0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadakiler sadece tiz.
Avensisin alttaki büyük normal hoparlör üstteki küçük olan tizdir.İkisi birden çalışmıyorsa çok garip. Sag sol aynı anda fişinin çıkma ihtimali bence biraz zayıf.Sadece CDdemi denediniz?Bazen hatalı çekim nedeni ile bazı hoparlörlerden ses gelmedigi olabiliyor. Radyoda falanda denediniz mi?Radyodada yaparsa?Yorum yok sökmek lazım.
Ali bey selamDikkat etmedim ama sanırım sadece hoparlörü sökebiliyorsunuz sanırım soket çıkmış olabilir..!hemen arabayı sökmeye kalkmayın )Selamlar
Ahmet beyin dediği gibi bazı şarkılarda oluyor.İkisinnin birden patlaması ve soketinin çıkması çok zor.siz radyo açın
aklıma şey geldi araç aldığımda cam filmliydi film yapacağız diye aptal adamlar döşemeyi sökünce fişleri falan mı çıkardı diye aklıma geldi şimdi de
Abi kolonlar patlak olsa bas verirken pat pat diye değişik bi ses çıkar ama sen de hiç gelmiyor bence kapı sökülürken bişey olmuştur.
Ali hocam teypte REAR FRONT ayarı yaptınız mı?
ooof off sorunuma bir çözüm bulalım arkadaşlar.acaba bluetooth ayarlarıyla falan ilgili olabilir mi? Bilemedim yaa
Bluetooth ayarından olduğunu sanmam. Cam filmciler döşemeleri söktüyse hoparlör bağlantısı çıkmış olması yüksek ihtimal. Bu arada teyp balance ayarlarına bakmışsınızdır herhalde. Frontta kalmış olabilir.
yok hocama adamı aradım söktürmedim ben dedi zaten pimpirikli bir adam sökülecek olsa zaten yaptırmazdım dedi. Evet rear frond bal fadr ayarlarının hepsine baktım başka zaten ayar yok diye biliyorum
Ön paneldeki teyp bağlantısının arkasından da temazsızlık olabilir ama oraları kurcalamadıysanız ihitmal vermiyorum yine de.
yok kurcalamadım aslında ilk aklıma gelen orasıydı servise söktürsem tornavida izi falan kalır mı acaba ondan korkuyorum şimdide
Dikkatli çıkarılırsa problem olmaz. Evet sökülüp kontrol edilmesi lazım başka seçenek kalmamış gibi görünüyor. Hoparlörler patlak olsaydı yine de cızırtılı bir ses çıkarırdı.
ses 0 galiba soket işi umarım fişle kurtarırız işi bakalım