0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence güzel bir çalışma olmuş eline saglık yagız abi
güzel ne kelime süper olmuş abi aslında benim corolla ya da lazım ama kırmızı değil beyaz olacak ve geri vites e bağlantı yapıcan dadından yenmez
yağız hocam emeğine sağlık.o reflektörü nasıl söktün oradan davlumbaz söküldü mü çok merak ettim
Güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık
Abi emeğine sağlık . Güzel bir uygulama olmuş .
plakalık ampulünü de degistirsen tam olacak abi.
hocam emeğine sağlık çok güzel olmuş farları yakınca mı yanıyor yoksa araç çalıştığı andamı yanıyor nereye bağladın öğrenebilir miyim ?
Emeğinize sağlık , çok güzel durmuş maşallah
Guzelolmus Bende bunu yapmak istiyorum ama led bulamiyorumAyrica sislere mi bagladiniz
cok guzel calisma olmus ellerinize saglik Tam aklimdaki uygulamakeske benim yarise yapabilsemmalesef 2011 yarislerde makyajli oldugundan tte veya t sportun hicbir eki olmuyorsadece yan ekler oluyor, ama bizim arka leylek gibi havada arabada gozume batan tek yerkeske bizim yarisin arka tampon ekini bulsamda bende yapsam cok kıskandım valla hemde coookkkkkkk
Yagiz eline saglik kardesim cok şık olmus ledler ebayda var arkadaslar
Çok güzel olmuş Yağız abi eline sağlık
Kardeşim emeğine sağlık harika olmuş mis mis.
Gayet güzel olmuşlar ellerinize sağlık.
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık. ledleri nerden aldınız ? bu konuda bilgi verirmisiniz ? birde arka sisleremi bağladınız ? nasıl yanıyorlar ?Mesaj Birleştirildi: Nisan 05, 2014, 12:05:28Yağız bey ebaya baktım hatta saatlerimi verdim ama ölçüyü tutturamam diye alamadım sizin satın aldığınız yerin linkini rica edebilirmiyim zahmet olmassa ?