0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fazla hümanist olmamak lazım işte, iyi aile çocuğu olmayan çok çocuk var memlekette, hepsini menşeilerine geri göndermek lazım, başka bir yöntemde yumurta , o yüzden yağmur sensörümüzü her zaman deaktif tutmalıyız.
Menşeilerine derken? Geldikleri yerleri biliyor musunuz yoksa birçok karacahil insanın yaptığı gibi olsa olsa doğuludur kürttür anca onlar yapar biz tertemiziz mi demek istiyorsunuz?
Nuri bey, çok gereksiz bir çıkış oldu diye düşünüyorum.Doğuluların hepsi yada çoğunluğu kötü mü? Batılıların hepsi medeni mi?Alper bey'in "menşeilerine geri göndermek lazım" derken genel bir serzeniş yaptığını anladım. Yoksa onunda o kötü niyetli kişilerin menşeilerini bildiğini sanmıyorum.
Tekin bey maalesef benzer şeyleri çok fazla duyuyoruz ama batıdaki birçok dostumuz tarafından değil sadece belli başlı kişiler tarafından üstü örtülü biçimde bu laflar sokulur tepki gösterilincede ohooooo sizde ammada yanlış anlamaya müsaitsiniz diyorlar...Bunun gibi sayısız örneğe bizzat kendim şahit olmuşumdur.Burdaki durumda bana göre çok farklı değilde bakmayın siz sonradan çevir kazı yapılır genelde...
Başı kapalı biri eleştirisine din düşmanı, bir.kürt.eleştirisine kürt.düşmanı provokasyonunu bırakın, beni etkileyemez sinirlendiremezsiniz ama cahil insanları olumsuz.etkiliyorsunuz, aile yapısı.bozuk, takip edilmeyen bir çocuk.ise, bunun kürt, laz, çerkez, Tatar Vs olması hiçbir.şeyi değiştirmez
Evet, bu konuda haklısın. Şerefsiz, insanlıktan nasibini almamış ve kara cahil, sayıları az bazı insanımızın, ağzından çıkan lafın ne anlama geldiğini bilmediğini herkes biliyor. Fakat o serzenişte Alperin bu anlamda bir vurgulama yaptığını ben şahsen algılamadım (menşei: bir malın yapıldığı yer), aynen Arifin anladığı gibi yorumladım Alper cevap yazmadı ve ben avukatlığını yapıyor gibi bir duruma da düşmek istemiyorum ama farklı yerlerde yaşanan olayları başka bir yerde tek kelimeyle bağdaştırmak da biraz oto tepki gibi oldu.., gerilmeye gerek yok diye düşünüyorum.Taşsız günler diliyorum.. sevgilerle.
Elbette aile yapısı bozuk şerefsiz bir insan lazda olsa çerkezde olsa farketmez...Ama burdaki kürt eleştirisi olayın hangi kısmında yer alıyor onu anlamadım...Taşı atanların ırk analizi hangi ara böyle ışık hızıyla tespit edilip tepki veriliyor gerçekten çok ilginç...Ha eğer arif bey in ve diğer arkadaşların dediği gibi bence kastetdilen "çıktığı yere....so... " katettim deseydiniz...yanlış anladım haksızım deyip özür dilerdim ama maalesef provakasyonun kralını yapıp sonrada çaktırmadan beni provake edemezsiniz demekte işin kurnazlığı olsa gerek...Hem dövüp hem ağlamak deyimine çok uyuyor tavrınız... Mesaj Birleştirildi: Mart 26, 2014, 16:34:21Aynen yazdığın gibi abi Şerefsiz, insanlıktan nasibini almamış ve kara cahil, sayıları az bazı insanımızın, ağzından çıkan lafın ne anlama geldiğini bilmediğini herkes biliyor.
Peki Nuri Bey forumdaki laz, çerkez ya da başka bir etnik kökene sahip bir arkadaş tepki göstermezken sizin tepki göstermeniz de garip değil mi? Bence sorgulanması gereken sadece Alper'in yorumu değil aynı zamanda sizin tepkinizin de sorgulanması gerekir. Yaranız mı var ki gocunuyorsunuz? Üstüne üstelik sonraki mesajınızda da suçlamaya devam ediyorsunuz. İşte tam olarak böyle ayrışıyoruz Bu arada konuyu kilitlemeye şimdilik gerek yok, her ne kadar konu farklı yere gitmiş olsa da medeni bir platformda medeni insanlar olarak konuşuyoruz.
provokasyonun kralını yaptığımı söyleyip, çaktırmadığımı iddaa ederek sizde kendinizi provokasyonunuzdan sıyıramazsınız, o yüzden kurduğunuz cümlelerde aynı şeyleri döndürüp bana ithaf etmeyin. Çıktıkları yere geri sokulmaları gerektiklerini düşünmüyorum ben o çocukların, bence çok ta kaba bir laf bu. "Taşı atanların ırk analizi hangi ara böyle ışık hızıyla tespit edilip tepki veriliyor gerçekten çok ilginç" demişsiniz, siz kocaman yazmışsınız, bana ilk cevabınızda, " bunlar kürttür " diye düşünüyorsunuz, karacahilsiniz demişsiniz, ben hala sakinliğimi, saygımı, insan sevgimi, koruyarak, size medeni şekilde yanıt veriyorum, şimdi bu bağlamda provokatif olan kim, kendinize sorunuz, kendinizle barışmadan da , insanlarla atışmamanız gerektiğini düşünüyorum.
Valla helal olsun demekki bir konuya kimse cevap vermezse konuya cevap yazan bir kişi haksız olur ama cevap yazanlar olursa haklı olur öylemi? Doğru heryerde doğrudur isterse 1 kişi savunsun isterse bin kişi savunsun yanlışta yanlıştır binlerce savunan olsa bile...diğer insanların neden cevap yazmadığını ben bilemem 40 farklı nedeni olabilir bananecilik vs. Bu arada ne olduğu belli olmayan bir ithama cevap yazmak illa bir yaranın olmasını gerektirmez...Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 00:34:30Yahu Allah aşkını şuraya iki satırla açık bi şekilde ne demek istediğinizi yazarmısınız? (çıktıkları yere geri sokulmalarını daha kaba bulup onu kastetmeşsiniz çünkü )