0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
samsung kullanmışlığım ve lenova da kullanan arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre samsung daha uzun vadeli kullanabilirsin lenova performans açısından iyi görünebilir ama uzun ömürlü olmayıp ileride sana problem çıkarabilir samsung tavsiye ederim
yinede tercih meselesi bana sorarsan samsung hatta bunların dışında asus' u öneririm ve senin yerinde olsam gold dan bakmam madem kocaeli de oturuyorsun vatan'da haftasonu indirimleri yakalayıp daha iyi bir şeyler alabilirsin.Ayrıca ısınma sorunu dersen her bilgisayar ısınır ama lenova gibi ısınıp donma yapmaz yada çalışırken kendini kapatmaz bu gibi sorunlarla da karşılaşabilirsin.
Merhabalar ben bu ürünü aldım ve kullanıyorum şimdilik çok memnunumhttp://www.indirimkenti.com/Products-24502-asus-k551lb-xx213d-i7-4500u-180-mhz-8gb-1tb24gb-ssd-156-hd-led-2gb-vga-dos-cam-blt-silver.html
arkadaşlar merhaba,işim düştü foruma gireyim dedim bugünlerde notebook / ultrabook tarzı birşey almak istiyorum. şimdiye kadar hep fazla fazla ödeyip toshiba kullandım ama bacaklarımda hissettiğim sıcaklığı dışında ekstra özelliğini göremedim aşağıdaki 2 ürün arasında kaldım, fikir verirseniz sevinirim.http://www.gold.com.tr/samsung-ativ-book-np915s3g-k01tr-notebook_uhttp://www.gold.com.tr/lenovo-flex-59-390004-tablet-ultrabook_uaslında lenovo flex in 14" i5 işlemcili modeli var ama bulamıyorum.bu fiyatlar civarında önerilerinize açığım. uzun zamandır oyun oynamıyorum. facebook, twitter (ay o kapalıydı!) internet ofis vs uygulamalar için kullanacağım. ekran boyutu max 14" tercihimdir. dokunmatik ekran ayrıca havalı oluyo benim fikrim lenovo özellik olarak samsung tan daha iyi gibi ancak samsung un da görüntüsü daha kaliteli ve şık.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sadece bu iki model arasında karar kıldıysanız samsungu alın derim.ekran kartı harici. hemde ssd hdd var. Yani normal hddlerden 10 kat hızlı. lenovoda ssd+ normal hdd bütünleşik. samsungtaki kadar verim alamazsınız. sadece sistem kuruludur o 8 gb a.
Güzel makina Cavit bey, ancak Oktay daha küçük ve taşınabilir birşey istiyor anladığım kadarıyla
arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler işin aslı tablet alma niyetim vardı, hatta samsung un yeni çıkan 12.2" pro serilerine, i pad air lere falan baktım ama işlev kullandığım telefondan çok da fazla olmayınca ultrabook a döndüm. i7 işlemci falan bana çok da lazım değil. daha önce notebook alırken hep imkan çerçevesinde en üst seviyeyi aldım, aman abi şu çıktı bu uçuyo dediler onu aldım. ama COD veya MOH oynamak dışında çok yüklenmedim. bu sefer aynı şeyi tekrarlamayacağım / tekrarlamamalıyım yapmayın paraları saçtırmayın bana bende toshibanın 13.3 ve 15.6 var. 13.3 e alışınca 15" gereksiz ağır geliyor.aynen sadece işletim sistemi için hd. 128gb yetmezse (film, müzik vs için) 200 tl ye harici disk alırım. ben bu özelliklerde benzer ürün bulamadım. media maktte acer vardı bi tane i7 li falan 1800 e fiyat etiketi yanlışmış büyük yangın çıkardım aynen
teknoloji bir şans işidir şahsi görüşüm.ben biraz asusçuyum açıkcası ve samsung laptopları çok tavsiyeetmiyorum işi bu degil diye tamamen.ama lenovo olsun asus olsun packardbell olsun onları tavsiyeediyorum.laptop kullanım ve şans işi.ilk çıkan i3 kullanıyorum asus banamısın demedi hiç hala çatır çatır.ben çok sony olsun samsung olsun vs önermiyorum açıkcası