Anket

S4 - G2  Sıfır - 2.El

Sıfır Samsung S4
12 (32.4%)
sıfır Lg G2
14 (37.8%)
2.El Samsung
6 (16.2%)
2.El  LgG2
3 (8.1%)
Sıfır veya 2. el Sony z1
2 (5.4%)

Toplam Oy Verenler: 29

Gönderen Konu: Samsung S4 mü yoksa Lg G2 mi ? İlke yine telefon değiştiriyor :D  (Okunma sayısı 10149 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
İlk akıllı telefonum ve bir yılı aşkındır hala da kullanırım LG E400. Giriş seviyesinde bir android telefon. Abartmıyorum YÜZ kere düşmüştür, yine abartmıyroum benim çocuğun eline oyuncak diye vermişimdir. Evdeki laminantların üstüne fırlatınca batarya biryere kapak biryere telefon ayrıbiryere gider ama birşey olmaz.  Bu yüzden LG telefona sempatim oluştu.

Şu sıralar bakınıyorum yeni telefonlara. LG G2 alınası bir telefon gibi. Tabi şuanki telefonum gibi sağlamlık asla beklemiyorum.

Bakalım artık hayırlısı.

1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Sony z1 almıştım satıldı :) 2 tane daha z1 aldım onlarında en sonuncusu 2 hafta önce satıldı. Hep kamerada kırmızı leke sorunu vardı :) s3 almıştım forumun eskilerinden. Onun ekranını patlatmıştım pazartesi yaptırdım ekranı baktım ısınıyor baya telefon sattım direkt. 1 ay önce işyerimdeki bir abimden iphone 5 almıştım. 1 aydır iphone 5 kullanıyorum. Telefon 2013 aralıkta alınmış ama sıfırdan farkı yok. Şimdi bunuda satacağım.
Androide tekrar geçeceğim :)

note2 yurtdışı düşünüyorum ne dersiniz :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Sony z1 almıştım satıldı :) 2 tane daha z1 aldım onlarında en sonuncusu 2 hafta önce satıldı. Hep kamerada kırmızı leke sorunu vardı :) s3 almıştım forumun eskilerinden. Onun ekranını patlatmıştım pazartesi yaptırdım ekranı baktım ısınıyor baya telefon sattım direkt. 1 ay önce işyerimdeki bir abimden iphone 5 almıştım. 1 aydır iphone 5 kullanıyorum. Telefon 2013 aralıkta alınmış ama sıfırdan farkı yok. Şimdi bunuda satacağım.
Androide tekrar geçeceğim :)

note2 yurtdışı düşünüyorum ne dersiniz :) 

İlke note 2 güzel tavsiye ederim ama note 4 dün konuşulmaya başlandığı şu günlerde eğer imkan varsa note 3 derim . Biliyorsun note 2 ye yazılım desteği bitti ama onun haricinde güzel tel tavsiye ederim . Ben 1 yıldır kullanıyorum ve ilk defa 1 yıl geçmesine rağmen telefonu değiştirsem mi diye bir düşünce yok daha önce maksimum 6 ayda değiştirsem mi diye düşünmeye başlardım . Gerçi bu konuda senin üstüne adam tanımam . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti

İlke note 2 güzel tavsiye ederim ama note 4 dün konuşulmaya başlandığı şu günlerde eğer imkan varsa note 3 derim . Biliyorsun note 2 ye yazılım desteği bitti ama onun haricinde güzel tel tavsiye ederim . Ben 1 yıldır kullanıyorum ve ilk defa 1 yıl geçmesine rağmen telefonu değiştirsem mi diye bir düşünce yok daha önce maksimum 6 ayda değiştirsem mi diye düşünmeye başlardım . Gerçi bu konuda senin üstüne adam tanımam . :D
abi note4 eylülde duyurulcak ekimde satışa sunulacak. Türkiye de note3 almak biraz boşa para vermek oluyor. Amerikada askeri pazarda 500$ iken kazıklanmak oluyor burda :) Yurtdışı note3 alsam ondada malum yollardan kullanma işi zor.  Note2 olursa kolay oluyor. Pasaporta gerek kalmaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
abi note4 eylülde duyurulcak ekimde satışa sunulacak. Türkiye de note3 almak biraz boşa para vermek oluyor. Amerikada askeri pazarda 500$ iken kazıklanmak oluyor burda :) Yurtdışı note3 alsam ondada malum yollardan kullanma işi zor.  Note2 olursa kolay oluyor. Pasaporta gerek kalmaz :)

Kardeşim o zaman al derim . Ben çok memnunum dediğin gibi note 3 gereksiz pahalı  .Zaten şu an note 3 ün yaptığı note 2 nin yapamadığı birşey yok . Ben sadece daha yeni bir tel olduğu için yazmıştım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti

Kardeşim o zaman al derim . Ben çok memnunum dediğin gibi note 3 gereksiz pahalı  .Zaten şu an note 3 ün yaptığı note 2 nin yapamadığı birşey yok . Ben sadece daha yeni bir tel olduğu için yazmıştım .

Hep o usb kablosundan dolayı alamıyorum abi :D :D normal androidlerdeki micro usb olsa alırdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Hep o usb kablosundan dolayı alamıyorum abi :D :D normal androidlerdeki micro usb olsa alırdım.
Ne dediğini tam anlamadım ama note 3 için diyorsan sen al usb kablon benden . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti

Ne dediğini tam anlamadım ama note 3 için diyorsan sen al usb kablon benden . :D
Abi usb girişi farklı note3 ün :) bundan dolayı imei atmak için box cihazını telefona bağlayamıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Abi usb girişi farklı note3 ün :) bundan dolayı imei atmak için box cihazını telefona bağlayamıyorum :)

Ok şimdi anladım . Bu ferrariyi yedek parça yokluğundan almaktan vazgeçmek gibi bir şey oluyor . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti

Ok şimdi anladım . Bu ferrariyi yedek parça yokluğundan almaktan vazgeçmek gibi bir şey oluyor . :D
Aynen öyle oluyor abim :) pasaport bulabilirsem bana hakkını hediye edebilecek birisi ancak o zaman olur abim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Aynen öyle oluyor abim :) pasaport bulabilirsem bana hakkını hediye edebilecek birisi ancak o zaman olur abim :)

Kardeşim öyle bir hakkım olsa senin şerefin var . Umarım başka birinden bulabilirsin ve istediğin teli alırsın .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti

Kardeşim öyle bir hakkım olsa senin şerefin var . Umarım başka birinden bulabilirsin ve istediğin teli alırsın .

Çok sağol abim :) :) Bakalım hayırlısı ne ise o olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Çok sağol abim :) :) Bakalım hayırlısı ne ise o olsun :)

Sende sağol kardeşim . Dediğin gibi hayırlısı olsun .