Gönderen Konu: Dikkat taş düşebilir!!!  (Okunma sayısı 2406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '09
  • 6 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi

Toyota Club Türkiye

Dikkat taş düşebilir!!!
« : Mart 25, 2014, 23:00:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
Ynt: Dikkat taş düşebilir!!!
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2014, 23:02:25 »
Bunu bende okudum allah korumuş.O an yanlış bi hareketle direksiyonu kırsa daha kötü şeyler olabilirmiş.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 26, 2014, 11:26:41 »
Birkaç yıl önce, Gebze civarlarındaki yaya geçidi altından geçerken banada atıldı ama sadece refleks ile ayağımı gazdan çekebildim ve atılan cisim arabanın tam önünden altına girdi, yani yerde patladı. Hemen sağa çekip kontrol ettim, bende hasar yoktu.

Cisim: içi küçük taş ve su dolu pet şişesi.

Bilinçli yapılan seri olay.

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 26, 2014, 11:34:23 »
Fazla hümanist olmamak lazım işte, iyi aile çocuğu olmayan çok çocuk var memlekette, hepsini menşeilerine geri göndermek lazım, başka bir yöntemde yumurta , o yüzden yağmur sensörümüzü her zaman deaktif tutmalıyız.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • 14 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 26, 2014, 12:20:39 »
Fazla hümanist olmamak lazım işte, iyi aile çocuğu olmayan çok çocuk var memlekette, hepsini menşeilerine geri göndermek lazım, başka bir yöntemde yumurta , o yüzden yağmur sensörümüzü her zaman deaktif tutmalıyız.

Menşeilerine derken? Geldikleri yerleri biliyor musunuz yoksa birçok karacahil insanın yaptığı gibi olsa olsa doğuludur kürttür anca onlar yapar biz tertemiziz  mi demek istiyorsunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Mart 26, 2014, 13:19:14 »
Menşeilerine derken? Geldikleri yerleri biliyor musunuz yoksa birçok karacahil insanın yaptığı gibi olsa olsa doğuludur kürttür anca onlar yapar biz tertemiziz  mi demek istiyorsunuz?

Nuri bey, çok gereksiz bir çıkış oldu diye düşünüyorum.

Doğuluların hepsi yada çoğunluğu kötü mü?
Batılıların hepsi medeni mi?

Alper bey'in "menşeilerine geri göndermek lazım" derken genel bir serzeniş yaptığını anladım. Yoksa onunda o kötü niyetli kişilerin menşeilerini bildiğini sanmıyorum. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 26, 2014, 13:23:53 »
Bence.  ciktigi yere so....maktan bahsedilmis
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 26, 2014, 13:27:36 »
Nuri bey, çok gereksiz bir çıkış oldu diye düşünüyorum.

Doğuluların hepsi yada çoğunluğu kötü mü?
Batılıların hepsi medeni mi?

Alper bey'in "menşeilerine geri göndermek lazım" derken genel bir serzeniş yaptığını anladım. Yoksa onunda o kötü niyetli kişilerin menşeilerini bildiğini sanmıyorum. :)

Tekin bey maalesef benzer şeyleri çok fazla duyuyoruz ama batıdaki birçok dostumuz tarafından  değil sadece belli başlı kişiler tarafından üstü örtülü biçimde bu laflar sokulur tepki gösterilincede ohooooo sizde ammada yanlış anlamaya müsaitsiniz diyorlar...Bunun gibi sayısız örneğe bizzat kendim şahit olmuşumdur.Burdaki durumda bana göre çok farklı değilde bakmayın siz sonradan çevir kazı yapılır genelde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Mart 26, 2014, 13:41:23 »
Tekin bey maalesef benzer şeyleri çok fazla duyuyoruz ama batıdaki birçok dostumuz tarafından  değil sadece belli başlı kişiler tarafından üstü örtülü biçimde bu laflar sokulur tepki gösterilincede ohooooo sizde ammada yanlış anlamaya müsaitsiniz diyorlar...Bunun gibi sayısız örneğe bizzat kendim şahit olmuşumdur.Burdaki durumda bana göre çok farklı değilde bakmayın siz sonradan çevir kazı yapılır genelde...

Evet, bu konuda haklısın. Şerefsiz, insanlıktan nasibini almamış ve kara cahil, sayıları az bazı insanımızın, ağzından çıkan lafın ne anlama geldiğini bilmediğini herkes biliyor. Fakat o serzenişte Alperin bu anlamda bir vurgulama yaptığını ben şahsen algılamadım (menşei: bir malın yapıldığı yer), aynen Arifin anladığı gibi yorumladım :)  Alper cevap yazmadı ve ben avukatlığını yapıyor gibi bir duruma da düşmek istemiyorum ama farklı yerlerde yaşanan olayları başka bir yerde tek kelimeyle bağdaştırmak da biraz oto tepki gibi oldu.., gerilmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Taşsız günler diliyorum.. sevgilerle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '10
  • 5 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 26, 2014, 14:04:07 »
Destekliyorum.
Şerefsiz köpeklerle masaya oturanlar şu hikayeyi bir okusunlar.Hepsinin intikamı alınmadan bu ateş sönmeyecek.

https://eksisozluk.com/entry/37514323

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mart 26, 2014, 14:26:55 »
Başı kapalı biri eleştirisine din düşmanı, bir.kürt.eleştirisine kürt.düşmanı provokasyonunu bırakın, beni etkileyemez sinirlendiremezsiniz ama cahil insanları olumsuz.etkiliyorsunuz, aile yapısı.bozuk, takip edilmeyen bir çocuk.ise, bunun kürt,  laz, çerkez, Tatar Vs olması hiçbir.şeyi değiştirmez
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mart 26, 2014, 16:32:27 »
Başı kapalı biri eleştirisine din düşmanı, bir.kürt.eleştirisine kürt.düşmanı provokasyonunu bırakın, beni etkileyemez sinirlendiremezsiniz ama cahil insanları olumsuz.etkiliyorsunuz, aile yapısı.bozuk, takip edilmeyen bir çocuk.ise, bunun kürt,  laz, çerkez, Tatar Vs olması hiçbir.şeyi değiştirmez

Elbette aile yapısı bozuk şerefsiz bir insan lazda olsa çerkezde olsa farketmez...Ama burdaki kürt eleştirisi olayın hangi kısmında yer alıyor onu anlamadım...Taşı atanların ırk analizi hangi ara böyle ışık hızıyla tespit edilip tepki veriliyor gerçekten çok ilginç...Ha eğer arif bey in ve diğer arkadaşların dediği gibi bence kastetdilen "çıktığı yere....so... " katettim deseydiniz...yanlış anladım haksızım deyip özür dilerdim ama maalesef provakasyonun kralını yapıp sonrada çaktırmadan beni provake edemezsiniz demekte işin kurnazlığı olsa gerek...Hem dövüp hem ağlamak deyimine çok uyuyor tavrınız...

Mesaj Birleştirildi: Mart 26, 2014, 16:34:21
Evet, bu konuda haklısın. Şerefsiz, insanlıktan nasibini almamış ve kara cahil, sayıları az bazı insanımızın, ağzından çıkan lafın ne anlama geldiğini bilmediğini herkes biliyor. Fakat o serzenişte Alperin bu anlamda bir vurgulama yaptığını ben şahsen algılamadım (menşei: bir malın yapıldığı yer), aynen Arifin anladığı gibi yorumladım :)  Alper cevap yazmadı ve ben avukatlığını yapıyor gibi bir duruma da düşmek istemiyorum ama farklı yerlerde yaşanan olayları başka bir yerde tek kelimeyle bağdaştırmak da biraz oto tepki gibi oldu.., gerilmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Taşsız günler diliyorum.. sevgilerle.

Aynen yazdığın gibi abi Şerefsiz, insanlıktan nasibini almamış ve kara cahil, sayıları az bazı insanımızın, ağzından çıkan lafın ne anlama geldiğini bilmediğini herkes biliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 26, 2014, 17:39:55 »
  Konuya girmeden küçük bir anımı anlatayım izninizle. Henüz ilkokul çağında iken Türk olduğum için 3 çocuk saldırmıştı. İkisini sermiştim, 3. yü aldılar. :) İşin ilginci, onlarda Türk idi.
 Her nereden olursa olsun, kendini bu vatanın evladı gören herkes Türkiye Cumhuriyet'lidir ve herkes kadar söz söyleme hakkı vardır, zaten başkalarına bu vb. şekilde zarar vermeye çalışanların bırakın ülkemizi, dünyalı olması zordur. Tabi o suçluların da güzellikleri öğrenmeye hakları vardır ve bu ailede, sonra da Milli eğitimde başlar. Ne mutlu ki bana, Rum, Ermeni, Kürt, Yahudi vs. arkadaşlarım oldu ve olacak.
 İyi bellidir, kötü de öyle. Kimden olursa olsun, iyi niyetli ve kötülüklerin karşısında olsun.

Bazı bölgelerde, özellikle taş atan çocukların olduğunu gördüğüm oldu maalesef, o çocuklardan daha çok ailelerinin sorunları ve amaçlarını tespit etmek gerekir. Bunun altında hangi psikolojik nedenlerin yattığını.
 Bazı yerlerde ise, örneğin Boğaz köprüsü ve bazı viyadüklerde taş düşme olayı da oluyor. Geçen geçtiğim bir yolda, üstte viyadük ve yerde parça taşlar vardı.

Michael Jackson;
Michael Jackson we are the world con letra

''There comes a time
Bir zaman gelir
When we heed a certain call
Belli çağrıyı önemsediğimiz
When the world must come together as one
Tüm dünyanın bir olarak birleşmesi gerektiği
There are people dying
Ölen insanlar var
And it's time to lend a hand to life
Hayata bir el ödünç vermenin zamanı
The greatest gift of all
En büyük hediye(dir bu)

We can't go on
Devam edemeyiz
Pretneding day by day
Her geçen gün rol yaparak
That someone, somewhere will soon make a change
Biri bir yerde yakında şansını deneyecek
We are all a part of
Biz hepimiz parçasıyız
God's great big family
Tanrı'nın muhteşem büyük ailesinin
And the truth, you know love is all we need
Ve gerçek biliyorsun ki sevgidir tüm ihtiyacımız olan ...''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '09
  • 6 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 26, 2014, 17:55:50 »
Vay be arkadaş bir haber paylaştım konu nereden nerelere gelmiş. Ama siz de haklısınız. Son zamanlarda birilerinin!!! halkımızı sınıflandırmasından ötürü resmen bölündük. Türk milleti kavramı gitti yerine etnik gruplarla anılmaya başlandık. Doğulu batılı ne demek ya. Arkadaşlar hepimiz bir bütünüz. Kardeşiz. Lütfen birilerinin lafına uyup birbirimizi sınıflandırmayalım. Ve site yönetiminden ricam konunun daha fazla başka yönlere kaymaması için kilitlenmesidir. Teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 26, 2014, 23:10:55 »
Konu farklı yerlere gelmiş ama bu olay yeni değil daha doğrusu hırsızlık taktiği taşı atıyorlar sizde o tepkiyle sağa çekip taşı atanı yakalamaya veya bulmaya diye giderken arabaya giriyolar daha önce böyle bişey duymuştum
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 26, 2014, 23:37:20 »

Peki Nuri Bey forumdaki laz, çerkez ya da başka bir etnik kökene sahip bir arkadaş tepki göstermezken sizin tepki göstermeniz de garip değil mi? Bence sorgulanması gereken sadece Alper'in  yorumu değil aynı zamanda sizin tepkinizin de sorgulanması gerekir. Yaranız mı var ki gocunuyorsunuz? Üstüne üstelik sonraki mesajınızda da suçlamaya devam ediyorsunuz.

İşte tam olarak böyle ayrışıyoruz :(

Bu arada konuyu kilitlemeye şimdilik gerek yok, her ne kadar konu farklı yere gitmiş olsa da medeni bir platformda medeni insanlar olarak konuşuyoruz.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mart 27, 2014, 00:15:18 »
Elbette aile yapısı bozuk şerefsiz bir insan lazda olsa çerkezde olsa farketmez...Ama burdaki kürt eleştirisi olayın hangi kısmında yer alıyor onu anlamadım...Taşı atanların ırk analizi hangi ara böyle ışık hızıyla tespit edilip tepki veriliyor gerçekten çok ilginç...Ha eğer arif bey in ve diğer arkadaşların dediği gibi bence kastetdilen "çıktığı yere....so... " katettim deseydiniz...yanlış anladım haksızım deyip özür dilerdim ama maalesef provakasyonun kralını yapıp sonrada çaktırmadan beni provake edemezsiniz demekte işin kurnazlığı olsa gerek...Hem dövüp hem ağlamak deyimine çok uyuyor tavrınız...

Mesaj Birleştirildi: Mart 26, 2014, 16:34:21
Aynen yazdığın gibi abi Şerefsiz, insanlıktan nasibini almamış ve kara cahil, sayıları az bazı insanımızın, ağzından çıkan lafın ne anlama geldiğini bilmediğini herkes biliyor.
provokasyonun kralını yaptığımı söyleyip, çaktırmadığımı iddaa ederek sizde kendinizi provokasyonunuzdan sıyıramazsınız, o yüzden kurduğunuz cümlelerde aynı şeyleri döndürüp bana ithaf etmeyin. Çıktıkları yere geri sokulmaları gerektiklerini düşünmüyorum ben o çocukların, bence çok ta kaba bir laf bu.  "Taşı atanların ırk analizi hangi ara böyle ışık hızıyla tespit edilip tepki veriliyor gerçekten çok ilginç" demişsiniz, siz kocaman yazmışsınız, bana ilk cevabınızda,  " bunlar kürttür " diye düşünüyorsunuz, karacahilsiniz demişsiniz, ben hala sakinliğimi, saygımı, insan sevgimi, koruyarak, size medeni şekilde yanıt veriyorum, şimdi bu bağlamda provokatif olan kim, kendinize sorunuz, kendinizle barışmadan da , insanlarla atışmamanız gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mart 27, 2014, 00:31:35 »
Peki Nuri Bey forumdaki laz, çerkez ya da başka bir etnik kökene sahip bir arkadaş tepki göstermezken sizin tepki göstermeniz de garip değil mi? Bence sorgulanması gereken sadece Alper'in  yorumu değil aynı zamanda sizin tepkinizin de sorgulanması gerekir. Yaranız mı var ki gocunuyorsunuz? Üstüne üstelik sonraki mesajınızda da suçlamaya devam ediyorsunuz.

İşte tam olarak böyle ayrışıyoruz :(

Bu arada konuyu kilitlemeye şimdilik gerek yok, her ne kadar konu farklı yere gitmiş olsa da medeni bir platformda medeni insanlar olarak konuşuyoruz.
Valla helal olsun demekki bir konuya kimse cevap vermezse konuya cevap yazan bir kişi haksız olur ama cevap yazanlar olursa haklı olur öylemi? Doğru heryerde doğrudur isterse 1 kişi savunsun isterse bin kişi savunsun yanlışta yanlıştır binlerce savunan olsa bile...diğer insanların neden cevap yazmadığını ben bilemem 40 farklı nedeni olabilir bananecilik vs. Bu arada ne olduğu belli olmayan bir ithama cevap yazmak illa bir yaranın olmasını gerektirmez...

Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 00:34:30
provokasyonun kralını yaptığımı söyleyip, çaktırmadığımı iddaa ederek sizde kendinizi provokasyonunuzdan sıyıramazsınız, o yüzden kurduğunuz cümlelerde aynı şeyleri döndürüp bana ithaf etmeyin. Çıktıkları yere geri sokulmaları gerektiklerini düşünmüyorum ben o çocukların, bence çok ta kaba bir laf bu.  "Taşı atanların ırk analizi hangi ara böyle ışık hızıyla tespit edilip tepki veriliyor gerçekten çok ilginç" demişsiniz, siz kocaman yazmışsınız, bana ilk cevabınızda,  " bunlar kürttür " diye düşünüyorsunuz, karacahilsiniz demişsiniz, ben hala sakinliğimi, saygımı, insan sevgimi, koruyarak, size medeni şekilde yanıt veriyorum, şimdi bu bağlamda provokatif olan kim, kendinize sorunuz, kendinizle barışmadan da , insanlarla atışmamanız gerektiğini düşünüyorum.

Yahu Allah aşkını şuraya iki satırla açık bi şekilde ne demek istediğinizi yazarmısınız? (çıktıkları yere geri sokulmalarını daha kaba bulup onu kastetmeşsiniz çünkü )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mart 27, 2014, 00:52:11 »
Valla helal olsun demekki bir konuya kimse cevap vermezse konuya cevap yazan bir kişi haksız olur ama cevap yazanlar olursa haklı olur öylemi? Doğru heryerde doğrudur isterse 1 kişi savunsun isterse bin kişi savunsun yanlışta yanlıştır binlerce savunan olsa bile...diğer insanların neden cevap yazmadığını ben bilemem 40 farklı nedeni olabilir bananecilik vs. Bu arada ne olduğu belli olmayan bir ithama cevap yazmak illa bir yaranın olmasını gerektirmez...

Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 00:34:30
Yahu Allah aşkını şuraya iki satırla açık bi şekilde ne demek istediğinizi yazarmısınız? (çıktıkları yere geri sokulmalarını daha kaba bulup onu kastetmeşsiniz çünkü )
Bende sizin dediklerinizden pek bişey anlamıyorum, o yüzden sizde bende kasmayalım kendimizi.

Menşeilerine geri gönderilmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '14
  • 18 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 27, 2014, 08:54:51 »
Nuri bey kusura bakmayın ama her 2 yorumu okudum. Serzenizte tek kürt lafı geçmemişken neden bu kadar uzerinize alındınız anlamadım. Bir sıkıntınız mı var yoksa ortalığı mı karıştırmak istiyor sunuz. Bu yurt herkese yeter merak etmeyin ama haberdekini yapan kürt çocuğu değil o.p çocuğudur. Böyle bir durumda kaza yapmak ve bununda canlara mal olması içten bile değildir
1996 1997 xli 1997 xei 1.6 gri
2007 corolla hb sol boncuk&Auris coupe d4d elegant buz bey.
2010 corolla d4d elegant manuel gri 2011 verso d4d
2014 Dizel Tekna Qashqai