0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne zamandır böyle? sert bir çukura vs girdin mi hiç? veya akü değiştirdin mi yakın zamanda?
aldıktan 10 gün sonra fark ettim sert bir çukur sarsıntı vs bir şey olmadı hiç aldığımda da çalışıyor muydu ona da emin değilim
Bence aldığında da çalışmıyordu muhtemelen. Akü değişmiş mi peki yakın zamanda, bakarsan anlarsın zaten yeni aküyü. Akü değişimlerinde bazen teyplerde sorun oluşabiliyor.
alj ankarayı aradımmarka model verdikdedim arka iki kapı hoparlörü lazım dedim2 adeti 600 tl miş... bu parça parası + işçilikbunlar bizi arap şeyhi zanneti heralde ya da müşteriyi kendileri gibi arap şeyhi zannedip fiyat söylüyorlar600 der demez bir şey demeden kapattım!
Ben sağ ayna sordum 835 + işçilik + KDV demişlerdi. 4-5 ay önce hahaha tam arap şeyhi arabası
600 tl ye ben komple arabaya tesisat yaptiririm bide bunun işciliği varmiş ne satiyo bunlar 2 tane kolon 75 tl neyin kafasindalar ve orjinalinden daha kaliteli ses verir
yav arkadaş iyi ki ww audi falan alamamışız toyota böyleyse.. verilmiş sadakam varmış diyeyim..sahtekar bunların hepsiMesaj Birleştirildi: Mayıs 13, 2014, 12:27:06pioneer kenvood falan baktım 2 yollu 40w rms çifti en baba 100 tl orijinal hoparlörleri öttürür ama arkadaş 600 tl istedi heralde hertz-focal filan orijinal hoparlörleri (!)
dün mediamarkete baktim 2 cifti 75 tl pioneer marka modelini bilmiyorum ama orjinalden daha iyi ses verir alin takin bu ahlaksizlara para kazandirmayin
verir tabi hocam orijinal hoparlörleri tek yollu kağıttan dandik bir şey pioneer kenvood değil yani alırlar 600 tl namussuzlar!
en kralini taksaniz bile okadar tutmaz, sileceğe 75 tl istediler
Forumda buna benzer bi konu gördüm yanlış hatırlamıyorsam. ;Ölçü olarak da 16 cm hoperlör geçiyordu. Piyasada bilinen kaliteli markaların hopörlör fiyatlarına bakıp sanayide 50 tl maksimum bi ücretle taktırabilirsiniz.Benim aklıma faklı bişey geldi, içinize kurt düşürmek istemem ama araç arka kapıdan bi darbe alıp çıkma kapı olayına girdilerse takılan kapıda hoperlör olmayabilir. Yada kapıya yapılan boya düzeltme işlemi sonucu takılmamış olabilir. Umarım böyle bişey değildir.
Eveeeet. Yaptığım kontrol sonrası sol arka kapı hoperlörün çalışmadığını tespit ettim. Şimdi arkaya 1 çift hoperlör alacağım. Fazla uçmadan ,orjinalinden daha iyi çalışabilecek marka model tavsiyenize ihtiyacım var. Ziraa tesisat kurma hevesim 20 sene evvel bittiğinden bu alanda tecrübem kalmadı. Nerdee o TSW 69 lar Mesaj Birleştirildi: Mayıs 24, 2014, 22:48:05Araç ilgili konu ile aynı araç. 2011 Avensis Elegant Extra 1.6
Önce çıkış gücünü tespit edeyim. Ardından sökmeye başlayalım.