Gönderen Konu: İç Temizlik...  (Okunma sayısı 2799 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: İç Temizlik...
« Yanıtla #20 : Eylül 23, 2014, 21:12:41 »
Tavsiyeler için teşekkür ederim, forumun bu bölümünde ne kadar "iç temizlik, * temizlik" geçen başlık varsa açtım, bakıyorum.

Sonunda derleyip yeni bir başlık açarız belki.
benim kendi konum var oraya tek tek foto koymus olmam lazim bakip istediginizi sorabilirsiniz hem ic hem dış adim adim paylasirim yani.ama hakan abimiz muhakkak gorucektir bu konusmayi ve bi de ic temizlik icin konu acilabilir dediginiz gibi
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 23, 2014, 21:12:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • -_-
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 300000
  • Model Yılı: '95
  • 117 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 23, 2014, 22:09:10 »
benim kendi konum var oraya tek tek foto koymus olmam lazim bakip istediginizi sorabilirsiniz hem ic hem dış adim adim paylasirim yani.ama hakan abimiz muhakkak gorucektir bu konusmayi ve bi de ic temizlik icin konu acilabilir dediginiz gibi

Sizin konuyu takip ediyorum; ama iç temizlik (özellikle ön cam ile alakalı buğu yapmaması, kirden arındırma vb.) ile alakalı çok şey hatırlamıyorum. Daha çok pasta cila, dış temizlik ile alakalı çok güzel bilgiler var.

Hatta aracımda fotoğrafını çektiğim oraya neler yapılabilir diye yazmak istediğim şeylerde var. Bu arada instagramdaki yarışmada başarılar dilerim.  :tamam:
Toyota Corolla 1.6 GLI AT '95
Volkswagen Jetta 1.6 Tour Tiptronic '09

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 23, 2014, 22:17:59 »
Sizin konuyu takip ediyorum; ama iç temizlik (özellikle ön cam ile alakalı buğu yapmaması, kirden arındırma vb.) ile alakalı çok şey hatırlamıyorum. Daha çok pasta cila, dış temizlik ile alakalı çok güzel bilgiler var.

Hatta aracımda fotoğrafını çektiğim oraya neler yapılabilir diye yazmak istediğim şeylerde var. Bu arada instagramdaki yarışmada başarılar dilerim.  :tamam:

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=58305.180 (tavanda silmedigim yer belli oluyor aradaki farkıda görmüş olursunuz)
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=58305.60( bunu eklemeyi unutmuşum son halini.bu ilk denemem şimdiki daha güzel onuda bugun yarın atarım konuya)
aslında degindiginiz iyi oldu o kısma ön cam için sadece bir konuda birkere konuşmuştuk onunda detayını bugun yarın anlatırım.sanırım birtürlü çıkaramadıgınız ön camda(büyük ihtimalla en sag ve ensolda)lekeleriniz var.yüksel ışık arkadaşımız ve ben temizlikde olabildigince kendimizce güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz çekinmeden istediginiz fotoyu koyup sorabilirsiniz ikimizin konusunda da.
iyi dilekleriniz içinde teşekkürederim saolun kazancaz inşallah :)
2002 corolla sol vvt-i