0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok çok teşekkür ederim. inanın çok sevinirim. mesleğinizde hakikaten iyisiniz ben orjinal sandım saatlerce ebayda led aradım resmen cuk oturmuşlar bana göndereceğiniz ledlerin maliyetini sorabilirmiyim ? ona göre zahmet olmassa sizden rica ederim. heyecanla haberlerinizi bekliyorum.
farklı ve güzel olmuş
bu kadar yorumdan sonra benimde yeniden guzel olmus yazmama gerek duymadım benim corollaya da olurmu bu yahu arka reflektorlerde fark varmı acep aurısle
konuyu yeniden bulana kadar baya sıkıntı yaşadım resmen fiyat alma şansımız varmı, nereden nasıl temin edebiliriz onun hakkındada bi yorum alsam sana zahmet baya benimde hoşuma gitti benim araçta 2010 yuvarlak reflektör, çıkartma işi nasıl zormu reflektörleri ? elektriği nereden aldın oraya ? elektrikçi halleder sanırım orayı
Emeğinize sağlık hayırlı olsun. Acaba yeni kasa auris lere uygulamadan yapan oldumu.?
abicim ellerine sağlık on numara olmuş ben neyaptım ki lafımı olur çok hoş olmuş güle güle iyigünlerde kullan.bu arada açıklamalarda harika emeğine sağlık Mesaj Birleştirildi: Haziran 10, 2014, 10:04:02Ferhat bey şu an bi arkadaşın yeni kasa aurisine aynı sistemi uygulamayı düşünüyoruz.eğer istediğimiz gibi güzel sonuç alırsak onuda en kısa zamanda burda paylaşacağız.
güzel olmuş ahmet bey, yaptırmayı düşünürsem sizi rahatsız ederim söyleyeyim.. boya rötuşlarını bile yapamıyorum, buna sıra gelmez sanırım
Merhabalar. ben orjinal kedi gözlerinin içine aldığım ledleri koymaya karar verdim ancak bir türlü kırmadan kedi gözlerinin içini açamadım bunu kırmadan yapabilen varsa ne olur bana yardımcı olsun. elimde kalacaklar kıracağım açamadım. ledlerimi aldım ebaydan arabanın altına yattım kedi gözlerini söktüm iş montaja geldi ama orda kaldım... bana yardımcı olursanız sevinirim