Anket

S4 - G2  Sıfır - 2.El

Sıfır Samsung S4
12 (32.4%)
sıfır Lg G2
14 (37.8%)
2.El Samsung
6 (16.2%)
2.El  LgG2
3 (8.1%)
Sıfır veya 2. el Sony z1
2 (5.4%)

Toplam Oy Verenler: 29

Gönderen Konu: Samsung S4 mü yoksa Lg G2 mi ? İlke yine telefon değiştiriyor :D  (Okunma sayısı 9980 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ben valla çok kararsız kaldım abilerim :) Şimdi ben 2 ay önce sıfır discovery almıştım ama telefonda sıkıldım ve telefondan soğudum gerek servis yönünden vs.

Şimdi telefonumu satmayı düşünüyorum 100 tl filan zarara girecem ama orasını önemsemiyorum. Telefonumda çizik dahi yok ama çok soğudum.
Sıfır cihaz almak çok iyi biliyorum kafamız rahat oluyor ama satarken fiyatı çok düşüyor.

Ondan dolayı 2 şey arasında kararsız kaldım. 1.si sıfırmı yoksa 2. elmi?
2. kararsız kaldığım durum ise s4 veya g2.

Şimdi samsungun kadıköy servisi çok güzel memnunumda çünkü eski ace telefonu garantide sıfır gibi yapıp (Kasa değişimi, batarya değişimi ve şarj yuvası değişimi yapıldı) verdiler.
Lg nin servisleri hakkında pek bilgim yok hangi servis ile anlaşmalı bilmiyorum.

Bugün kadıköyde dükkanları dolaştım genelde 2.ellere güzel fiyat çıkaran yerler yok. Gold çıkardı tek (outlet mağazası var) o da 3 tane s4 var 3ünede 900 tl diyor. Ama 3ününde kasasının farklı yerlerinde baya ezik vs var. Birde 1 yıl yazılıma karşı garanti veriyor donanımdan vermiyor.

Sıfırlarda pahalı teknoloji marketlerinde almam zaten.  İnternette 1250 civarı buldum. Benim için aldığım firma önemli değil sadece samsung garantili olsun yeter benim için :)

Bu: http://www.bakkacirma.com/samsung-i9500-galaxy-s4-16gb-urun10892.html?ref=akakce&v=1.50.1
Veya bu: http://www.bizdeuygun.com/i9500?ref=akakce&v=1.2.7
paralel ithalat garantisi var ondan pek güvenim yok.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 250000
  • 10 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Kesinlikle s4 derim... işlemci hızı ,kamera, incelik ,ekran boyutu açısından en iyi telefonlardan biri olmakla birlikte kızıl ötesi sayesinde tv kumandası klima kumandası vs. olarakta  kullanabiliyorsunuz...
97 1.6 gli corolla    benzin/lpg  km:250.000

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Tek kelime g2 tartışmaya gerek yok :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Kesinlikle s4 derim... işlemci hızı ,kamera, incelik ,ekran boyutu açısından en iyi telefonlardan biri olmakla birlikte kızıl ötesi sayesinde tv kumandası klima kumandası vs. olarakta  kullanabiliyorsunuz...

Teşekkürler abi tavsiyen için :)
Tek kelime g2 tartışmaya gerek yok :)

Ama onda hafıza arttıramıyoruz abi bu benim için sıkıntı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Kardeşim sana s4 yakışır . Benim tavsiyem s4 . Diğer bir tavsiyem ise sıfır alman olur . 2. el alacaksan da tanıdığından ve garantisi bitmemiş bir telefonu tavsiye ederim . Tanımadığın yerlerden de 2.el teli almanı tavsiye etmem başını belaya sokabilir .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Kardeşim sana s4 yakışır . Benim tavsiyem s4 . Diğer bir tavsiyem ise sıfır alman olur . 2. el alacaksan da tanıdığından ve garantisi bitmemiş bir telefonu tavsiye ederim . Tanımadığın yerlerden de 2.el teli almanı tavsiye etmem başını belaya sokabilir .
Teşekkürler abi :) Sıfır - 2.el konusunda çok kararsızım cidden. Gönlüm sıfır istiyor ama bir yandanda aklım oğlum sıfıra o kadar para verilirmi diyor :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Teşekkürler abi :) Sıfır - 2.el konusunda çok kararsızım cidden. Gönlüm sıfır istiyor ama bir yandanda aklım oğlum sıfıra o kadar para verilirmi diyor :(

İlke tanıdıktan bulursan sıkıntı olmaz ama dediğim gibi bilmediğin birinden alma . Gerekirse paralel ithalatlara bak ama yine 2.eli yabancıdan alma .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
2 side asla alınmaz, plastik kasa, sıfır temizinide bulsan sende aynı çizikler ezikler oluşacak, dolmuşların iç kabine çekilen parlak şeritler kalitesinde bir kasası var telefonun. Bu sayede de hafif, htc one , sony z1-z2 veya nokianın bazı modelleri tercih edilebilir. 2.el z1 bulursun o paralara, ki z1 in kirlenip bozulma şansı yok, alüminyum kasa, ve camdan oluşuyor. Z1 lede diğer bahsettiğin telefonlardan çok daha iyi performans alırsın.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
Tabi ki G2 telefonun başına gelmeyen kalmadı ama hala ilk günkü gibi gıcır gıcır.Kasada da gıcırdama çatırdama yok şükür.Ben tavsiye ederim kullanan biri olarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
İlke sen de aynı benim duruma düşmüşsün :) Bende de s3 mini vardı, 1 sene kadar kullandıktan sonra satıp bir tanıdıktan 2 aylık kullanılmış  discovery 4 gb aldım ve anca 1 ay dayanabildim ve sattım. Araştırmalarım sonucu (bu foruma da sordum;) ) LG G2 almaya karar verdim ve şu an 10 gündür bu telefonu kullanıyorum. S4 Ü olan arkadaşlarımla karşılaştırdığımda tek eksi yanının hafıza artıramamak olduğunu söyleyebilirim. O kısmını da 32 gb olan modelini alarak halledebilirsin. Diğer bütün özellikleri açısından gerek işlemci gerek ram ve özellikle pil ömrü şu an piyasada olan en iyi android telefon diyebilirim. Alacaksan sıfır olarak tercih etmelisin, eğer ikinci el alacaksan da çok iyi tanıdığın bir yakınından al çünkü telefon olayları sakat olabilir.işini riske atma.
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
2 side asla alınmaz, plastik kasa, sıfır temizinide bulsan sende aynı çizikler ezikler oluşacak, dolmuşların iç kabine çekilen parlak şeritler kalitesinde bir kasası var telefonun. Bu sayede de hafif, htc one , sony z1-z2 veya nokianın bazı modelleri tercih edilebilir. 2.el z1 bulursun o paralara, ki z1 in kirlenip bozulma şansı yok, alüminyum kasa, ve camdan oluşuyor. Z1 lede diğer bahsettiğin telefonlardan çok daha iyi performans alırsın.

Katılıyorum bende z1 compact aldım.  lg g2  ile z1 compact arasında kalmıştım... 

( z1 compact normal z1 in küçüğü ama özellikleri aynı hatta ekran bakımından daha iyi test sonuçlarına göre z1 den fazla puan alıyor.)

Drop test videolarını izle

lg g2: 

http://youtu.be/lQQXkjrdBRc

samsung s4 drop test :

http://youtu.be/aB2wZET_SKs

z1 drop test:

http://youtu.be/SvChRTJWDbk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 46 kere teşekkür etti
Bu drop testleri olayına girecekseniz hiç akıllı telefon işine girmeyip gidip 3310 nokia telefon alırsanız en mantıklısı olur. Hepsi de mutlaka hasar alacaktır bu düşüşlerden sonra.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
Bu drop testleri olayına girecekseniz hiç akıllı telefon işine girmeyip gidip 3310 nokia telefon alırsanız en mantıklısı olur. Hepsi de mutlaka hasar alacaktır bu düşüşlerden sonra.

Alırken sağlamlıkta önemli. En sağlam telefon z1. testte kırılma çatlama olmadı ama ekran açılmıyor. Servise gönderip ücretsiz onarım şansı var ekran çatlağı vs olmadığı için. Ama ekranda çatlak olsaydı servis ücret isterdi.

Lg g2,  s4 den iyi   z1 - z1c de şuan türkiyede satılan tüm androit telefonlardan her yönden iyi. Gerek sağlamlık gerek donanım bakımından.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
İlke tanıdıktan bulursan sıkıntı olmaz ama dediğim gibi bilmediğin birinden alma . Gerekirse paralel ithalatlara bak ama yine 2.eli yabancıdan alma .
Bakalım abi biraz bekleyim :)

Tesekkurler abi :)
Abi valla bu gidisle sonumuz hayirli degil :D 1000tl limit ile basladim yukseldikce yukseliyor:D

Tabi ki G2 telefonun başına gelmeyen kalmadı ama hala ilk günkü gibi gıcır gıcır.Kasada da gıcırdama çatırdama yok şükür.Ben tavsiye ederim kullanan biri olarak.
Abi g2 yide seviyorum fakat hafıza olayı olmuyor ya. Otgden flash bellek destekliyormu g2 ?

İlke sen de aynı benim duruma düşmüşsün :) Bende de s3 mini vardı, 1 sene kadar kullandıktan sonra satıp bir tanıdıktan 2 aylık kullanılmış  discovery 4 gb aldım ve anca 1 ay dayanabildim ve sattım. Araştırmalarım sonucu (bu foruma da sordum;) ) LG G2 almaya karar verdim ve şu an 10 gündür bu telefonu kullanıyorum. S4 Ü olan arkadaşlarımla karşılaştırdığımda tek eksi yanının hafıza artıramamak olduğunu söyleyebilirim. O kısmını da 32 gb olan modelini alarak halledebilirsin. Diğer bütün özellikleri açısından gerek işlemci gerek ram ve özellikle pil ömrü şu an piyasada olan en iyi android telefon diyebilirim. Alacaksan sıfır olarak tercih etmelisin, eğer ikinci el alacaksan da çok iyi tanıdığın bir yakınından al çünkü telefon olayları sakat olabilir.işini riske atma.

Tesekkurlr abi :)
Evet evet özellikleri güzel ama tek sorun hafiza ve yetkili servis olayi benim için abi. Bu cihaz otg ile flash bellek destekliyormu?

Katılıyorum bende z1 compact aldım.  lg g2  ile z1 compact arasında kalmıştım... 

( z1 compact normal z1 in küçüğü ama özellikleri aynı hatta ekran bakımından daha iyi test sonuçlarına göre z1 den fazla puan alıyor.)

Drop test videolarını izle

lg g2: 

http://youtu.be/lQQXkjrdBRc

samsung s4 drop test :

http://youtu.be/aB2wZET_SKs

z1 drop test:

http://youtu.be/SvChRTJWDbk
Bütçeyi daha fazla yükseltmek istemiyorum aslinda ya :)

:) :) :)
Alırken sağlamlıkta önemli. En sağlam telefon z1. testte kırılma çatlama olmadı ama ekran açılmıyor. Servise gönderip ücretsiz onarım şansı var ekran çatlağı vs olmadığı için. Ama ekranda çatlak olsaydı servis ücret isterdi.

Lg g2,  s4 den iyi   z1 - z1c de şuan türkiyede satılan tüm androit telefonlardan her yönden iyi. Gerek sağlamlık gerek donanım bakımından.
:) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 46 kere teşekkür etti
Ilke otg ile flash desteğini bilmiyorum, ik defa şu anda duydum. Ama Lg cloud desteği veriyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Starlet
  • Kilometre: 149500
  • Model Yılı: '98
  • 8 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
Başga seçenek düşünürsen note 2 derim. bende s4 nişanlımda note2 kız kardeşimde note3 var. note3de olan hemen hemen tüm özellikler güncellemeyle note2ye de geliyor ve note3ün çıkmasıyla note2 nin fiyatı da geri çekildi. belirlediğin bütçeye de uygun
...varsa yoksa Toyota...
''trafikde saygı yaşla değil kurallara uymayla doğru orantılıdır'' y.M

KKTC!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
Lg g2 otg destegi var,
Z1guzel ama o ekrana o cerceve cok ayip kacmis.
Dusme isi tamamen sans, g2 yi gecen su ince kiliflayken fayans ustune saglam caktim bisey olmadi cok sukur.

2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ben valla çok kararsız kaldım abilerim :) Şimdi ben 2 ay önce sıfır discovery almıştım ama telefonda sıkıldım ve telefondan soğudum gerek servis yönünden vs.

Şimdi telefonumu satmayı düşünüyorum 100 tl filan zarara girecem ama orasını önemsemiyorum. Telefonumda çizik dahi yok ama çok soğudum.
Sıfır cihaz almak çok iyi biliyorum kafamız rahat oluyor ama satarken fiyatı çok düşüyor.

Ondan dolayı 2 şey arasında kararsız kaldım. 1.si sıfırmı yoksa 2. elmi?
2. kararsız kaldığım durum ise s4 veya g2.

Şimdi samsungun kadıköy servisi çok güzel memnunumda çünkü eski ace telefonu garantide sıfır gibi yapıp (Kasa değişimi, batarya değişimi ve şarj yuvası değişimi yapıldı) verdiler.
Lg nin servisleri hakkında pek bilgim yok hangi servis ile anlaşmalı bilmiyorum.

Yine mi İlke. İflah olmazsın sen. :D

Bugün kadıköyde dükkanları dolaştım genelde 2.ellere güzel fiyat çıkaran yerler yok. Gold çıkardı tek (outlet mağazası var) o da 3 tane s4 var 3ünede 900 tl diyor. Ama 3ününde kasasının farklı yerlerinde baya ezik vs var. Birde 1 yıl yazılıma karşı garanti veriyor donanımdan vermiyor.

Sıfırlarda pahalı teknoloji marketlerinde almam zaten.  İnternette 1250 civarı buldum. Benim için aldığım firma önemli değil sadece samsung garantili olsun yeter benim için :)

Bu: http://www.bakkacirma.com/samsung-i9500-galaxy-s4-16gb-urun10892.html?ref=akakce&v=1.50.1
Veya bu: http://www.bizdeuygun.com/i9500?ref=akakce&v=1.2.7
paralel ithalat garantisi var ondan pek güvenim yok.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Ilke otg ile flash desteğini bilmiyorum, ik defa şu anda duydum. Ama Lg cloud desteği veriyor.
Abi aslinda cok guzel bir ozellik :) Samet abimin dedigine gore varmis otg destegi. Bu otg sayesinde telefona klavye, usb bellek vs baglayabiliriz :)

Başga seçenek düşünürsen note 2 derim. bende s4 nişanlımda note2 kız kardeşimde note3 var. note3de olan hemen hemen tüm özellikler güncellemeyle note2ye de geliyor ve note3ün çıkmasıyla note2 nin fiyatı da geri çekildi. belirlediğin bütçeye de uygun
Abla fiyat valla hic dusmedi bunda ya :) 6 aydir takip ediyordum note2 yi ama yok tinlamadi beni :D Note2 ekrani buyuk abla ya tek elle kullanamiyorumki onu. Note3 almistim yurtdisindan ertesi gun kutusunu acmadan sattim :)

Lg g2 otg destegi var,
Z1guzel ama o ekrana o cerceve cok ayip kacmis.
Dusme isi tamamen sans, g2 yi gecen su ince kiliflayken fayans ustune saglam caktim bisey olmadi cok sukur.

Bencede abi yinede malzeme kalitesi onemli :) Ben bu discovery oyle nazik kullaniyorumki sirf bir tarafina birsey olcak diye :D

Evet yine ben abi kurtulamadiniz benden :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Teşekkürler abi tavsiyen için :)
Ama onda hafıza arttıramıyoruz abi bu benim için sıkıntı :)
Öyle ama pil performansı, snapdragon işlemci kamera OIS fln s4'ün önüne geçiyor. Eksi yanı sadece pil değişmemesi ve hafıza kartı problemi 32gb versiyon ile sorun çözülsede cebe zarar ama yapacak bişey yok :D
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY