.eleştiriye açıkmısın ?
Tabiki Açığım Eleştiriye Sıkıntı Yok Ama Şunuda Söyleyin TAVSİYE Sizce Ne Olmalı ?
ben arabanın temizini severim. siyah çizgi yerine yerinde krom kullanmalısın. boyasına dikkat et. yada yeni arabalardaki gibi farlara odaklan. ama kimse tasarımcı değil. arabayı baştan tasarlayamazsın. dikkat çekmesi için ufak değişiklikler yeterli olur. orantıyı kaçırdığında arabanında havası kaçar. benim düşüncem bunlar. hoparlörleri gizli yapmalısın. tavana hoparlörü sadece minibüs sürenler koyuyor. benim gözüme takıldıysa herkesin gözüne takılır. her zaman bayanlar gibi düşün. görünüş değil hissiyat önemlidir. aracın içinde kullanılan 2 tahta parçası , temiz net hafif müzik, yol ve motor sesi olmayan bir araç, kadife koltuk, göze batan bir ayrıntının olmaması.. içine bişey yapamazsın, temiz hoş bir koku koyarsın.. jantın boyan temiz olur güzel parlar. göz alır. diğer türlü arabanın her yerini doldurursun yine tatmin etmez. ancak kankana gidince "vaaay şekil yapmışız" diyebilir deymez, güzel araban var bozma.
Kız Kendini Mankenliğe Adamış Daha Foto Varda En Makullerini Attım Öle Denk Geldi