Allah razı olsun arkadaşlar

Kızıma dedim ama bakmayın aslında kendime aldım, çaktırmıyorum daha

Henüz şarjda zaten daha açıp bakmadık.
Commodore 64 ten beri hiç oyun oynamadım dersem yalan olmaz, yani ortaokuldan bu yana , PC lerdeki oyunlar hiç bir zaman C64 deki oyunlar gibi tat vermedi bana.Sonrada zaten iş amaçlı kullandım. Ben bu cihazda Autocad kullanacağım, çok fazla bişi istemiyor zaten benim şu anda 10 yıldır kullandığım laptop bile işimi görüyorda işte ne bileyim dokunmatik olunca fantezi yaparım dedim, çizimlerde falan işimi kolaylaştırabilir daha denemedim ama. Beni en çok düşündüren windows 8 e alışabilecekmiyim bilmiyorum. Ben XP kafalıyım hala daha, görsellik benden uzak.
Ha kızım içinde herhalde SİMS3 kurulur muhtemelen, herhalde ona yeter benim 10 yıllık laptopta bile çalışıyor ama kasılıyor herhalde.
Fiyat konusunda eşdeğer Lenovo ile bugüne özel kampanyada 200 TL fark vardı, dedim 200 TL ye dokunmatik olayı olsun baride kızımın hevesi gitsin

Sigarayı az içersem pek bütçeyide etkilemez. Sigara içtiğimden dolayı zaten evdeki herkes ne isterse almaya çalışıyorum almazsam kendimi suçlu hissediyorum çünkü

Bu arada sigara içmeyenler aman sakın başlamayın, içenlerde her sigara aldıklarında evdekileri düşünsün. Çok kötü birşey hem maddi hemde manevi olarak