Gönderen Konu: notebooktan anlayan arkadaşlar bi bakıverin!  (Okunma sayısı 3189 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: notebooktan anlayan arkadaşlar bi bakıverin!
« Yanıtla #20 : Mart 25, 2014, 19:36:08 »
Oktay bey lütfen tanışma bölümünde kendinizi tanıtırmısınız :P

Yaaa demek öyle olduk ha! Vay bee :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 25, 2014, 19:36:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 25, 2014, 19:40:53 »
Yaaa demek öyle olduk ha! Vay bee :)

Özledim la eski günleri deli gibi özledim :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 25, 2014, 19:43:05 »
Seriden seriye değişiyor. Mesela benim aldığım seride aynı sorunu bir çok kişi yaşamıştı. Fakat 2 arkadaşımdada benimkinden vardı onlarda hiçbir sorun yoktu. Dediğin gibi şans işi. Yanlız aman ha asuslar arıza yapmasın. Servis çok kötü. ekranı 4. gönderişimde ancak yaptılar oda vatanbilgisayardaki teknisyene oturdum gösterdim direk servisle o bağlantıya geçti. Video falan çektim düşün. Bildiğin sorunun sunumunu yaptım asus servisine :D

sorunsuz bir yetkili servis tanımadım ben yaaa..samsungda öle.telefonu gitti arkadaşımın geri geldi aynı hatayı birdaha verdi ve sonra birdaha verdik telefonu 1hafta arayla 1ay bekledim toplamda.hiçbir teknoloji servise düşmesin demek daha dogru geliyor bana :) ama ilk çıkan i7 laptopların hiçbirini tavsiye etmem ona dikkatetsin alacak arkadaşlar yeter.hangi marka olursa olsun.asus flnda dahil.ciddi ısınma problemi var ve arıza veriyor.ucuz diye ilk nesil laptop alınmasın yeter.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 25, 2014, 19:58:38 »
Özledim la eski günleri deli gibi özledim :( :(
Valla haklısın kardesim ne diyim. Su an fonda ferdiden bende özledim calıyo :) :P saka bi yana havalar biraz daha düzelsin yapalım bişeyler.
Bak foruma girmek için pc almaya uğrasıyoruz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40800
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 26, 2014, 12:07:52 »
Elektronik işi şans işidir bazen avuçlar dolusu para verdiğiniz ürün kıytırık ürün kadar verim vermez .Ama 13 yıldır sektörde çalışan biri olarak Asus markasının gerçekten şuan açık ara önde bir ürün olduğunu söyleyebilirim.Ha  şu var geçmiş dönemdeki cihazlarda kasa menteşe ekran titremesi gibi sorunlar çıktı ama asus birçoğunu onardı veya değiştirdi bugün 60-70 bin verdiğiniz araçlarda bile direksiyon kutusu bagaj kilidi gibi sorunlar çıkabiliyor veya motor arızaları çıkarıyor ama bu o markanın kötü olduğunu göstermez önemli olan sattığı malın arkasında olması ben sadece naçizane asus un yeni çıkan x550 serisinin şiddetli tavsiye ederim sıfır sorun ve süper performans

Asus X550CC-XO105D [i7-3537M] 8GB 1TB 15.6" 2GB FDos   : 720 $  bandında
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 11, 2014, 23:58:33 »
Bugün kızıma bir notebook aldım, inşallah iyi etmişimdir baya bir para verdim ama herhalde satış taktiğine azcık kandım :) 2500 TL lerden 1899 TL ye düştüğünü görünce zıpladım resmen :) Ürün bu kullanan eden ipucu tavsiye falan verebilecek varsa sevinirim.

ASUS VivoBook S551LB i5 4200U işlemcili Dokunmatik ekran 1TB harddisk+24GB SSD , 6GB DDR3 Ram, NVIDIA® GeForce® GT 740M bellekli 2GB DDR3 VRAM

http://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_VivoBook_S551LB/
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 12, 2014, 00:38:53 »
Bugün kızıma bir notebook aldım, inşallah iyi etmişimdir baya bir para verdim ama herhalde satış taktiğine azcık kandım :) 2500 TL lerden 1899 TL ye düştüğünü görünce zıpladım resmen :) Ürün bu kullanan eden ipucu tavsiye falan verebilecek varsa sevinirim.

ASUS VivoBook S551LB i5 4200U işlemcili Dokunmatik ekran 1TB harddisk+24GB SSD , 6GB DDR3 Ram, NVIDIA® GeForce® GT 740M bellekli 2GB DDR3 VRAM

çok iyi fiyat. asus kalitesi ve güveni.. alınır ;)

ben bişey ekleyim. ihtiyacınız olmayan şeye para vermeyin. bir ekran kartı oyun oynanmayacaksa alınmamalı.
ram miktarı 2 yıl kadar idare edecek kadar yeterli
işlemci sorunsuz cihaz ömrünün sonuna kadar yeter. 3. nesil olmasıda bence şart değil.
ekranın 1600 900 gibi bir çözünürlükte olmasına dikkat etmelisiniz.
kapasite olarak yeterlidir. ekstra 24 gb ise çok işinizi görecektir.
dokunmatik ekranı ne kadar kullanırsınız bilemiyorum. bence ekran ayrılmadıkça gereksiz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 12, 2014, 00:41:02 »

abi ben asusçuyum.şahsi görüşüm dogru bir tercih yapmıssın malzeme kalitesi falan iyidir.zaten birçok markaya asus kendi parçalarını satıyor.güzel günlerle kullan abi inşallah
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 12, 2014, 00:55:29 »
Allah razı olsun arkadaşlar :tamam:

Kızıma dedim ama bakmayın aslında kendime aldım, çaktırmıyorum daha :) Henüz şarjda zaten daha açıp bakmadık.

Commodore 64 ten beri hiç oyun oynamadım dersem yalan olmaz, yani ortaokuldan bu yana , PC lerdeki oyunlar hiç bir zaman C64 deki oyunlar gibi tat vermedi bana.Sonrada zaten iş amaçlı kullandım. Ben bu cihazda Autocad kullanacağım, çok fazla bişi istemiyor zaten benim şu anda 10 yıldır kullandığım laptop bile işimi görüyorda işte ne bileyim dokunmatik olunca  fantezi yaparım dedim, çizimlerde falan işimi kolaylaştırabilir daha denemedim ama. Beni en çok düşündüren windows 8 e alışabilecekmiyim bilmiyorum. Ben XP kafalıyım hala daha, görsellik benden uzak.

Ha kızım içinde herhalde SİMS3 kurulur muhtemelen, herhalde ona yeter benim 10 yıllık laptopta bile çalışıyor ama kasılıyor herhalde.

Fiyat konusunda eşdeğer Lenovo ile bugüne özel kampanyada 200 TL fark vardı, dedim 200 TL ye dokunmatik olayı olsun baride kızımın hevesi gitsin :) Sigarayı az içersem pek bütçeyide etkilemez. Sigara içtiğimden dolayı zaten evdeki herkes ne isterse almaya çalışıyorum almazsam kendimi suçlu hissediyorum çünkü :)

Bu arada sigara içmeyenler aman sakın başlamayın, içenlerde her sigara aldıklarında evdekileri düşünsün. Çok kötü birşey hem maddi hemde manevi olarak :argh:
THE END