0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamun Aleyküm. Benim 2004 Model Corollam var. Malum 10 yılda içi bayağı kirlenmiş. Koltukları halı yıkama makinesi ile yıkamayı düşünüyorum. Deneyen var mı? Sonuç nedir? Başka önerisi olan var mı? Tavanı Ne ile, nasıl temizlemeliyim. Sarkmasını istemiyorum. Bir de teyip ve hava kanlının olduğu yerde açılma var ne yapabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Saygılar.
Atas - vinethttps://www.youtube.com/watch?v=_ra9S0FCpfYaraçta heryeri temizliyor. herhagi bir zararı yok. ben torpidoyuda döşemeleride siliyorum.
Hafta sonu bende temizlik yaptım. Aşırı derecede siğara kokuyordu.Tavan sarkmasından korkuyordum, arkadaşların tavsiyesi üzerine asprin aldım ve banyo lifine(iplik olan) sıktım tavanı güzelce sildim. daha sonra ılık bir suya yumuşatıcı katarak, tavanı bir kaç kere daha sildim. Koku %90 oranında giddi. Tavanda da her hangi bir sarkma olmadı.
Atas vinet ya da loc adlı ürünleri nerde bulabilirim?
ben komple tavan taban döşeme vs hepsini atas vinet ile temizledim.gayette başarılı bir ürün.hemde bayaga başarılı.döşeme temizliginin nasıl yapıldıgını yazmışlar zaten yenilemeye gerek yok.taban temizligide zaten kolay sıkıntı degil.olay tavanda bitiyor aslında.yukarda yazmışlar nekadar suya nekadar eklicegini.sadece benim tavsiyem senin tavan döşemenin altında da sünger yok.sanırım o 2006 ile başladı.oyüzden sulu ürünü beze dök bezi nemlendir ve tavana bastırmadan yüzeysel olarak sil.farkı muhakkak görüceksin.altını çiziyorum bastırma yüzeysel sil.tabi bu işlemi yapman için tavan döşemenin iyi durumda oldugundan eminol önce.yüzeysel şekilde sildikten sonra bir bak o temizlik sana yeticekmi.yetmedigi taktirde 2hafta sonra bidaha gir tavana aynı şekilde gene yüzeysel.yukarda yazmışlar güneşe bırak kapıları açıp.eger o yoksa kurutman lazım.