0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tip sorunlar genelde LPG sistemi kaynaklı çıkıyor.
Bi arkadaş lpg regülatöründen kaynaklanan bi sorundan dolayı bu durumu yaşamış.Lpg regülatörüne baktırmalı mıyım?
Kesinlikle baktırmalısınız.Hatta en kolay yolu LPGde çalışırken tanktan vanayı kapatmak.Stop edince veya benzine geçince öyle bırakmak.Ertesi günüde aracı benzinde çalıştırarak sonuçları görmek.Bunları kendinizde kapabilirsiniz.
lpg ile alakası yok boşuna uğraşmayın benzin filtresi yada buji buji kablosu
benzin filtresini de degiştirdim hala araba gaz pedalıyla çalısıyor buji ve buji kablosunu 6 ay önce değiştirdim
Bunu uygulamadıgınız sürece Amerikayı tekrar keşfetmeye çalışıyorsunuz.Hiç masrafsız ve çok kolay bir uygulama.
tanktaki vanayı kapatınca düzelecek mi anlamadım ki sorun tanktaki vana da mıbi anlat su hususu üstad
Usta enjektör temizleyici at biraz rahatlasındedi. Depoyu fulledim berner enjektör temizleyici koydurdum. Uzıun yolu cıktım. Araba benzinde gitmiyor 120yi gecmiyor.rampada 2 vitese kadar düştüm sonra baktım gitmiyor hemen lpgye aldım şpgde rampa filan dinlemıyor cekiç mükemmel. Lpg ustasına gittim mevzuyu anlattım lpg ayarı Yaptık biz benzin ayarı da olmaz ki dedi... enjektör pompası bozulmuş benzin pompalamıyor dedi. Dedim bizim sıkıntı bu orjınal 250 tl muadil 60 tl... lpgye devam
Onuda anlamak kolayKontagı açmadan LPG tuşuna basılı tut.Kontagı aç çalıştırmadan tuşa basmaya devam et.Biraz bekle arabanın soguk motorda LPGye geçtigini göreceksin.
Üstad, 1.Dedikleriniz sıralı sistem için mi geçerli? 2 kontaga basmadan çalıstırmadan lpgye gececek mi diyorsunuz?
Sıralı sistem için geçerli
Araba düz lpgli malesef...